Фан Клуб: Барселона

Член од
20 април 2009
Мислења
994
Поени од реакции
946
Не биди пристрасен, 3 пати апе луѓе по теренот.
Воопшто не сум пристрасен, треба да биде казнет за тоа, ама казната не треба да биде забрана да го спомене зборот фудбал во секојдневниот живот, пример Jас не сум за да се укине казната, туку да се намали и да биде логична..

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
BREAKING: Luis Suarez has had his appeal rejected by the CAS and is suspended up to & including 25th October.

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Барем ќе може да тренира со клубот..

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Аκо може да тρениρа нема ниκаκов пρоблем тогаш. Апсуρдно беше што му забρанија да стапне на стадион.

Иначе испρаќањето на позајмица на Деулофеу ми изгледа деκа Κвадρадо ќе биде донесен, а Дани ќе остане уште една сезона.

Светла иднина имаме со Денис Суаρез, Сампеρ, Ρафиња, Деулофеу.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Добро е, барем ќе може да тренира... упм сеа ќе треба да "крпиме" со Меси у напад :icon_lol:

Член од
20 април 2009
Мислења
994
Поени од реакции
946
Одлична вест за Суарез, мислам дека максимум е ова што можеше да се добие и фер е за двете страни..Плус ќе биде преставен пред фановите..За Деулофеу и јас го мислам истото, сеуште е зелен за во прв тим, а очигледно Енрике нема нерви за импровизации...Како и некој што спомена погоре мислам Квадрадо доаѓа..

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Сеа па од Спорт пишуваат дека клубот преговара со Сао Пауло за Даглас. Искрено не го знам кој е човекот, ниту дали има квалитети за клуб како Барселона, али сумата што се спомнува е одлична па не би ме чудело да го донесат него.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Суаρез ќе може да игρа и на пρијателсκи натпρеваρи што значи деκа ќе дебитиρа на Гампеρ Κупот.

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Делофеу официјално на позајмица во Севиља.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Само Барса може Деулофеу да го пушти на лоан а на теле како С.Роберто да му нуди 5 годишен договор.
Интересни муабети се вртат на интернетов. Енрике му укажувал дека премногу инсистира на индивидуални потези и недоволно додавање.
Мислам дека детево не е за оваа тики-така на Барса која Енрике ја увежбува на тренинизи до бесконечност.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Реално немаше да влезе сезонава, овака ќе игра прва постава.
Ми се свиѓа одлукава мене.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
1. Ако планираш некој да купиш, прво купи го, па после давај играчи на позајмица, пошто ако не го земат Квардадо со куро враце ќе бидиме дур се врати Суарез.. недај боже еден од Меси или Нејмар да се повреди ќе останиме со Педро и Рафиња(не го бива за крило) во нападот и Мунир од клупа :pos:

2. Ако ти е себичен играчот ќе го пуштиш во екипа во која можи да се одсебичи како шо беше лани Евертон.. Од Севиља пола тим си замина, најголеми засилувања им се Денис Суарез и Аспас. Има да се отепа од солирање во ова екипа.
Неможи да очекуваш подобрување кога од Евертон го пушташ во отепана Севиља.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Моментално сме само со Педро и Меси у напад. Нејмар целосно ќе се врати во септември, Суарез дури 25/26 Октомври за ЕлКласико. Ова е знак дека Квардадо 99% потпишува. Се мислам дека Енрике ќе форсира некоја друга формација (3-2-3-2).

За првата утакмица ќе го нема сигурно Пиќе кој е суспендиран, а и Вермален и Тер Штерген. Тоа значи дека би почнале со 4-3-3 формација освен ако не го игра Маскерано стопер со Бартра и Матје.
Алвеш - Бартра - Матје - Алба одбрана, Бускетс - Раќитич - Иниеста средина и у напад Меси - Рафиња - Педро, или да игра со Маскерано у средина, а Иниеста крило, ама така ич не би биле креативни.

Е сега, ако дојде Квардадо сигурно ќе бара првотимски статус, а за десен бек мислам дека е премногу офанзивен, со 3 во одбрана ќе биде катастрофа така да незнам што ќе се прави. Ја би земал класичен десен бек и би го пуштил Монтоја на едногодишна позајмица заедно со С.Роберто или би го продал Алвеш. За у напад незнам што планираат али многу се 11 утакмици што ќе пропушти Суарез. А и сега сме тенки со позајмицава на Делофеу. Нека пробаат да го земат Ето на една година, и така е без пари а и би прифатил да седи на клупа само да се врати кај нас.. ќе влага по потреба за бункер екипи.

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

B

Beck's

Гостин
После ова мислам дека Деулофеу нема да игра више за нас, сигурно се напиздал по ваквата одлука. Многу возбуден беше после враќањето од Евертон и сеа одеднаш позајмицава

Kajgana Shop

На врв Bottom