Фан Клуб: Барселона

P

pepito*

Гостин
Знаев дека Лучо нема да ги проба истовремено Нејмар, Меси и Суарез. Го остави тоа како изненадување за Реал. Одлично се погоди тоа што се враќа Суарез баш за Класикото и што може сега да тренира со тимот, Анчелоти нема да знае од која страна да се брани, очекувам убава сезона.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Rakitic:"Luis Enrique asks me to shoot from outside the area? Well, yes... (smiles) He knows my game and that's part of it."
Сакам шутирањето од ван 16 сакам да ни биде новитетот во играта оваа сезона,нешто што се надевавме дека Тата ке го практикува во играта повеќе.Сега ги имаме Ракитич,Суарез па и Нејмар кои може да постигнат многу голови надвор од шеснаесетникот.Се надевам дека Енрике ќе им даде слобода тоа да го прават.
И покрај тоа што ми е жал за заминувањето на Цесц,мислам дека трансферов со Ракитич ќе испадне еден од подобрите трансфери кои сме ги направиле последниве 10тина години.Ја држи цела средина,борбен е,игра и подефанзивно,има страшен осет за пас(пасот за 4 гол беше :cuc:) и мислам дека перфектно ќе се вклопи во системот на Барса.(y)
Бρаво за Тата

Сега во Аρгентина неκа го пρаκтиκува.

Последно уредено:
Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Па редно беше и Барса да направи смена на генерации можеби требаше секоја година постепено али и вака не е лошо:D

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.710
Поени од реакции
22.848
Mestre (potpredsjednik FC Barcelone): "Iako je otkupna klauzula iznosila više, za transfer Luisa Suareza isplatili smo 81 milion eura. Želio bih mu se zahvaliti za pomoć prilikom pregovora, koji su počeli prije Svjetskog prvenstva u Brazilu. Iako je imao finansijski bolje ponude, Luis je želio doći samo u Barçu."
Чим преговорите почнале уште пред СП, можно е една од моите теории да е точна. Дека инцидентот со Киелини беше можеби намерно смислен, за да го олесни трансферот на Суарез во Барса, плус и веројатно да ја смали цената....
Ѓорге Иванов за ова би рекол 'изгледа шашаво, ама функционира'. :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1408450872][/DOUBLEPOST]Luis Suárez ends his unveiling presser with: "I was there at the Camp Nou when Barcelona defeated Real Madrid 5-0."
Luis Suárez also said he attended Barça 4-1 victory over Arsenal and 1-0 win over Espanyol.

Последно уредено:
Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Чим преговорите почнале уште пред СП, можно е една од моите теории да е точна. Дека инцидентот со Киелини беше можеби намерно смислен, за да го олесни трансферот на Суарез во Барса, плус и веројатно да ја смали цената....
Ѓорге Иванов за ова би рекол 'изгледа шашаво, ама функционира'. :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1408450872][/DOUBLEPOST]Luis Suárez ends his unveiling presser with: "I was there at the Camp Nou when Barcelona defeated Real Madrid 5-0."
Luis Suárez also said he attended Barça 4-1 victory over Arsenal and 1-0 win over Espanyol.
Ако го следиш Суарез подолг период од неговата кариера,знаеш дека е меѓу ретките кои буквално гинат за победа.Доказ солзите после мечот со Кристал Палас лани кога дефинитивно ја изгубија титулата,и раката против Гана СП 2010.Суарез кога игра за репрезентација главата ако треба ќе ја остави на терен,а не да направи таков потег со што е свесен дека веројатно ќе го пропушти остатокот од светското,само за да ја намали цената.:D

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.414
Поени од реакции
38.953
Меси пиче , не му ја истурија врз глава. :icon_mrgr:

Алвес. :pos:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Barcelona and Liga sources deny Barcelona can't make another big signing because of financial fair play rules. Still far from limits. [rac1]

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Инаку, третиот лик кој Меси го номинира, покрај Лавеци и Кун мислам дека е Нико Бауер од Ангели, јаката серија на А1 шо ја даваја со Барто(меу), Хустина и остали, y gracias a ella yo sabe un poco espanol !

Пази сега, за Бауер на Вики има на дури 6 јазици, од шо е многу познат. Еден од нив е македонски!

МЕСИ ЛАФ НАШ!

Kajgana Shop

На врв Bottom