Фан Клуб: Барселона

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
Нема шанси Маскерано да биде во втор план минимум уште сезона-две.Кога ќе му дојде времето на Умтити,Маске ќе си замине од Барса.
Иначе Умтити е супер и има огромнен потенцијал па и искуство(3 години беше првотимец во Лион) и е огромно засилување во одбраната.
Составивме добар тим,покриени сме на секоја позиција а најмногу ми се допаѓа што сите засилувања ни се млади,само голманов што го зедовме ме нервира страшно:mad:.
И годинава мислам лесно ке ја одбраниме титулата во Ла Лига зошто некако сме поконстантни од Реал а за лига шампиони сме фаворити,ама секако треба да ни се поклопат и коцките и да го имаме најбитниот фактор на наша страна -Среќата :)
Ќе биде интересно годинава (y)

Член од
20 април 2009
Мислења
994
Поени од реакции
946
Тврдам дека моментално имаме најсилна екипа (иако е себично и рано да се зборува) барем на хартија. На секоја позиција има по една врвна замена и тоа звучи одлично и охрабувачки. Можеби само за десниот бек се плашам, затоа што не знам како ќе реагираат Роберто или Видал на големи натпревари против големи играчи... Секаде сме покриени и што е најважно со млади играчи. Одличен план направија годинава и ова е голем влог за во иднина. Сезоната е долга, но мислам дека ќе го повторат успехот од лани, а во ЛШ очекувам минимум полуфинале..И онака се знае дека пак ќе се бориме со Реал, Баерн или Атлетико...Годинава мислам дека ќе ја имаат свежината во тој клучен дел од сезоната, нешто што лани не чинеше многу. Најпријатно изненаден во овој период сум од Арда...Игра одлично, а до вчера го гледав на излезна врата

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Скоро сите страни каде што го објавуваат составот за новата сезона, го ставаат Умтити прв состав. :facepalm:
Нека не се губат, попрво би го исфрлил Пике од составот, отколку Маскерано.
Па нема прв/втор состав, ќе игра тој што е поспремен и готово. Во најбитни утакмици верувам Маскерано ќе игра, мада ако продолжи вака Умтити ѕвер ќе стане. ПА -10 :cool:

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.083
А бе полека, времето ќе покаже кој ќе биде прв состав. Едно е јасно дека сите ќе добиат шанса. Шо читам сите се скептици за Силенсен, го гледавте ли на повеќе утскмици за да давате мислење, или така зборувате напамет...

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.073
Јас незнам шо толку внимание обрнувате на голманите. Голема галама се дигна , а пред неколку години Валдес и Пинто ни беа на голот.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.593
Поени од реакции
13.963
Царој :D

Prema pisanjima britanskog "Mirrora" razgovor između Lea Messija i Luisa Suáreza prije sinoćnje utakmice je izgledao ovako:

Lionel Messi: "Bit će lijepo te vidjeti kako gubiš."

Luis Suárez: "Ja sam mislio da si ti još uvijek u mirovini.''

Lionel Messi: "Promijenio sam svoje mišljenje, jer sam saznao da igram protiv tebe. Poslije utakmice ćeš me moliti da se ponovo vratim u mirovinu."

14225565_1283113641713501_5028227431316091302_n.jpg

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Заебанци на страна, Роберто моментално најдобар десен бек во светот е. Кини батето

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.073
Го пишува Меси повреда на препоните и неизвесен за сабота. Точно е или ова за репрезентациите беше?

Член од
27 септември 2014
Мислења
175
Поени од реакции
350
Го пишува Меси повреда на препоните и неизвесен за сабота. Точно е или ова за репрезентациите беше?
Точно е... Пако најверојатно ќе стартуа против Алавес утре.

Kajgana Shop

На врв Bottom