Фан Клуб: Барселона

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Немам брат акаунт на Замунда
Епа незнам јас од таму симнувам се......Направи си на арена акаунт, отворени се регистрациите мислам, а и таму ги има сите утакмици.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.732
Поени од реакции
22.892
Новите дресови ќе бидат носени денеска за прв пат од страна на играчите. И тоа на натпреварот Барса против Барса. :)
Ќе направат меѓусебен натпревар играчите. Едната екипа ќе биде предводена од Пеп, другата од Тито. Не знам точно ко тренерј кои играчи ќе одбере. Натпреварот се игра во 19 часот. :)

+
Целата прослава од вчера:

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Вчера вечерта гледав снимка Шпанија - Србија. Искрено да ви кажам многу повеќе ми се свиѓаше како изигра Коларов одколку Алба. Не е лош ни Алба, брз е се уфрла добро во напад, ама Коларов многу подобро изигра и напред и назад. Сепак како и да е не може да се донесе заклучок само од еден натпревар ама зборот ми беше дека и Коларов да го земеме добро ќе биде. :)

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Вчера вечерта гледав снимка Шпанија - Србија. Искрено да ви кажам многу повеќе ми се свиѓаше како изигра Коларов одколку Алба. Не е лош ни Алба, брз е се уфрла добро во напад, ама Коларов многу подобро изигра и напред и назад. Сепак како и да е не може да се донесе заклучок само од еден натпревар ама зборот ми беше дека и Коларов да го земеме добро ќе биде. :)
Да, ама за Коларов го бараат Алвеш:(

Kajgana Shop

На врв Bottom