Фан Клуб: Барселона

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Виде сеа шо треба да направи Санчез, и дали ти е појасно кој уствари е Тито Виланова ????????????????
Golemo cudo napravi,i toa da ne go davase i slobodno da gi zemese kopackite i doma.....Osven golot nisto drugo ne napravi,ist kako prethodnite mecevi,premnogu greski pri dodavana....
Messi MOM......kakvi asistencii napravi bravo......
Anims Kapitenu,sto pobro da zazdravis...Auuu kakvo gadno pagane imase i povredata u pm......Ne ni e potrebna titula tuku sto pobrzo da ozdravi.....
No,morase da pazi malce d ne vlezi u dueli,imavme i rezultat i se,Klsiko imame za 5 dena i stotuku se vrate od povreda no to e to...
Uste ne mi e jasno crveniot na Buskets...
Inace dobra igra i igravme koolku sto bese potrebno bez golemo potrosuvane na energija.....

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Puyol will tomorrow in Barcelona be examined by a doctor who treats a lot of motorcycle racers. Recovery time will then be known. [md]

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
На твитер ми се појави дека ќе отсуствува од 4-6 месеци.
Anims Puyi!!!

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Немаше везе црвениот на Бускетс, али добро, нека поигра малце Сонг како ДМ.
Цеск 2 натпревари 3 гола, Меси 2 натпревари 4 асистенции. И ај, ваљда добро ќе му дојде голот на Алексис за подигање на самодовербата.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Браво некои станаа и аплаузи му дадоа респекат (y) Ако не е скршено ништо во брзо време ќе се врати.
секаде пише дека му е само изместена, а не скршена
да се надеваме дека ќе врати поскоро

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.732
Поени од реакции
22.893
Ako ne se vrati Pike za Klasikoto,naebavme......
Да не кобам, ама големо такво ако се врати Пике, кога играме без Капитенот. Пике е најсигурен кога е во тандем со Пујол. Тандемот Пике-Маскерано на стоперските позиции, кога и да си го замислам ме потсетува на реваншот од Супер-Купот, во Мадрид, пред еден месец и нешто. Кристијано и Игуаин ги силуваа нашите тогашни стопери.. :unsure:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
секаде пише дека му е само изместена, а не скршена
да се надеваме дека ќе врати поскоро
Позитивно е и тоа што човекот е цврст. Лекарите предвидуваа дека нема да биде спремен за Класико, ама капитенот заигра против Бенфика. Станува збор за човек со голема воља, а и Хуанхо е добар физио знае да ги среди.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.732
Поени од реакции
22.893
Nešto starije, ali prigodno za večeras:

Eric Abidal o Carlesu Puyolu. Situacija pred finalnu utakmicu Lige prvaka, a već se zna da je Abidal bolestan i da mora na operaciju.

"Guardiola nam je pokazao posljednji video, dao nam posljednje savjete pred utakmicu, pročitao naglas spisak igrača koji će započeti... Niko nije izgledao izneneđen što nema Puyola. Niko osim mene, očito. Vidio sam Puyola vani i prišao mu, te upitao:

- Zašto ti ne igraš? Jesi li znao da će te ostaviti na klupi?
On me pogledao u oči i rekao:
- Nisam ja važan sada. Ti si jedini važan, ne brini za mene.

Imate li ideju kakvu mi jebenu budalu imamo za kapitena? Imate li? Finale Lige prvaka, kažu mu da će grijati klupu, a on tješi mene. Ovo je Barcelona."

Иначе, по завршувањето на тој натпревар, Пујол му ја даде капитенската лента на Абидал и му дозволи тој да биде играчот кој ќе го крене пехарот од ЛШ!

*текстот мислам дека нема потреба од превод, веројатно го разбираме сите

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Некои велат дека ќе паузира 3 месеци. :eek:

Kajgana Shop

На врв Bottom