Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Немам брат акаунт на Замунда
Епа незнам јас од таму симнувам се......Направи си на арена акаунт, отворени се регистрациите мислам, а и таму ги има сите утакмици.

Новите дресови ќе бидат носени денеска за прв пат од страна на играчите. И тоа на натпреварот Барса против Барса. :)
Ќе направат меѓусебен натпревар играчите. Едната екипа ќе биде предводена од Пеп, другата од Тито. Не знам точно ко тренерј кои играчи ќе одбере. Натпреварот се игра во 19 часот. :)

+
Целата прослава од вчера:

543732_422461287787065_324499154249946_1308248_999028036_n.jpg

Ете ја сликата од неќна шо ја барав.

Вчера вечерта гледав снимка Шпанија - Србија. Искрено да ви кажам многу повеќе ми се свиѓаше како изигра Коларов одколку Алба. Не е лош ни Алба, брз е се уфрла добро во напад, ама Коларов многу подобро изигра и напред и назад. Сепак како и да е не може да се донесе заклучок само од еден натпревар ама зборот ми беше дека и Коларов да го земеме добро ќе биде. :)

Вчера вечерта гледав снимка Шпанија - Србија. Искрено да ви кажам многу повеќе ми се свиѓаше како изигра Коларов одколку Алба. Не е лош ни Алба, брз е се уфрла добро во напад, ама Коларов многу подобро изигра и напред и назад. Сепак како и да е не може да се донесе заклучок само од еден натпревар ама зборот ми беше дека и Коларов да го земеме добро ќе биде. :)
Да, ама за Коларов го бараат Алвеш:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom