A
Auditore
Гостин
Која е омилена социјална мрежа на играчите на Реал Мадрид? - hi5.
Tocno, pcuam i navreduvam samo koga prv ke me navredat.Не сум знаел дека под возрасен муабет се подразбира муабет полн со пцовки и навреди.
Се осеќам прозван? Зошто почна да замараш прв на сликата шо ја ставив и никаде не напишав нешто навредливо ни за тебе ни за некој друг, а ти прво ми кажа дека не сВе имале таков голман и нема да имаме, после не напраи незналици за чави и иниеста па после даде осврт на ланското класико во стилот на Голем експерт и така ме испровоцира да напишам некои работи т.е само на еден Анус ми збесна па после требаше да свршувам кај не, па бев и теле за на крај да бидам бабун, Е ова да ти кажам не ти требаше. Не знам кои се твоите познавања од фауната, ама еве јас ќе ти објаснам некои работи:Tocno, pcuam i navreduvam samo koga prv ke me navredat.
Не вреди брат, некои луѓе никогаш нема да разберат.Се осеќам прозван? Зошто почна да замараш прв на сликата шо ја ставив и никаде не напишав нешто навредливо ни за тебе ни за некој друг, а ти прво ми кажа дека не сВе имале таков голман и нема да имаме, после не напраи незналици за чави и иниеста па после даде осврт на ланското класико во стилот на Голем експерт и така ме испровоцира да напишам некои работи т.е само на еден Анус ми збесна па после требаше да свршувам кај не, па бев и теле за на крај да бидам бабун, Е ова да ти кажам не ти требаше. Не знам кои се твоите познавања од фауната, ама еве јас ќе ти објаснам некои работи:
Бабунот е вид мајмун, прво
Има интересен детаљ на неговиот задник, со јако црвена боја, и изгледа како да го заплескале убаво второ
![]()
Кога би врзал некои работи од блиското минато поврзани со клубот за кој слепо навиваш, плескање ова она Ти си многу поблиску до овој мајмун од мене. Трето
Ај сеа пали тоа параглајдерот и одлетај у некои други предели од форумов.
познавајќи го неговиот темперамент,натпреварот не можеше да заврши без негово(Рамос) глупирање.....кога стартуваа со Диара врз Меси 90та минута сакаа очигледно да го видат повреден или скршен,за среќа не го доживеавме тоа.....Рамос се извини
[video]http://www.idividi.com.mk/sport/fudbal/644926/index.html[/video]
Сега Пике е виновен а :tv:сега не е дека ви серам на фан топик ама ајде едно мое видување...
значи не го подржувам(ВО НИКОЈ СЛУЧАЈ) стартот на Рамос но исто така на го подржувам ни Пике...
Кој му дава на него право да се исмејува со соиграчите (од националниот тим) а утакмицата незавршена...
јас можам да сватам кога мечот ке биде завршен, може да прави што сака тоа никој не му го брани..ама тој како некој ...
на сред утакмица мава 5прсти сепак сметам дека тое е чисто исмејување со противничките играчи..сепак доле на теренот се се сведува на двостранен Респект..:smir:
:smir:
http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=15249:2010-12-02-08-54-40&catid=3:2009-12-26-20-23-56&Itemid=5
najverojatno ke se prostime so alves za zal
ali ke pocekame uste malku za da se osigurame
)