Фан Клуб: Барселона

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
После ова мислам дека Деулофеу нема да игра више за нас, сигурно се напиздал по ваквата одлука. Многу возбуден беше после враќањето од Евертон и сеа одеднаш позајмицава
Па ако доаѓа Квадрадо сигурно му кажале дека нема да добива многу шанса за игра, па го убедиле дека ако сака да игра да оди на позајмица. Следната сезона ќе си замина Алвеш, Квадрадо ќе го вратат полека десен бек, а ќе се направи место за Деулофеу.

Едноставно мора да добие шанса да игра за Барса, кога еден Тељо и С.Роберто добија шанса, Деулофеу сигурно следната сезона ќе игра и тоа повеќе отколку што мисли.

Блаугранец!

mes que un club!
Член од
28 август 2009
Мислења
785
Поени од реакции
176
Не се заебавајте и не ја потценујте формацијата 3-2-3-2, баш е топ. Ако се сеќавате на светсково Чиле ја примени, и баш ми се допадна играта. Мислам дека би ни одговарала играта, имаме играчи за таква формација, и мислам дека доколку Енрике би ја вовел би извадил добри резултати. Зборам додека дојде Суарез, откако ќе дојде 4-3-3. Иначе ова со Суарез работава ти е, сакаш да се ебеш нејќеш да ти влезе. Што дека ќе тренира кога пак нема да игра, само ќе се мачи за џабе.

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Прва работа,со 3-2-3-2 никогаш нема да ја имаме таа доминација од порано,него ќе се тресеме цела утакмица да дадеме 1,2 гола и да одбраниме некако.Втора работа ни 1% не и одговара формацијата на Чиле на Барселона,зашто таа формација бара трчање "како луд" а нашиве колку се спремни физички за бркање по терен(Бускец,Иниеста,Меси никогаш не играле така,па нема ни сега).

B

Beck's

Гостин
There's a deal on the transfer of Sao Paulo right back Douglas (24). The Brazilian player will join Barcelona. [sport]

Од Бенатиа во Матје, од Луиз и Хамелс во Вермален, од Куадрадо во Даглас.

Иначе од клипов добар би требало да е

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Не се заебавајте и не ја потценујте формацијата 3-2-3-2, баш е топ. Ако се сеќавате на светсково Чиле ја примени, и баш ми се допадна играта. Мислам дека би ни одговарала играта, имаме играчи за таква формација, и мислам дека доколку Енрике би ја вовел би извадил добри резултати. Зборам додека дојде Суарез, откако ќе дојде 4-3-3. Иначе ова со Суарез работава ти е, сакаш да се ебеш нејќеш да ти влезе. Што дека ќе тренира кога пак нема да игра, само ќе се мачи за џабе.
Κаκо бе џабе што ќе тρениρа?
Па баш супеρ е тоа, ќе се вκлопи многу побρзо, ќе знае што се баρа од него, κоја е неговата улога итн.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.741
Поени од реакции
66.945
There's a deal on the transfer of Sao Paulo right back Douglas (24). The Brazilian player will join Barcelona. [sport]

Од Бенатиа во Матје, од Луиз и Хамелс во Вермален, од Куадрадо во Даглас.

Иначе од клипов добар би требало да е

Најде и ти од кого да ставиш клип. :D

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Која мизерија а пред месец дена имаше промоција на Герард и Рафиња тоа биле првите 2ца трансфери на Барса.

Што се однесува за Серхи Роберто човек да помисли дека е син на Каталонскиот Мијалков

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Која мизерија а пред месец дена имаше промоција на Герард и Рафиња тоа биле првите две засилувања на Барса.

Што се однесува за Серхи Роберто човек да помисли дека е син на Каталонскиот Мијалков

Член од
20 април 2009
Мислења
994
Поени од реакции
946
На шпанските медиуми прочитав дека Роберто сеуште не се одлучил дали да го продолжи договорот со Барса, се зависело од тоа колку ќе добивал минутажа оваа сезона, ИТАР ДЕЧКО :pos::pos::pos:

P

pepito*

Гостин
Адама, Мунир, Хоан Роман, имаме повеќе опции, не се само Меси, Педро и Рафиња моментално во нападот.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
@Dirty Harry Callahan
И сега, јас сум луд што ти викав дека казната ќе биде намалена (без разлика дали е голема или не) или ти што ме наклевети поради таквиот став дека сум од оние кои викаат „уефалона“?

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.332
Поени од реакции
7.079
@Dirty Harry Callahan
И сега, јас сум луд што ти викав дека казната ќе биде намалена (без разлика дали е голема или не) или ти што ме наклевети поради таквиот став дека сум од оние кои викаат „уефалона“?
какво намалување на казната ?! дека ќе тренира,а нема да игра е ОК ?? ха,па дури да заигра шо се вели зборот можи да испаднат од ЛШ или да заостанат во Примера........ова ти е исто како на полусезона да си го потпишал

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
озбилно бе шо бара да тренира нека оди на ибица нека си легни нека си се најади шо бара фудбал да игра.. после ко ќе му треба ќе му се јават само и онака суперхеројски ќе влези на терен и ќе ги изгази сите

Kajgana Shop

На врв Bottom