P
pepito*
Гостин
Во понеделникот на Гампер натпреварот Педро не играше заради пролив, еве уште не тренира заради тоа. Го замислувам како седи на шојла 3 дена.
Sigurno bez pari im go ponudile, visok igraci imaat Sala na strana, legedni si Spanskite mediumi. Dortmund saka da mu ja odkupi klauzulata na Reus do esen i ke ima pregovori. Sigurno nema sega da go dadat Reus posto fanovite ke ja besat upravata. Isto taka Barsa nema da ponudi tolku, kolku bi baral Dortmund pri vakov transfer. A toa so Baern e glupost, posto Reus letovo po vtor pat gi odbil. Ako si odi vgodina, toa sigurno nema da bide vo Baern.Borussia Dortmund have offered winger Marco Reus (25) to Barcelona to avoid that the German player joins Bayern Munich. [sport]
И замислете нашиве поради добрите односи со Баерн нема да сакаат да го земаат.
Ептен го погодила позајмицава, се упропасти.
Official: Pedro is still having a stomach bug and it's not clear if he will be available for the game against Elche #fcbliveВо понеделникот на Гампер натпреварот Педро не играше заради пролив, еве уште не тренира заради тоа. Го замислувам како седи на шојла 3 дена.
Можеби јадел врат од Екстра МеинOfficial: Pedro is still having a stomach bug and it's not clear if he will be available for the game against Elche #fcblive
Официјално: Педро се уште има мачнини во стомакот и не се знае дали ќе биде достапен за натпреварот со Елче.
Мислам дека сега официјално можи да го викаме Серко.
Сериозен си? Сликава е стара најмалку 4-5 години.Ептен го погодила позајмицава, се упропасти.
Ние во наредните 2 години ќе освоиме барем 1 ЛШ, а Баерн ќе чекаат 10ина години додека да освојат.Мене едно не ми е јасно. Читам Бенатиа ќе иде у Баерн за 30мил, како тоа нашите не запнаа по овој фудбалер за ваква сума место Матје за кого дадоа 20мил