Фан Клуб: Барселона

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.379
Сампер-Алења-Роберто топката му ја скрија на Љоренте-Себаљол-Иско во второ

Ако донесиме Паулињо и остала багра срање се што е праено пресезонава оди во вода..

МОРА ДА МУ СЕ ДАДЕ ШАНСА НА ДЕЦАТА..

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Роберто синоќа не играше добро, ептен лесно ја губеше топката и како да брзаше цело време.
Денис Суарез има добра техника но никако да одигра добар меч.
Пако неверојатно слаб!

Алења е Барса материјал.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
http://www.sport.es/es/noticias/barca/coutinho-esta-a-un-paso-del-barca-6198376
The Blaugrana club will move in a figure ranging from 70 to 85 million euros, But it will not go further. And Coutinho's predisposition will do the rest.

До кога бе вака... демек нафта пијат другиве клубови, помина времето кога вака се носеа играчи.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Нека заминува веќе, го измалтретира цел клуб, како што ја влечат работава, сезонава ќе ја почниме со Делофеу прва постава, а ништо чудно и да нема време да се донесе замена, па да се остане на моменталниот ростер цела сезона. Треба да го исфорсираат од клубов да замине до крајот на неделава. Прашање е дали се способни и со 222 милиони да донесат играч, камо ли со моменталниов буџет.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.877
Поени од реакции
67.462
Буфаси, угледен француски новинар вика дека ке биде завршено се до среда, а се чисти и просторот за презентација.

Член од
20 април 2009
Мислења
994
Поени од реакции
946
Како ќе го избегнат фер плејот? Според она што разбрав- Катар ќе потпише договор со Нејмар за да стане заштитно лице на Сп. За ова тој добива 300 милиони и САМ си ја плаќа клаузулата. Псж останува чист да донесе други играчи, затоа што Нејмар го земаат како слободен агент. Моментално притиска за Кутињо.. Денес татко му добива над 20 милиони евра од Барса за некоја лојалност која ја имало во договорот... Гадно не сјеба копилето и арапите, и сега ќе биде пречекан како Наполеон во Париз...

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.424
Поени од реакции
39.017
Ма кој го ебе циганот бре , врв на кариерата со ПСЖ ќе му биде освоено француско првенство. Туку замена кај ќе се бара за него е прашање , 85 милиони евра понудиле за Кутињо.:facepalm:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.726
Поени од реакции
22.874
Вакво никакво реноме овој клуб немал од 2002ра некаде... Играчи не заебаваат како сакаат, се избрукаа со Верати, па како "утеха" ќе го носеа Паулињо од Кина, што е најжално не се способни ни него да го донесат. Со Кутињо ништо нема да направат, денеска спласнаа и сите шпекулации, нормално дека Ливерпул нема да го пушти ни за 100 милиони, а овие нудат максимум 85.
Еден од најдобрите играчи во светот кој несомнено има потенцијал во иднина да биде најдобар ни бега на ваков трагикомичен начин. Агенти не дупчат како сакаат.[DOUBLEPOST=1501510993][/DOUBLEPOST]Со заминувањето на Лучо, време е за промена на аватарот. :icon_mrgr:

nelson-semedo-barcelona_1je82mhzktqgw1i4zug10rg9of.jpg

Последно уредено:
Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Цените на играчиве после трансферот на Нејмар ќе скокнат за 2 пати веројатно. Наместо тикварите да донесат со време засилувања, тие се занимаваат со лигушот, после ќе им бараат 120 за Паулињо, така и треба.

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.726
Поени од реакции
22.874
Клоп по 100ти пат кажа дека Кутињо 100% останува во Ливерпул. И каталонските медиуми пишуваат дека завршува приказната со Кутињо.

Да го сумираме трансфер периодот до сега:
Двата главни играчи кои сакавме да ги донесеме, Верати и Кутињо, нема да ги донесеме.
Се глупираа со Паулињо, не можат ни него да го донесат.
Си замина Нејмар, еден од најдобрите поединци.
Ги донесовме Деулофеу и Семедо.

Оценка за досегашната работа: 2/10.
Само заради Семедо и Деулофеу не би им дал чиста единица. Го раскурцаа клубот.

B

Beck's

Гостин
А како да ги донесат ако нивните клубови не ги пуштаат. И оние како Нејмар имаат клаузули, бујрум нека им ги активираат

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
Сакам утре кога ќе отворам новиниве да го видам Нејмар :гомце: сликан во дресот од ПСЖ,преку куров више а што е најтрагично на моменти се тешам дека нема да оди.
Нека земат некој и ајт у пм.Олку напат трансфер период не памтам Барса да имала во последниве 15 години.Нека пукнат 200 мил. на Дибала и Дембеле и уште 40 на тој дибекот Паулињо чим толку запнале и догодина нека бараат некој саглам за во средината.:sleep:

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.726
Поени од реакции
22.874
Откако пропадна и Паулињо, сега каталонските медиуми пишуваат дека замената за Нејмар ќе се бара помеѓу Гризман и Дибала.
Она што ми е чудно е што и двајцата се левучари, а јас не памтам кога последен пат на лево крило во Барселона играл левак. :D Не дека е невозможно или нешто слично, ама сепак не се сеќавам ни првотимец, ниту пак некоја замена за таа позиција да бил левак.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
http://www.sport.es/es/noticias/barca/coutinho-esta-a-un-paso-del-barca-6198376
The Blaugrana club will move in a figure ranging from 70 to 85 million euros, But it will not go further. And Coutinho's predisposition will do the rest.

До кога бе вака... демек нафта пијат другиве клубови, помина времето кога вака се носеа играчи.
Ѓупската доживотно тоа е.
Истата песна со Цеск беше, сега малце taste of their own medicine со Нејмар

Kajgana Shop

На врв Bottom