Фан Клуб: Барселона

Член од
29 април 2015
Мислења
4.278
Поени од реакции
4.211
Се ќе биде џабе на лето ако не се земе јака 9ка.
Гледам цело време идат пак поише на лево крило што може да игра и напаѓач. Таков едино Луиз од Ливерпул, или мојот човек Сон од Тотенхем и тоа без пари. :roker:
Халанд и дечкото од Спортинг не ми се свиѓаат ич, многу се тромави.
Исак според мене ќе е идеален, али под 100ка нема да е.
Лева треба да го набркаат, зима многу плата, а за кур не го бива веќе.
Мислам дека Олмо може да се снајде добро на лажна 9ка.

Ерик, Фати, Лева па и Френки аут.
Џерард Мартин исто не за во Барса.
Со останувањето на Араухо ништо чудно и Кристијансен да си оди на лето, пошо изгледа Тах е договорен веќе.

Член од
7 август 2011
Мислења
1.107
Поени од реакции
2.277
Се ќе биде џабе на лето ако не се земе јака 9ка.
Гледам цело време идат пак поише на лево крило што може да игра и напаѓач. Таков едино Луиз од Ливерпул, или мојот човек Сон од Тотенхем и тоа без пари. :roker:
Халанд и дечкото од Спортинг не ми се свиѓаат ич, многу се тромави.
Исак според мене ќе е идеален, али под 100ка нема да е.
Лева треба да го набркаат, зима многу плата, а за кур не го бива веќе.
Мислам дека Олмо може да се снајде добро на лажна 9ка.

Ерик, Фати, Лева па и Френки аут.
Џерард Мартин исто не за во Барса.
Со останувањето на Араухо ништо чудно и Кристијансен да си оди на лето, пошо изгледа Тах е договорен веќе.
Диаз е дрво Сон му отиде прајмот барем за мене, не е Барса материјал. Испукани пушки.

Лева последно за него се збореше сакал уште една година да остане и со тоа да си намали платата. Не би имал ништо против ако е така.
Читнав нешто дека муабетите за Исак се сериозни и го гледаат како идеална 9-ка за во состав. Навистина не би разбирал ако некој е против дечково.
Хааланд се губи во ебан Сити и ако не му дадеш топка не постои, Ѓокерес е навистина зелен и не би го земал не ми прави толку мерак. Види го Исак во Њукасл како везе и не му требаат врвни играчи за да сам влезе во шанса. Само без топка знае како да се движи а не па со топка движењето какво му е.

Џерард Мартин е пред нов договор иначе.:D Кристенсен е тој што ќе биде продаден бидејќи влага последна година во договорот и може нешто да искешираат. Што се работи за Ерик тој веќе и самиот знае дека е на излезни врати и се вртеа 10-15 милиони за откуп што е сосема солидна цена.
Додуша навистина нема место КОГА ќе дојде Тах така да тоа е тоа.
Да не го заборавиме падавичарот Ленгле кој што конечно ќе се отарасиме од него и Атлетико сакале за ситно да го земат зимава.

КОНЕЧНО ПОЧНУВААТ СЕРИОЗНО ДА ГО РЕКОНСТРУИРААТ КЛУБОВ. :uzi:

Kajgana Shop

На врв Bottom