Фан Клуб: Барселона

P

pepito*

Гостин
Barcelona are holding talks with the agent of midfielder Sergi Roberto (22) on a new 5-year deal. His current contract expires in 2015.

Јас велам и да му направат платата иста како на Иниеста, глупо е веќе да има помалку од некој друг во средниот ред.

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
Barcelona are holding talks with the agent of midfielder Sergi Roberto (22) on a new 5-year deal. His current contract expires in 2015.

Јас велам и да му направат платата иста како на Иниеста, глупо е веќе да има помалку од некој друг во средниот ред.
Позитива од муабетот е што не е специфицирано дека договор за играње фудбал ќе му понудат.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Од 30те минути досега против Ница неколку заклучоци (ништо ниво!)

Монтоја и Серџи се два од најнекорисните играчи шо сум ги видол во животот
Пике и Матју се УЖАСЕН тандем
Бускетс е во КАТАСТРОФА форма, Маске мора да биде стартер на почеток од сезона

Член од
10 март 2014
Мислења
1.029
Поени од реакции
1.286
Матје го чува воздушниот простор на Барса

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Подобра игра во второ каде каде, прво беше ептен мизерно. Сеуште е рано да се збори за играта, што се вика пред некој ден почнаа да тренираат момците.

Мора да се земе уште еден стопер, Пиќе повторно ми делуваше ептен нестабилно, не смеат никако да се ослонат на таа тројка ( Пиќе, Матје и Бартра ) за цела сезона, уште еден она баш стабилен стопер е и те како е потребен, ем за постабилна дефанзива ем за поголема конкуренција, а не да го гледам Пиќе како се замислува дека е број еден стопер на планетава. :)

Делофеу, бар на утакмицава како да го гледав истиот оној од пред позајмицата, замислен дека ќе ја издрибла цела дефанзива на противникот и ќе финишира. Прво гледа да дрибне еден два тројца па после гледа дали да подаде или да шутира, неколку пати исебичи и заеба потенцијални шанси. Али ок, ипак пријателска беше утакмицава, се надевам дека вака нема да се глупира кога ќе почнат вистинските утакмици. Ептен потенцијал и талент има момакот да стане топ крило, греота ќе биде тоа да не го искористи..

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Грималдо ќе биде играчиште.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Во светот на фудбалот нема да се роди таков неинтелигентен кретен како Пике. Му лупнаа продолжен договор до 2019 и сега си го лади. Не му е паметот на терен ниту со фудбалот.
Се надевам дека Енрике ќе го залепи долго време на клупа.
Слабо делуваат, не се поврзани, тешко се гради тимов. Но ќе треба време и повеќе натпревари.
Чави за две мин извади неверојатни пасови.
Неколку коментари:

Marc Bartra has a golden chance to become one of Barcelona's starting centre backs this season.

Fascinated to see how Rafinha performs. Lucho has often used him wide in front 3 drifting inside, but long-term future at FCB in the middle.

Deulofeu has put on a lot of muscle since last summer. Martinez toughened him up!

Halilovic and Sergi Samper are exceptional - competent to play for first team. Playing in Segunda way below their weights.

Член од
20 април 2009
Мислења
994
Поени од реакции
946
Напреднале преговорите за Агер, според мене можно е Алвес да биде вклучен во овој трансфер, со оглед на тоа што Ливерпул води во трката за негов потпис

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Nekade procgitav deka 5m nudele za Alves.
Da go zavrsham fakultetov i neka me vrabotat vo klubov, podobra rabota ke vrsham od aktuelnive menadzerishta ako ne povekje.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Nekade procgitav deka 5m nudele za Alves.
Da go zavrsham fakultetov i neka me vrabotat vo klubov, podobra rabota ke vrsham od aktuelnive menadzerishta ako ne povekje.
Триесет и еден годишен бек, со уште една година од договорот (мислам), кој си прави екскурзии во напад и има послаб центаршур од прабаба ми.
Јес да се срање од управата, ама за колку сакаш да биде продаден ти?

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Триесет и еден годишен бек, со уште една година од договорот (мислам), кој си прави екскурзии во напад и има послаб центаршур од прабаба ми.
Јес да се срање од управата, ама за колку сакаш да биде продаден ти?
Eden zbor, Matje.

Kajgana Shop

На врв Bottom