Фан Клуб: Барселона

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.676
Поени од реакции
4.155
Messi?

Sto napravi Messi sinoka. Nas ni fali Neymar, znaete zosto. Zosto bese edinstveniot koj imase muda da zavrsi akcija sam bez da mora da dodade do Messi. Griezmann zatoa izgleda tolku slab, posto celo vreme ne misli na gol nego da go najde Messi.
Dembele е единствен во тимот што без да го бара Messi трга напред во дриблинг...

Член од
11 октомври 2017
Мислења
435
Поени од реакции
160
Што мислите вие,а и Често пати и јас си го поставувам прашањето:Дали водењето на клуб како што е Барселона беше и/е Преголем залак за Сетиен,или пак Сетиен е ОК АМА максимумот од ростерот е тој,попросто кажано Сетиен го извадил максимумот од овај ростер?

Член од
5 март 2018
Мислења
17.096
Поени од реакции
19.486
Што мислите вие,а и Често пати и јас си го поставувам прашањето:Дали водењето на клуб како што е Барселона беше и/е Преголем залак за Сетиен,или пак Сетиен е ОК АМА максимумот од ростерот е тој,попросто кажано Сетиен го извадил максимумот од овај ростер?
Извини шо упаѓам во фан клуб ама и Сетиен не е некое докажано тренериште ниту пак имате кој знае каков ростер.
Со Ракитиќ и Бускетс на средина тешко за големи подвизи.
Дури и напаѓач ви треба со оглед дека Суарез е веќе во поодминати години и се враќа од тешка повреда.

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.676
Поени од реакции
4.155
Извини шо упаѓам во фан клуб ама и Сетиен не е некое докажано тренериште ниту пак имате кој знае каков ростер.
Со Ракитиќ и Бускетс на средина тешко за големи подвизи.
Дури и напаѓач ви треба со оглед дека Суарез е веќе во поодминати години и се враќа од тешка повреда.
На 5 замени да нема кој да влезе во средина да освежи трагедија у пм..

Член од
28 јануари 2018
Мислења
1.864
Поени од реакции
7.560
Сетиен си е добар тренер,со Бетис имаше одлична игра,далеку подобра од оваа со Барса.
Само во Барселона нема авторитет врз играчите,едноставно неможе да стави некои поединци на клупа,кога дојде имаше проблеми со поголем дел од играчите,напорни тренинзи,тренирале на дожд,помошникот негов викал по играчите...Ако продолжеше со тој став најверојатно соблекувалната ќе се свртеше против него и ќе леташе за брзо.

На Барса и треба тренер што ќе биде над сите играчи,некој како Чави,Пеп,Куман итн плус тренерот да добие подршка од управата и да се знае дека последниот збор е негов.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.096
Поени од реакции
19.486
Сетиен си е добар тренер,со Бетис имаше одлична игра,далеку подобра од оваа со Барса.
Само во Барселона нема авторитет врз играчите,едноставно неможе да стави некои поединци на клупа,кога дојде имаше проблеми со поголем дел од играчите,напорни тренинзи,тренирале на дожд,помошникот негов викал по играчите...Ако продолжеше со тој став најверојатно соблекувалната ќе се свртеше против него и ќе леташе за брзо.

На Барса и треба тренер што ќе биде над сите играчи,некој како Чави,Пеп,Куман итн плус тренерот да добие подршка од управата и да се знае дека последниот збор е негов.
Со Бетис имаше навистина добра игра ама да не заборавиме и дека на повеќе натпревари петка примаше ко од шала.
Не е исто да водиш екипа од рангот на Бетис и екипа која цели кон титули.
Не знам зошто не ја практикув истата формација како во Бетис, јас кога го потпишавте очекував секој натпревар да "врнат" голови ама испадна ништо

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.676
Поени од реакции
4.155
Со Бетис имаше навистина добра игра ама да не заборавиме и дека на повеќе натпревари петка примаше ко од шала.
Не знам зошто не ја практикув истата формација како во Бетис, јас кога го потпишавте очекував секој натпревар да "врнат" голови ама испадна ништо
Абе за да врнат голови треба некој од средината топка напред да пушти ...

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Проба првите два-три натпревари со тројца во одбрана, не бушеа од сите страни и толку беше. Селски тренер, нема што повеќе да се коментира. Меси јавно го критикува на секое, што да се каже друго. Тимот е попара исто, читаш овде мелиме секое лето и зима што треба да се направи, ремонт цел, ама никакво фајде. И кога ќе споиш скапан тим и скапан тренер играта е ваква. Да се падниме со Јуве во ЛШ ќе поцркаат повеќе луѓе од очоболот него од коронава што умреа :icon_lol: само до тоа нема да дојде, Наполи ќе не препарира веднаш :D

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.676
Поени од реакции
4.155
3 натпревари без примен гол.. Гледајте малце позитивно

Член од
11 октомври 2017
Мислења
435
Поени од реакции
160
Јас баш и незнам што е заправо проблемот @shweps -Се сложувам со тебе,да не заборавиме дека и Валверде имаше доста успеси со Билбао,форсирање со млади играчи,убав фудбал добра тактика,дојде во Барса се изгуби,ама очигледно како што кажа нема авторитет со играчите,незнам и Куман да би бил тренер колку би бил поразличен каде што и тој ќе подклекне на играчите.Знаеме дека на Барса и треба тренер со мадиња што би се кажало,што освен Пеп и Чави незнам кој друг би можел (Иако Чави и да дојде со било која управа сметам дека би било преголем залак за него да води тим како што е Барса) поготово за некоја сезона каде Барса ќе е во транзиција со заминувањето на Меси.Во преодниов рок очекувам да се испрскаат и ништо нема да земат,со Лаутаро преговорите се закочени,Артур,Умтити,Дембеле одбиваат да заминат,Кутињо неможат да го продадат,Семедо е отворен за трансфер,(А со Роберто десен бек ќе свршат работа).Ќе имаме весело лето т.е весел преоден рок.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.303
Поени од реакции
4.229
Не разбирам, нели гледаат дека ни треба освежување, преку кур веќе и од Пиќе, Бускетс, Ракитич... а бе све живо и диво освоија си играат курот сеа....
Дај им шанса на Арухо, Тодибо, Фати, Пуиг....
Донеси креативец и напад и ај у пичку матер.
Меси вчера не 10ка, не 8ца, 6ка играше... Креативец.
Автоматски споено мислење:

Attachments

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.676
Поени од реакции
4.155
Не разбирам, нели гледаат дека ни треба освежување, преку кур веќе и од Пиќе, Бускетс, Ракитич... а бе све живо и диво освоија си играат курот сеа....
Дај им шанса на Арухо, Тодибо, Фати, Пуиг....
Донеси креативец и напад и ај у пичку матер.
Меси вчера не 10ка, не 8ца, 6ка играше... Креативец.
Автоматски споено мислење:
Треба Puig да игра повеќе ама ризик е бидејќи останаа уште 8 кола...

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Артур не сака да замине освен ако не му речат од клубот дека не сметаат на него. Прилично сум сигурен дека тоа и ќе го направат. Јас бев за Пјаниќ, но не во замена за Артур. Цела средина 30+, уствари речиси цел тим. Ако веќе тргнале така, батали го Лаутаро, оди ол ин на Нејмар, па во следните две-три сезони што ќе се освои ќе се освои, после потоп.

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.676
Поени од реакции
4.155
Артур не сака да замине освен ако не му речат од клубот дека не сметаат на него. Прилично сум сигурен дека тоа и ќе го направат. Јас бев за Пјаниќ, но не во замена за Артур. Цела средина 30+, уствари речиси цел тим. Ако веќе тргнале така, батали го Лаутаро, оди ол ин на Нејмар, па во следните две-три сезони што ќе се освои ќе се освои, после потоп.
Како што прочитав според управата Пјаник бил најидеален играч за нивниот проект. Се надевам лошо било преведено , не се нормални ако средината за иднина ја прават според него ...

Kajgana Shop

На врв Bottom