Фан Клуб: Барселона

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Сметката во банка му е полна ама кога пие кафе стиска желба. Среќен роденден Ибракадабра :)

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Smesno e vo kakva sostojba e dojdena Barcelona koga e vo prasane odbranata a celi kon osvojuvane na se sto e mozno.....Ne mi se veruva....

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
P

pepito*

Гостин
За со Реал го посакувам овој состав
----------------------------Валдес------------------------------
---------------Сонг(Пике*)------Маскерано----------------
--Дани--------------------------------------------Ж.Алба-----
-----------------------------Буски-------------------------------
-------------Чави-----------------------Фабрегас------------
-----------------------------Меси--------------------------------
------------Педро----------------------Иниеста--------------

*Ако е во можност, нормално дека е тој првиот избор.
Одбраната нема ни да се види ако играат во средина овие играчи, ќе им ја скриеме топката по незнам кој пат на мадридистиве и ќе ги удриме од земја во недела.

Со среќа нека е ! (не сум тука деновиве затоа пишувам за Ел класико уште од сега;) )

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Poradi jakata odbrana koja ja imame na raspolagane,ako sakame da triumfirame vo nedela,mora da postigneme 3-4 golovi,zatoa sto sigurno e deka ke primime 2-3 golovi so ovaa odbrana.....I ne pisejte gluposti ve molam,ke ja skrieme topkata ova ona,pa ajde togas da igrame bez odbrana so formacija 0-3-3....
Pike sakal da igra i idel na treninzi specijalno za da se vrati u nedela....
Od klubot iizleguva informacija deka ne planirat da kupat odbranben vo Januari.....cudni luge se ovie...

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
R

Rigel Kent

Гостин
Potpolno bev nadvor od site nastani denovive , sega procitav za Puyol , ona na klipot sto go vidov bese uzasno :place:.Se nadevam ke se vrati najbrgu sto moze .

P

pepito*

Гостин
Ја гледав вчера утакмицата на Барса со Волфсбург и можам само да кажам дека средина е ненормално добра со триото Серхи Сампер, Давид Бабунски и Пол Калвет. Надополнети од Тиаго, Серхи Роберто, Хавиер Еспиноса можам слободно да кажам дека идните најдобри плејмејкери повторно ќе доаѓаат од Каталонија, од Барселона, но сега ќе има еден и од Македонија меѓу нив.;)

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Феил е веста нема никаква порака ниту воодушевување од Пујол. Тоа е нашето дебилно новинарство.

*Што твитнал Пујол изминативе денови, Роналдо не е дел од твитовите:)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.734
Поени од реакции
22.902
Да. Набргу се откри дека се работи за измама и за лажен профил. :)

--- надополнето: 4 октомври 2012 во 20:21 ---
Интересна информација за Класикото (via boban Pesic):

Навивачите на Барса, преку Фејсбук, се организираат да во 17-тата минута од мечот, целиот стадион скандира независност...

BARÇA MADRID MINUT 17:14 QUE TOT L'ESTADI CANTI ELS SEGADORS

Преземено од http://www.facebook.com/FCBMacedonia

Kajgana Shop

На врв Bottom