Пишувајте на македонски јазик, ништо не разбирам од ова.
- Novinari su Cesca usporedili s Messijem zbog pozicije lažne devetke koju igra u Španiji. On je na to odgovorio: "Poredite me s Messijem? Koja ludost! Pa govorimo o najboljem nogometašu ikada. Ja igram tu poziciju jer traže od mene, i dobro se osjećam na njoj."
- Zbog problema u pregovorima sa upravom Valencije, koja ne namjerava spustiti cijenu Jordija Albe (23) na 12 milijuna eura, Barcelona razmatra odgođivanje transfera ovog španjolskog braniča do sljedeće godine, kada mu ističe ugovor i kada bi ga katalonski klub mogao dovesti bez ikakve odštete.
- Puyol je platio cijeli tretman Betisovom igraču Miki Roquei u 2011,koji je nažalost jučer preminuo .
Копирано од фб, немав време да преведувам, а знам дека сите разбираат хрватски.Пишувајте на македонски јазик, ништо не разбирам од ова.![]()
Аман бре...Пишувајте на македонски јазик, ништо не разбирам од ова.![]()
Аман од коментарите на српски(хрватски, исти к**), не само овде било каде и на фб, дај ми еден линк, било што, каде луѓе од други држави зборуваат на наш јазик, воопшто не ги читам постовите на друг јазик освен мојот. Фер е да си барам македонски јазик на македонски форум и сигурно дека ќе покажам отпор.Аман бре...
Превод за Пепито од постот на Че:Аман од коментарите на српски(хрватски, исти к**), не само овде било каде и на фб, дај ми еден линк, било што, каде луѓе од други држави зборуваат на наш јазик, воопшто не ги читам постовите на друг јазик освен мојот. Фер е да си барам македонски јазик на македонски форум и сигурно дека ќе покажам отпор.
Да не забегувам од темата, само сакав да пишам дека Алба ќе биде долгорочно решение на позиција лев бек, 12 милиони или 15 мене ми е исто, гледам Росел многу е стиснат, само се плашам некој друг тим да не го земе.
Им го цицаме тоа ДНК што го имаат, сами плаќаатАлба сам ќе си го плати остатокот од 3 милиони, впрочем сите со Барса ДНК тоа го прават.![]()