Фан Клуб: Барселона

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Breaking news : First unofficial medical report Puyol: dislocation of his elbow

Ајде само да биде официјално ова !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.225
Поени од реакции
7.312
Просечна игра, Виктор одличен, капитенот сигурен, и се сложувам дека требаше да го извај прв на 2-0.
#Animo Capitan Puy !

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Ајде најверојатно е и официјална веста Пујол изгледа само го изместил лактот

Official: Puyol has a dislocated elbow and not a broken arm , he will miss the classico for sure

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Првичните информации на весниците блиски до Барселона велат дека ја скршил раката...

Anims Puyi, ќе се врати тој посилен. :cuc:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Од една страна добро е што Бускетс зеде црвен картон, барем ќе го видиме Сонг таму малце.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Од една страна добро е што Бускетс зеде црвен картон, барем ќе го видиме Сонг таму малце.
А зашто доби црвен ми засецка стримот не видов ?? Нели Алба се расправаше од каде Бускетс црвен ?

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Ајде и од каталонската телевизија уште една потврда

TV3: Puyol's arm is not broken , its just bow , he is okay now and they are still waiting for further news

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
А зашто доби црвен ми засецка стримот не видов ?? Нели Алба се расправаше од каде Бускетс црвен ?
и мене ме тоа интересира, ама и тоа на алба беше најмногу за жолт

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
Едноставно Пујол не би бил Пујол кога не би се само повредил у овој стил.
Бускец зашто го изеде само тој турчинот знае? Демек оштро влезе или згреши шо не му врати на тој одвратниот Переира? Многу лоши 10 минути од Бенфика не мислев дека такви идиоти ќе бидат, од немоќ ги утепаа!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Мислам му даде демек остар старт направи, т.е сакаше да ја рогне топката ама и противникот беше блиску и за малце или веќе го чепна него. Не знам ни јас точно хах.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.732
Поени од реакции
22.893
Ни малку не беше заслужен црвениот на Бускетс. Демек удри еден од Бенфика, додека ја избиваше топката. Ајде, ќе одмори малку барем. ДМФ позицијата има кој да ја покрие, тенки сме во одбраната(иако, отсуството на играч на позицијата ДМФ, одма повлекува играч од одбраната).

Kajgana Shop

На врв Bottom