Фан Клуб: Барселона

Ficc

Black & White
Член од
18 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
263
Не е Пеп крив, одлично прво полувреме, и накрај се опуштивме како нашиве македонци кога водат, пројде Рамирес и за негова среќа смотаниот во последно време Валдес мораше да излета, исто како и против реал (голот на Роналдо).
Не е битно, немало, нема, и нема ни да има тим што ќе успее да не надигра со вистински фудбал, има само плачковци со 11 до одбрана, горд сум на тоа, и мило ми е.

Поздрав, Visca el Barca <3

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Тоа е...против среќата не се може.

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Не е Пеп крив, одлично прво полувреме, и накрај се опуштивме како нашиве македонци кога водат, пројде Рамирес и за негова среќа смотаниот во последно време Валдес мораше да излета, исто како и против реал (голот на Роналдо).
Не е битно, немало, нема, и нема ни да има тим што ќе успее да не надигра со вистински фудбал, има само плачковци со 11 до одбрана, горд сум на тоа, и мило ми е.

Поздрав, Visca el Barca <3
Пријател само што ни дадоа два гола со играч помалце и не задржаа цело полувреме со една посериозна шанса на гол.

Кажи што сакаш ама треба да признаеме кога сме надиграни. Без разлика дали сме надиграни со офанзивен или дефанзивен пристап.

R

Rigel Kent

Гостин
Novi igraci vo odbrana , KLASICEN napagjac i menuvanje malce na akcii so centarsutevi i golovi so udari so glava. Dali zabelezavte kolku korneri imavme no isto kako da nemavme bidejki toa bese kako od aut dodavanje.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Се си мислам дека оваа сезона ја изгубивте поради немањето на централен играч во напад, Виља беше супер али се повреди. Јест да Барса е тепана, али Барса има многу повеќе потенцијал ( ланската Барса), и не се баш најслатки овие победи али ае барем прекинавме некоја лоша серија. Како и да е надевам се дека Пеп ќе остане во Барса, па да гледаме уште појаки дуели. Спортски поздрав.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Novi igraci vo odbrana , KLASICEN napagjac i menuvanje malce na akcii so centarsutevi i golovi so udari so glava. Dali zabelezavte kolku korneri imavme no isto kako da nemavme bidejki toa bese kako od aut dodavanje.
Никогаш не успеав да го преболам тоа што го пуштија Ето!

Одбраната мора да се засили, иначе вака не бива!

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Да си кажам свое мислење. Ова би го пишал и утре и задутре и по 2 месеца. Бидејќи не сум условно речено фан на Барса, само си ги поштуем дека играат најубав фудбал, не се анти фудбал.
Само сакам да кажам дека Меси ги е*а двете утакмици. Во Лондон загуби топка на центар и одма гол, сега пенал утна, 20 топки утнати и тоа е тоа..
Далеку е ова од плукање или провокација, него мислење само. Не дека ја треба да судам кој е крив и да барам причини за поразот.

R

Rigel Kent

Гостин

Одбраната мора да се засили, иначе вака не бива!
Tocno , odbranata mora da se zasili i toa so kvaliteten stoper i igra so 4 igraci vo odbrana , ne sakam Alves da go gledam vo napagjacka uloga ima dovolno igraci da kombiniraat vo napad.
Nesto me zagrizuva, Fabregas bese dobar dodeka bese povreden Xavi ili Iniesta , so niv dvajca kompletno se gubi.Sanchez ima nekakva pregolema sloboda da rotira po site pozicii i sozdava konfuzija pri proigruvanja , ete zosto fali Villa .
Eto bil i ke ostane nezamenliv.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Ето беше најкомпатибилен играч у барселона, тешко дека у наредниов период ќе најдете некој што така убаво би се вклопил како него, дури ни Вила не е тоа тоа што беше некад ето!

B

Beck's

Гостин
Тоа е...против среќата не се може.
Ne e samo do srekata, vodevme 2-0 do 44', pa izdrzi malce cuvaj ja topkata kako sto znaat samo oni, a ne pa uste igraa so 3 vo odbrana(potocno dvajca posto Mascherano u toj moment bese u centar, iako ne znam sto barase tamu) a Buski go pokrivase. Toa ti e amaterizam, sto moze da se ocekuva od nekoj drug tim, da receme od rangot na Levante.

Sto e mnogu mnogu e, aj im oprostivme za La Liga, ke se vratea oni na ovoj mec ama ne koa veke pocna da ja userat, ko morase da ja userat do kraj. Bruka :mad:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Наместо Пеп да си замине како тотален победник, like a boss, тој ќе си замине како лузер. А додека се ухода новиот тренер со тимот и обратно, на ривалската страна имаме обратна ситуација, па очекувајте сезоната 2012/2013 од Реал Мадрид да биде Мелница Кадино.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ne e samo do srekata, vodevme 2-0 do 44', pa izdrzi malce cuvaj ja topkata kako sto znaat samo oni, a ne pa uste igraa so 3 vo odbrana(potocno dvajca posto Mascherano u toj moment bese u centar, iako ne znam sto barase tamu) a Buski go pokrivase. Toa ti e amaterizam, sto moze da se ocekuva od nekoj drug tim, da receme od rangot na Levante.

Sto e mnogu mnogu e, aj im oprostivme za La Liga, ke se vratea oni na ovoj mec ama ne koa veke pocna da ja userat, ko morase da ja userat do kraj. Bruka :mad:
Па пеналот во пречката, шутот на Меси пред крајот во стативата. Исто така и на првиот натпревар...тоа е!

Иначе за првиот гол што го примивме тотална утка беше, имавме водство од 2-0, па чувај се назад малце бе 2 минути.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Наместо Пеп да си замине како тотален победник, like a boss, тој ќе си замине како лузер. А додека се ухода новиот тренер со тимот и обратно, на ривалската страна имаме обратна ситуација, па очекувајте сезоната 2012/2013 од Реал Мадрид да биде Мелница Кадино.
Прво зошто како лузер кога донесе најмногу трофеи за 2-3 години. После од каде сте сигурни дека ќе си замине?!

Kajgana Shop

На врв Bottom