Фан Клуб: Барселона

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
alves bi mozel da bide kaznet od strana na barsa bidejci igral prijatelski natprevar bez odobruvanje na doktorite :)
Алвес немало да биде казнет, бидејки тоа што го играл не бил пријателски туку хуманитарен меч и негово играње не влијаело лошо врз клубот.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Фала .!. и таа сапуница да заврши веќе еднаш.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не видов некој да спомне, сте потпишале читам со Жоан Роман или Хоан или како и да е на каталонски од Сити. Одличен млад играч за вас, ги пратам резервите и младите селекции на тимовите во Премиер кога имам време и овој е еден од играчите што ми оставиле впечаток. Плеј кој некад од Сити за резервите го играа и на крило. Сакав моиве да им го здиплат некако со оглед дека овие немаат младински состав ама и ние сме пуни на таа позиција со деца.

Уште од сеа ви кажувам дека првотимец ќе биде кај вас за некоја сезона :) сеа зависи и од управата како ќе има планови нормално.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Aуф, какво засилување добиваме по левата страна...:drk:

P

pepito*

Гостин
Aуф, какво засилување добиваме по левата страна...:drk:
Тоа сакав и јас да го пишам, јас кажував и претходно дека е навистина добар и дека ќе се вклопи, ама ова што го гледам сега... пресреќен сум, добивме фантастичен лев бек за долго време. И плус каталонче е :rolleyes:

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Ова за Алба зборите, официјално е?

P

pepito*

Гостин
Да, за Алба. Во последниве часови опасно се приближивме до него според медиумите, имаш погоре пост од Че. Алба сака само кај нас, а ако не го дадат сега, следната година ќе треба да го дадат за без пари бидејќи не го потпишува новиот договор.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Не е официјално, уште некои ситници фалеле да се комплетираат, али скоро готова била работата, барем според блиски извори на Спорт.ес.

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Да, за Алба. Во последниве часови опасно се приближивме до него според медиумите, имаш погоре пост од Че. Алба сака само кај нас, а ако не го дадат сега, следната година ќе треба да го дадат за без пари бидејќи не го потпишува новиот договор.
Па то го знам, јас мислев готово потпишал :D:D:D (ептен не ми фати црпката дека сега е на ЕП и не се замара со тоа)

P

pepito*

Гостин
JORDI ALBA FICHADO !!!
Кеффф!:vozbud:

Едит

Прифатена е последната понуда од 14 милиони евра, ова е мислам еден од најдобрите дилови на клубот. Не сакам да бидам малерозен, па ќе си ќутам дури да почни да игра за нас, па тогаш ќе видиме колку е добар дилот.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.732
Поени од реакции
22.892
Епа сега е официјално! :D
Добредојде Алба! Од ова што го покажа на ЕП, одличен играч по левата страна, кој што е добар во одбрана, но се уфрла и напред во нападот(нешто што по таа страна ни фалеше уште од кога си замина Џовани ван Бронхорст. Респект за Абидал, ѕвер во одбрана, ама ретко се уфрлаше во напад. За Максвел нема потреба да зборуваме :D)
Сега имаме два офанзивни леви бекови, доста брзи, одлични и во одбрана и во нападот, Алба и Адриано. И да не се заборави, Anims Abi! :(

Kajgana Shop

На врв Bottom