Фан Клуб: Барселона

Член од
20 април 2009
Мислења
994
Поени од реакции
946
Даде и порака до Барса. Извини татко што не те послушав и заминав да барам нови предизвици. Така пишува за татко му која брука хаахахахахахаха

Have an ice day

Get Free
Член од
26 јануари 2014
Мислења
544
Поени од реакции
1.021
Една просечна летна трансфер политика на барса изгледа вака:
Барселона е заинтересирана за Верати, Хумелс, Тиаго Силва, Озил, Ди Мариа, Кутињо. За на крајот од немоќ за преговори и преку ноќ да завршат со катастофални трансфери од по 10- 30 милиони од типот на Гомес, Денис Суарез, Сонг, факинг Семедо за кои немаме ниту слушнато а не пак да играат за еден од најдобрите клубови. Очај се.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.682
Поени од реакции
22.794
Да видиме кои се реални, а кои невозможни опции од имињата кои се спомнуваат за нови засилувања.
Од старт невозможни се Гризман и Верати. Причините се јасни. Овие 2ца нема да ги напуштат нивните клубови.
Од Јуве велат дека Дибала не е на продажба. Искрено, тешко дека би го пуштиле сега, клучен играч им е. Слична е и ситуацијата со Кутињо, тешко дека би го пуштиле да си замине на 2 недели пред почеток на сезона.
Мбапе и Дембеле се млади, може да се проба со еден од нив. Се спомнува и Азар.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.404
Поени од реакции
38.912
Дури и да купиме некој класа играч на местото на Нејмар , воопшто нема да биде засилување. Едноставно само враќаме нешто од тоа што изгубивме. Потребно е класа играч и во средина , не само замена за циганот.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Уопште нема потреба да се купува напаѓач/крило. Боље нека ги инвестираат за топ класа играч на средина. Титули имаме освојувано и со Педро како крило.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.682
Поени од реакции
22.794
Сега ќе ги лупнат сите пари на Мбапе, ќе видите. Евентуално, ако Реал го собере него, тогаш ќе дадат 150 милиони за Дембеле.

Еве што ретвитнал денеска Обамејанг:

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
И Дембеле и Мбапе би биле супер засилувања само што за вториов ке треба да искешираат едно 50-60 милилона повеќе.Дортмунд за некоја цена од 80-90 мил ке го пушти Дембеле џабе само се курчат дека не бил на продажба.А за средина нека го земат Кутињо,нека дадат и за него едно 120 милиончиња и ете две супер засилувања.Очекувам до недела веќе да имаме направено некој голем трансфер зошто знае управата дека им гори под нозе и мора да побрзаат. Еден од овие четворица Кутињо,Мбапе,Дембеле или Дубала 100% сум сигурен дека ке го земеме.А ако случајно не успеат да земат никого од споменативе и на крај се посерат со Сери од ница или некој таков сличен играч е тогаш наебавме гадно.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.586
Поени од реакции
13.953
Убеден сум дека прво ќе пробаат со Мбапе, кој би го платиле околу 180 милиони евра, едноставно тој е идната голема ѕвезда и се поклопи моментот. Втора опција би бил Дембеле за 100-120 милиони. Другите имаат големи клубови кои не ги пуштаат да си одат. Со парите што ќе останат ќе настојуваат да го купат Паулињо најверојатно.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.768
Поени од реакции
11.770
Убеден сум дека прво ќе пробаат со Мбапе, кој би го платиле околу 180 милиони евра, едноставно тој е идната голема ѕвезда и се поклопи моментот. Втора опција би бил Дембеле за 100-120 милиони. Другите имаат големи клубови кои не ги пуштаат да си одат. Со парите што ќе останат ќе настојуваат да го купат Паулињо најверојатно.
Нели Паулињо беше другарчето на Нејмар? Што ќе ви е сега пак. :D

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.404
Поени од реакции
38.912
Сега се растеретени и од платата на Нејмар , во позиција се да договорат добри лични услови за играчот без разлика кој ќе биде. Тука сме во предност. Искрено не сум фан на Мбапе , плус цената нема да му биде испод 170-180 милиони кога веќе и Реал е заинтересиран , ако се оствари трансферот прашање е колку ќе имаат простор за квалитетен играч во среден ред. Кутињо и Дембеле можат да се договорат мислам за некои 220-230 м двајцата , добиваме засилувања на две позиции кои се клучни.

Член од
20 април 2009
Мислења
994
Поени од реакции
946
Santi Soucherion, еден од најдобро информираните каталонски новинари пред малку твитна. Кутињо и Дембеле се готова работа. Во коментарите пишува и наведува дека веста е 100% сигурна затоа што доаѓа од извор близок до управата. Борбата е да се спремни за претставување на Гампер купот.. Претходно се појави информација дека Валверде побарал да се потпише со Иниго Мартинез од Сосиедад. Чини 35 милиони... Стигнала понуда и за Андре Гомеш од Манчестер

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
Ако ги земеме Кутињо и Дембеле :semolam: ќе свршам од среќа.Мене искрено подобар ми е Дембеле,некако колку толку подокажан е и плус крило некако боље му лежи од Мбапе.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.404
Поени од реакции
38.912
Ако ги земеме Кутињо и Дембеле :semolam: ќе свршам од среќа.Мене искрено подобар ми е Дембеле,некако колку толку подокажан е и плус крило некако боље му лежи од Мбапе.
Јас подсвршив малце. :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom