Фан Клуб: Барселона

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.083
Пуји и Пиќе играле со пријателите на Кампот, а ова се изјавите после натпреварот ...

Poruka koju je Pique poslao Puyolu na Twitteru: "Velika pobjeda u uravnoteženom meču. Konačni rezultat 11-8! Trebao bi znati gubiti."

Puyol odgovara: "Već znate koliko je Geri varljiv, reći ću vam rezultat sada. 13-6 za moju ekipu. Ja NIKADA ne lažem..."

Pique uzvraća: "Licemjerstvo Puyi-a raste iz dana u dan. Danas smo im očitali nogometnu lekciju."

:vozbud:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.731
Поени од реакции
22.892
^ Можеби некогаш ќе пораснат. :pos:

Наградата за најдобар тренер во 2011 според ФИФА што Пеп ја доби во Јануари оваа година, одлучил да ја остави во клупскиот музеј. (y):cuc:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Ја гледал некој пријателската вчера на Холандија ? Афелај одиграл одличен натпревар, впрочем бил и надобриот поединец во репрезентацијата на Холандија.
Ме радува и те како оваа вест, сакам да остане, треба да му дадат шанса у Барса да се покаже, годинава повредата ептен го сјеба и го оддалечи скоро цела сезона од терените.

п.с. Со Манчестер Сити играме пријателска на 8 Август.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.731
Поени од реакции
22.892
Малку погледав, добар беше од тоа што го видов, првиот гол беше негово дело. Бил прогласен за најдобар на натпреварот.
Доколку игра често на ЕП и се покаже одлично, не смееме да го дадеме Афелај. Играч како него ни е потребен.

I

IBIZA SOUND

Гостин
po nekolku odigrani natprevari vo dresot na barsa rekov deka tesko ke se uklope vo sistemot na barsa
i se uste stojam na toj stav
za afelay zboram :)

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Имало понуда од некоја телевизија Пеп и Мурињо заедно да ги коментираат натпреварите од Европското првенство. Замислете ги нив двајца како коментираат натпревар и зборуваат за тактика, кога имаат тотално различни ставови и гледишта за тоа како треба да се игра фудбал.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Тоа би било интересно да се види, Пеп и Мурињо у исто студио како коментираат, само штета што нема шанси да се оствари.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Estiarte (right-hand man Guardiola): "I saw Pep cry twice, once of happiness, once of sadness. In Abu Dhabi, the whole world saw it."

Estiarte (right-hand man Guardiola): "The other time was when he called me to tell about Abidal. He could stop crying, he couldn't speak..."

I

IBIZA SOUND

Гостин
cesk sigurno go propusta prviot natprevar so italija,a mozno e i celoto evropsko velat doktorite na barsa
steta

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
Ел мундо депортиво :)
What Vilanova wants:
1- Thiago Silva, first option as a central defender
2 – He wants Alves, Keita, Tello and Cuenca on the team
3 – He wants Alba and loves Alaba

I

IBIZA SOUND

Гостин
kaza jasno tito deka ne saka nioj da si zamine od timot + 2 do 3 novi zasiluvanja

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Може некој од вас да ми каже каде живее Валдес?
Благодарам

Kajgana Shop

На врв Bottom