Фан Клуб: Барселона

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.083
Cruyff:
Nakon dolaska Suareza, slično kao i prošlog ljeta, kada je stigao Neymar, mnogo se priča o tome kako će taj transfer utjecati na Lea Messija. Cruyff kaže sljedeće: "Od Luisa se očekuje da Messija vrati na pravi put. Leo je mnogo kvalitetan igrač, ali se njegov način življenja jako promijenio. On je bio 18-godišnjak i nije imao novca. Sada je multiomilioner. To je drastična promjena."

Dodao je još nekoliko rečenica: "Prošle sezone, Messi nije osvojio ništa i primio je veliki broj kritika. Teško je vjerovati da će ponovo biti 'pravi' bez nečije pomoći. Oni mu moraju pomoći na sve načine kako bi se Leo vratio na 100% u svim aspektima, što neće biti nimalo lako. Tu nije u pitanju samo fudbalska sposobnost. On je čovjek

Read more: http://www.barcabalkan.com/news/read/6733/Cruyff-quotMessi-treba-pomoc-kako-bi-ponovo-bio-praviquot#ixzz3AsQtmprh[DOUBLEPOST=1408484911][/DOUBLEPOST]

Член од
27 април 2009
Мислења
2.500
Поени од реакции
3.319
една добра вест според припремниве утакмици и ова денес Реал ми изгледат мн послаб од лани.. а ние мн помотивирани и појаки, ама сепак уште не е почнато ништо :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Само 70 милиони сме во минус, ајде нека потрошат уште малце :D

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
Official: FIFA reject appeal of Barcelona against transfer ban, Barcelona won't be able to sign players in the next two transfer windows

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ау κаκво досадно лето не очеκува следната година...

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Пак има право на жалба, кој знае кога ќе биде конечна одлуката.

Не знам што ќе се случи со Герард кога ќе се врати од позајмица

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.225
Поени од реакции
7.312
Само Даглас ако го земат, друг не верувам. А и тој во Барса Б ќе игра, Рамче боље.

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
И да не ни ја прифатат жалбата не е толку лошо,само како што пиша тони,ке ни биде досаден трансфер периодот :)
Ги имаме пополнето скоро сите позиции за наредни две сезони и плус тука се Халилович,Даглас(незнам дали е официјализиран трансферов),Делуфеу ќе се врати од позајмица,Сандро и Мунир.
И мислам дека ке направиме уште еден трансфер во наредниве 10 дена.

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.225
Поени од реакции
7.312
А где је Кока Кола? :ROFLMAO:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
With ban until 2016, Barcelona will try to sign Atletico midfielder Koke (22) now and loan him back to Atletico for this season. [sport]

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Според ЕлМундо Депортиво можно е да тргнеме по Ројс овие 10тина дена и по Коке кој ако се купи би се пратил на едногодишна позајмица у Атл.Мадрид. Тоа би значело дека управата имала план наредното лето да тргне по Коке. Мене ова ми е сосема ок, додека за Ројс незнам шо да кажам, стварно многу го сакам како играч ама едноставно покрај Меси, Суарез и Нејмар нема кај да игра...

П.С. Даглас бил договорен, цена 6-8 мил. Ќе игра и оваа сезона за Сао Паоло и наредната се враќа како замена за Алвеш.

Kajgana Shop

На врв Bottom