Фан Клуб: Барселона

Член од
29 април 2015
Мислења
4.309
Поени од реакции
4.230
Се ќе биде џабе на лето ако не се земе јака 9ка.
Гледам цело време идат пак поише на лево крило што може да игра и напаѓач. Таков едино Луиз од Ливерпул, или мојот човек Сон од Тотенхем и тоа без пари. :roker:
Халанд и дечкото од Спортинг не ми се свиѓаат ич, многу се тромави.
Исак според мене ќе е идеален, али под 100ка нема да е.
Лева треба да го набркаат, зима многу плата, а за кур не го бива веќе.
Мислам дека Олмо може да се снајде добро на лажна 9ка.

Ерик, Фати, Лева па и Френки аут.
Џерард Мартин исто не за во Барса.
Со останувањето на Араухо ништо чудно и Кристијансен да си оди на лето, пошо изгледа Тах е договорен веќе.

M

Mayavin

Гостин
Се ќе биде џабе на лето ако не се земе јака 9ка.
Гледам цело време идат пак поише на лево крило што може да игра и напаѓач. Таков едино Луиз од Ливерпул, или мојот човек Сон од Тотенхем и тоа без пари. :roker:
Халанд и дечкото од Спортинг не ми се свиѓаат ич, многу се тромави.
Исак според мене ќе е идеален, али под 100ка нема да е.
Лева треба да го набркаат, зима многу плата, а за кур не го бива веќе.
Мислам дека Олмо може да се снајде добро на лажна 9ка.

Ерик, Фати, Лева па и Френки аут.
Џерард Мартин исто не за во Барса.
Со останувањето на Араухо ништо чудно и Кристијансен да си оди на лето, пошо изгледа Тах е договорен веќе.
Диаз е дрво Сон му отиде прајмот барем за мене, не е Барса материјал. Испукани пушки.

Лева последно за него се збореше сакал уште една година да остане и со тоа да си намали платата. Не би имал ништо против ако е така.
Читнав нешто дека муабетите за Исак се сериозни и го гледаат како идеална 9-ка за во состав. Навистина не би разбирал ако некој е против дечково.
Хааланд се губи во ебан Сити и ако не му дадеш топка не постои, Ѓокерес е навистина зелен и не би го земал не ми прави толку мерак. Види го Исак во Њукасл како везе и не му требаат врвни играчи за да сам влезе во шанса. Само без топка знае како да се движи а не па со топка движењето какво му е.

Џерард Мартин е пред нов договор иначе.:D Кристенсен е тој што ќе биде продаден бидејќи влага последна година во договорот и може нешто да искешираат. Што се работи за Ерик тој веќе и самиот знае дека е на излезни врати и се вртеа 10-15 милиони за откуп што е сосема солидна цена.
Додуша навистина нема место КОГА ќе дојде Тах така да тоа е тоа.
Да не го заборавиме падавичарот Ленгле кој што конечно ќе се отарасиме од него и Атлетико сакале за ситно да го земат зимава.

КОНЕЧНО ПОЧНУВААТ СЕРИОЗНО ДА ГО РЕКОНСТРУИРААТ КЛУБОВ. :uzi:

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
Халанд со оваа игра на Флик ќе дава по 100 гола на сезона. Убеден сум дека пимплањено од Гвардиола не му одговара. Пак ќе кажам Исак е добар, ама во никој случај не може да споредува со Халанд.

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
3.767
Поени од реакции
14.736
Халанд со оваа игра на Флик ќе дава по 100 гола на сезона. Убеден сум дека пимплањено од Гвардиола не му одговара. Пак ќе кажам Исак е добар, ама во никој случај не може да споредува со Халанд.
Против вакви екипи како што е Бетис и играат отворен фудбал, Халанд би бил екстра, ама у Шпанија скоро сите играат бункер па не знам како Халанд би се вклопил.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.795
Поени од реакции
12.169
Исак ќе кошта 120-130 милиони фунти. Тешко дека некој ќе го извади од Њукасл

M

Mayavin

Гостин
Јамал кичмиве им ги сјеба на сите до еден. 17 години бреееееееее.:rolleyes:

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.865
Поени од реакции
10.358
Играта шампањ и кавијар, секоја акција е ремек дело. Реализацијата леб и паштета МИК Свети Николе, требаше 10-0 да е. Нека ги тренира само шутирање, со лева, десна, глава, кур, задник, предник. Мора да се подобри тој аспект, поради тоа изгубивме многу бодови.

Инаку Јамал е најдобар играч моментално, во најмала рака топ 3 на светско ниво. Не ме цитирајте, не менувам мислење. Ненормално е ова што го прави.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.309
Поени од реакции
4.230
Изгледа ме чита Флик, Олмо на лажна 9ка. :icon_lol:
Перфектна игра, штета што немаме подобра реализација.

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
3.767
Поени од реакции
14.736
Јамал дете што направи.. :bravobe:
Автоматски споено мислење:

Водиш 4:0 па земи извади ги Јамал, Педри и Кунде да му ебам мајката, до 10 ли ќе играме

Последно уредено:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.040
Fati zima 14 milioni bruto?? :несвест::несвест::несвест:

Tret ili cetvrt najplaten igrac u klubot. Jeziva stvar. Da si odat Leva, De Jong i Fati na kraj sezona ke se otvori skoro 70 milioni evra prostor vo plati.

Avtomatski Jamal ke dobie nov bogat dogovor, i skoro pa sigurno ke se trgne po Niko. Inace Jamal zima bedni 1.7 milioni bruto.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.865
Поени од реакции
10.358
Fati zima 14 milioni bruto?? :несвест::несвест::несвест:

Tret ili cetvrt najplaten igrac u klubot. Jeziva stvar. Da si odat Leva, De Jong i Fati na kraj sezona ke se otvori skoro 70 milioni evra prostor vo plati.

Avtomatski Jamal ke dobie nov bogat dogovor, i skoro pa sigurno ke se trgne po Niko. Inace Jamal zima bedni 1.7 milioni bruto.
Најлошо е што новиот договор со оваа плата му го дадоа после долгата повреда, демек као солидарност веруваме во тебе. Сега испади го ако можеш, во било кој друг клуб ќе зема максимум 25% од таа плата. Тоа ме нервира ептен како се раководи со клубот, се водат од емоции наместо разум. Флорентино мафијашот Роналдо, Рамос, Касемиро сите ги испади како цигани без да му трепне.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.143
Поени од реакции
19.541
Диаз е дрво Сон му отиде прајмот барем за мене, не е Барса материјал. Испукани пушки.

Лева последно за него се збореше сакал уште една година да остане и со тоа да си намали платата. Не би имал ништо против ако е така.
Читнав нешто дека муабетите за Исак се сериозни и го гледаат како идеална 9-ка за во состав. Навистина не би разбирал ако некој е против дечково.
Хааланд се губи во ебан Сити и ако не му дадеш топка не постои, Ѓокерес е навистина зелен и не би го земал не ми прави толку мерак. Види го Исак во Њукасл како везе и не му требаат врвни играчи за да сам влезе во шанса. Само без топка знае како да се движи а не па со топка движењето какво му е.

Џерард Мартин е пред нов договор иначе.:D Кристенсен е тој што ќе биде продаден бидејќи влага последна година во договорот и може нешто да искешираат. Што се работи за Ерик тој веќе и самиот знае дека е на излезни врати и се вртеа 10-15 милиони за откуп што е сосема солидна цена.
Додуша навистина нема место КОГА ќе дојде Тах така да тоа е тоа.
Да не го заборавиме падавичарот Ленгле кој што конечно ќе се отарасиме од него и Атлетико сакале за ситно да го земат зимава.

КОНЕЧНО ПОЧНУВААТ СЕРИОЗНО ДА ГО РЕКОНСТРУИРААТ КЛУБОВ. :uzi:
Не знам колку ги следиш Атлетико ама моментално Ленгле е зациментиран во прва постава и еден од најдобрите дефанзивци во Атлетико моментално.
Под палка на Чоло е препороден и затоа сакаат да го откупат перманентно.

M

Mayavin

Гостин
Под палка на Чоло е препороден и затоа сакаат да го откупат перманентно.
Одлично, само нека продужи така.

Fati zima 14 milioni bruto??
Затоа и нејќе да си иде, еве денес како 3 пат беше исклучен од состав. Не е ни сенка на стариот Фати што беше, очајно му треба промена на средина.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.730
Поени од реакции
22.881
За пола саат гостуваме на Колисеум кај Хетафе. Време е да се прекине црната серија :D

Screenshot_20250118_202127_Flashscore.jpg

Последен стрелец на овој стадион е Жуниор Фирпо во 2019та. :icon_mrgr:
Автоматски споено мислење:

П.С. Фати ни на овој натпревар не е во составот, четврти пат по ред.

Последно уредено:
Член од
29 април 2015
Мислења
4.309
Поени од реакции
4.230
Што гледаат бе во Лева? Зошто нема муда Флик да го седне на клупа?
Каква убава течна игра со Олмо против Бетис, сега со овој егоистот само се кочи, прием не може да напраи да му ебам живите....

Ако ме тепаме тука нека се откажат од лигата...

Kajgana Shop

На врв Bottom