Фан Клуб: Барселона

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Донесена е одлука во врска со Суарез. Утре ќе биде соопштена.

Ps, Tata oficijalno selektor na Argentina. Mesi > iluminati.

Последно уредено:

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Волкер од Тотенхем опција за десен бек на Енрике.

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

P

pepito*

Гостин
Одлично изигра Денис Суарез вчера против Реал, да го пратевме Роберто на позајмица, а овој да останеше ќе беше најдобар потег.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.710
Поени од реакции
22.848
Утре ќе биде соопштена одлуката по жалбата на клубот за суспензијата на Суарез.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Утре ќе биде соопштена одлуката по жалбата на клубот за суспензијата на Суарез.
Намалена сигурно ќе биде, дали со тоа што ќе му дозволат да тренира со клубот или ќе му ја кратат суспензијата ќе видиме.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.710
Поени од реакции
22.848
Се надевам дека ќе му ја скратат суспензијата на 2 месеци. Иако и да му дозволат да тренира со тимот не е воопшто лоша опција.
Ме плаши само да не е работата да покаже заби ФИФА, па да не сака да ја намали казната, демек не попуштаат од тоа што еднаш го изрекле.
А, доколку му биде намалена казната, очекувајте лавина од реакции, од типот 'уефалона' и сл. :) Be prepared, be very prepared :)

Член од
10 март 2014
Мислења
1.032
Поени од реакции
1.286
Реал Гаме Овер ке биде после ако ја укинат или ја намалат

Член од
20 април 2009
Мислења
994
Поени од реакции
946
Сите на светов знаат дека казната е претерана и се коси со разумот...ако кажуваат Уефалона или Фифалона тоа е поради страв и завист...Нема навивач на овој свет без разлика на кој и да е клуб што во себе не признал дека Суарез е најдобриот напаѓач во моментов...

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Ма немој да ме јебеш бре :facepalm:

Barcelona winger Gerard Deulofeu (20) is likely to leave on loan this summer, at the request of Luis Enrique. Sevilla is an option. [rac1]

B

Beck's

Гостин
Само ако испадне точно ова:mad:

А и нешто приметив не му е по ќејф, даде изјава пред неколку дена, Доулофеу требал многу повеќе да работи во дефанзивните задачи

Член од
14 април 2012
Мислења
32.817
Поени од реакции
67.176
Сите на светов знаат дека казната е претерана и се коси со разумот...ако кажуваат Уефалона или Фифалона тоа е поради страв и завист...Нема навивач на овој свет без разлика на кој и да е клуб што во себе не признал дека Суарез е најдобриот напаѓач во моментов...
Не биди пристрасен, 3 пати апе луѓе по теренот.

Kajgana Shop

На врв Bottom