Фан Клуб: Барселона

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Како и да е. Ние во последните години изгубивме неколку одлични таленти поради муабетот не ни требаат.

Јас мислам дека Ројс ако постои можност треба да се донесе. Сега кога е речиси извесно дека ќе има трансфер бан 1 година треба да се прошират плановите.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.585
Поени од реакции
22.303
Borussia Dortmund have offered winger Marco Reus (25) to Barcelona to avoid that the German player joins Bayern Munich. [sport]

И замислете нашиве поради добрите односи со Баерн нема да сакаат да го земаат. :LOL:
Sigurno bez pari im go ponudile, visok igraci imaat ;) Sala na strana, legedni si Spanskite mediumi. Dortmund saka da mu ja odkupi klauzulata na Reus do esen i ke ima pregovori. Sigurno nema sega da go dadat Reus posto fanovite ke ja besat upravata. Isto taka Barsa nema da ponudi tolku, kolku bi baral Dortmund pri vakov transfer. A toa so Baern e glupost, posto Reus letovo po vtor pat gi odbil. Ako si odi vgodina, toa sigurno nema da bide vo Baern.

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
Alves: "Suarez? We need some bad guys in the squad, because now I'm always the one who's blamed... (laughs) He's really good, I like him.":)

P

pepito*

Гостин
Во понеделникот на Гампер натпреварот Педро не играше заради пролив, еве уште не тренира заради тоа. Го замислувам како седи на шојла 3 дена.
Official: Pedro is still having a stomach bug and it's not clear if he will be available for the game against Elche #fcblive
Официјално: Педро се уште има мачнини во стомакот и не се знае дали ќе биде достапен за натпреварот со Елче.

Мислам дека сега официјално можи да го викаме Серко.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Official: Pedro is still having a stomach bug and it's not clear if he will be available for the game against Elche #fcblive
Официјално: Педро се уште има мачнини во стомакот и не се знае дали ќе биде достапен за натпреварот со Елче.

Мислам дека сега официјално можи да го викаме Серко.
Можеби јадел врат од Екстра Меин :)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.710
Поени од реакции
22.849
Ептен го погодила позајмицава, се упропасти.
Сериозен си? Сликава е стара најмалку 4-5 години.
Читам Алвес распалил денеска на прес-конференцијата. Критикувал се живо, од управа до медиуми.

B

Beck's

Гостин
Мене едно не ми е јасно. Читам Бенатиа ќе иде у Баерн за 30мил, како тоа нашите не запнаа по овој фудбалер за ваква сума место Матје за кого дадоа 20мил :mad:

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.710
Поени од реакции
22.849
Мене едно не ми е јасно. Читам Бенатиа ќе иде у Баерн за 30мил, како тоа нашите не запнаа по овој фудбалер за ваква сума место Матје за кого дадоа 20мил :mad:
Ние во наредните 2 години ќе освоиме барем 1 ЛШ, а Баерн ќе чекаат 10ина години додека да освојат.
Има разлика.
:D

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
Barcelona have sounded out Real Madrid about Angel di Maria (26), but they are not willing to talk. Barcelona wanted to pay 60M. [sport].:)

btw. Нејмар го истегнал глуждот,нема да игра во недела:facepalm:

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.710
Поени од реакции
22.849
Нападот против Елче ќе биде Меси, Рафиња и Мунир. (y)
Е, затоа трансферот(евентуален) на Ројс не е непотребен. Кога одиме на три фронта, треба да имаме резерви на секоја позиција. Се случуваат повреди и суспензии. Меси, Нејмар, Суарез, Ројс, Педро и Рафиња би биле одлични опции за нападот.

Kajgana Shop

На врв Bottom