Фан Клуб: Барселона

B

Beck's

Гостин
Па пеналот во пречката, шутот на Меси пред крајот во стативата. Исто така и на првиот натпревар...тоа е!

Иначе за првиот гол што го примивме тотална утка беше, имавме водство од 2-0, па чувај се назад малце бе 2 минути.
Sfakam se toa ama ke bese do srekata samo ako ne vodevme 2-0 vecerva. Znaci imavme rezultat a sami ja usravme, e toa e vise glupost. Ednostavno ne mozam da poveruvam, Barca koa imala povolen rezultat, posle toa gi polnela protivnicite uste poveke a ete vecerva sto ne snajde se radi nediciplina u igra

R

Rigel Kent

Гостин
Наместо Пеп да си замине како тотален победник, like a boss, тој ќе си замине како лузер. А додека се ухода новиот тренер со тимот и обратно, на ривалската страна имаме обратна ситуација, па очекувајте сезоната 2012/2013 од Реал Мадрид да биде Мелница Кадино.
Wow , stvarno?? Seuste patite od kompleks Barca , nemoj da mislite so edna pobeda ste se izlekuvale .:icon_lol:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Прво зошто како лузер кога донесе најмногу трофеи за 2-3 години. После од каде сте сигурни дека ќе си замине?!
Требаше да напоменам, ДОКОЛКУ СИ ЗАМИНЕ, а шпекулациите за тоа се се' поголеми. Па лани можеше да си замине како победник, слично како советот за Федерер, да си заминеше откако ја освои 16тата гренд слем титула. :) Но, како што вели Мурињо, this is not a dream, this is an obsession, да одбраниш титула во ЛШ.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Иначе ништо сериозно нема Пике, но ќе остане во болница до утре.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Јас сум 99% сигурен дека Пеп ќе остане после сите срања што ни се случија оваа сезона.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Добро бе, и на темава ли се накотија троловине...Со што ги хранат по дома незнам.
Кај нас коа беше така, заеби форум легни си дур не фатиш све у курац да отераш... Али тоа е.:)

Инаку не спомнувајте среќа. Не е фер :)

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Нека ви текне на изјавата пред мечот со Мадрид. Пеп: Ако победи Реал.М ќе им честитаме а јас ќе го спремам тимот за наредната сезона. Повеќе од јасно е се.

B

Beck's

Гостин
inace znaev deka kad tad ke ni se desi ova, La Liga i CL izgubeni no nikako ne veruvav deka ke bide ova sezona. Sto im e na deckite:confused:

B

Beck's

Гостин
Нека ви текне на изјавата пред мечот со Мадрид. Пеп: Ако победи Реал.М ќе им честитаме а јас ќе го спремам тимот за наредната сезона. Повеќе од јасно е се.
Abe on trebase da go spremne timot za vecerva a ne za idna sezona, posle 2-0 trebase da im vriska na site da ja drzat topkata se do zavrsnicata na prvoto poluvreme. Bez toj primen gol druga pesna ke se peese u vtoro. A i ne znam so baraat Cuenca i Tello na vakvi natprevari... Nema da sfatam ni sto barase Alves u klupa... Ako veke sakase so 3-4-3 toa neka bese Alves mesto Cuenca. Mladi se oni ne znaat ni kaj da terat koa ja imat topkata vo posed. Ne znam, premnogu sum razocaran

R

Rigel Kent

Гостин
Ne znam za vasite razmisluvanja ama Alves e podobar na klupa otkolku vo napad. A vo igra neka si stoi na odbranbena pozicija najdobro mu e,ja trgnuvav glavata nastrana koga nafrluvase, edno NORMALNO nafrluvanje nemase .

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Не може бе да напаѓаме без шпиц.

Не може да играме по крила, а да немаме асално крило.

Не може да се браниме од контри без дефанзивци.

Пике, Виља и Абидал фалат ко да нема утре. Исто како и со Реал примаме гол од контра која се развива по таа лева страна. Исто како и со Реал, а и првата со Челзи не можеме гол да дадеме.

That's all foks.

пс. За тоа колку и што и како сме направиле овие 4 години со Пеп говорат постовите на останатите членови на форумов, кој едвај дочекаа да уствари разберат што значи радост во лига на шампиони. Фала многу, искомплексирани.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Јас верувам...

Cesc: "I'm 24 years old, and I've never seen the Camp Nou reacted like this after a defeat. This is a great team, we'll be back next year."

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Знаев дека доминацијата последниве години беше огромна но овие неколку дена се уверив дека Барса со својот успех направи нешто најголемо во историјата на Светскиот клупски фудбал!

Ова е нешто надвор од нормалното, до сега никогаш не се дигнала толкава галама околу било кој друг клуб или репрезентација во светот!

Кога гледам дека се повеќе луѓе се радуваат и зборуваат за неуспехот на Барселона воопшто не жалам туку се гордеам со тоа а мислам дека и вие треба да се гордеете.

И сигурен сум дека другата година се враќаме посилни од било кога!

ПОЗДРАВ ДО СИТЕ ЧУЛИЊА и VISCA BARCA, VISCA CATALUNYA

B

Beck's

Гостин
Јас верувам...

Cesc: "I'm 24 years old, and I've never seen the Camp Nou reacted like this after a defeat. This is a great team, we'll be back next year."
Se naeziv na publikata, edinstvena svetla tocka vecerva. Znam deka seto ova ke pomine i mozebi ke se vratime uste posilni, jbg i motivacija nemaa kaj da najdat momcite so site tie osvoeni trofei. Ova neka im bide lekcija, iako veke edna ja pomina, taa so Inter. Ama ajde sepak Visca el Barca

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Ни фали Виља тоа е повеќе од јасно. Денеска Валдес го направи најдебилниот потег кој го имам видено од кога гледам фудбал. Пике е човекот кој дава стабилност. Нека ви текне на изразот на лицето на Пујол кога излезе Пике....... Факт е дека оваа сезона Пеп го претера со формациите и ротациите. Време е Куенка и Тељо да ја загреат клупата. Време е за купување на играчи од одбрана. После сите освоени титули, мора да се внесе свежа крв. И овие се луѓе им треба одмор. Неможам некои работи да сфатам. Пеп излегува на прес и убеден е дека ќе го помине Челзи а излегува сосема спротивно.
Нека паркираат сто автобуси, ја сум секогаш за она целта ги оправдува средствата. Не ми е јасно зашто потфрла средниот ред во транзиција од напад кон одбрана, реализацијата е слаба. Иако Меси одигра под своите можности, никогаш нема да му забележам за мене малечкото е крал давал толку многу за оваа екипа и нема смисла да се плука по него.

Kajgana Shop

На врв Bottom