stick figure
#MiaSanArsenal
- Член од
- 2 мај 2010
- Мислења
- 4.811
- Поени од реакции
- 3.705
Колку се љубезни луѓево... На секоја слика те поздравуват...
Колку се љубезни луѓево... На секоја слика те поздравуват...
тука ме потсети на торкото лигушот рамосПошто мене не ме познаваш и не сум ти при рака а твоите дома ти се поблизу, можеш да и свршиш на мајка ти во пичката. Друга реална опција не е реалност или евентуално сам да си свршиш во гаќињата. Или да се посереш.
Hahah. Torko eden,procitaj prvo za sto pravime muabet posle pisi so se podavas vaka bezveza kako malo dete sred vozrasen muabet.тука ме потсети на торкото лигушот рамос
од немоќ тој ги удри своите колеги и сакаше да го направе инвалид меси
исто и ти од немоќ поради високиот пораз нема шо да кажеш и затоа тропаш глупости
селјак
Не сум знаел дека под возрасен муабет се подразбира муабет полн со пцовки и навреди.Hahah. Torko eden,procitaj prvo za sto pravime muabet posle pisi so se podavas vaka bezveza kako malo dete sred vozrasen muabet.
Momentno imate naj dobra mladinska skola,nie si kupivme mladi deca. A ako za tebe komicnite reakcii na Mesi i Biskets se OK ,jebi ga ima i takvi kako tebe, za 100 normalni ludje sto gi sretnav vcera i denes na patot ova e komedija filmПараглајдеру стварно си параглајдер.
Гледаш ли што пишуваш човече,кои ваши деца? кога ќе пораснат? и најбитното прашање е во кој клуб ќе пораснат?
Барселона: Валдес,Пујол,Пике,БУскетс,Иниеста,Чави,Меси
Реал Мадрид: Касиљас :/
каде се останатите деца,озил ли? кој уште и не знае чие дете е
убаво ти рекоа,тим не се купува-тим се гради.
и еве го педерскиот потег на меси
еве ти го и педерскиот потег на бускетс..
па ти ако сакаш и понатаму биди си ќор на сила
и не беше само еден глуп потег на Рамос,туку имаше 11 глупи потези од комплетниот тим на Реал Мадрид(полоши сте од севиља и еспањол заедно)
Натреварот се игра како тим купот во италија јуве милан интер секој со секого по 45 мин овде се барса еспањол и хоспиталетабе децки каков е овој натпревар не ми е многу јасно
и кој играат за барса