Фан Клуб: Барселона

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.826
Поени од реакции
10.191
Мислам дека ќе биде нерешено, посебно ако игра Тиаго наместо Иниеста. Се надевам Валдез и одбраната нема да прават од оние глупите грешки после 20 секунди како на претходните неколку Ел Класика. Мурињо и Реал имаат капацитет да одат на нерешено, мислам дека ќе бидат доста груби и ќе има војна. Поважен ми е натпреварот со Челзи, ги гледав денес со Арсенал се одморија сите од првиот тим и пак си земаа бод. Тешко ќе биде, среќата е на нивна страна.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.826
Поени од реакции
10.191
Sto se slucuva so Pique ?!?!
Му го зеде местото Маскерано и тоа заслужено. 100 пати е подобар од Пике сезонава. Нека мисли на Шакира и нека позира по весници, може и вратата да му ја покаже Пеп во иднина.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Не ми се свиѓа тоа што Иниеста не си е на негово место.
Каде каде е поорганизиран и поцврст средниот ред со Иниеста, плус Иниеста као крило послабо го врши пресингот одколку Педро.
Јас повеќе би со Иниеста на негова позиција а Педро у напад.
Али ајде, ваљда Пеп смислил нешто.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Тељо ако игра:drk:

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Читам во Фан Клуб Р.М. пораз од 3-0 би бил задоволителен скромен пораз...
скромен
скромен
скромен
скромен :pos:

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Изглеа точно е дека се скарале Пиќе и Пеп. Да не беше така Пујол ќе играше лево а Пиќе на негово место, ја мислам дека ни е многу потребен пошо само он ни е висок, а Реал имаат доста повисоки играчи од нашите и знаеме на прекини колку се добри.

JimmyHoFFa

NAVIGATOR
Член од
8 септември 2010
Мислења
1.196
Поени од реакции
482
ако не тепа вечер барса палам тикото и идам до шпанија да прегазам некој :ROFLMAO:

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Педро е докажан на големи утакмици и не знам зошто Иниеста е форсиран на левата крилна позиција само за да има место за ѕвездата Фабрегас. На почетокот на сезоната со Меси беа фантастично дуо и супер се снаоѓаше како лажна 9-ка, не знам што му стана...

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Ni treba Pike i toa mnogu na vakvi natprevari kade protivnikot e silen fizicki i opasen pri prekini,RM i Celzi...Da,Maskerano e mnogu podobar sezonava od Pike no Pep moze da go igra i Pike,Pujol levo i taman rabota.
A i mene ne mi se dopaga toa sto trioto vo sredinata ke se razdeli.Sekogas imame problemi pri takov poteg....

I

IBIZA SOUND

Гостин
znaci kako sto izjavi pep ke se igra 3 4 3 formacija
mi e strav da ne ima puknatini vo odbranata pa ovie kopilacite da pravat problemi :)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.636
Поени од реакции
22.671
^При трансформација во од 4-3-3 во 3-4-3, се добива :drk: формација:
Валдес​
Пујол - Маске - Адриано​
Бускетс​
Чави - Иниеста​
Тиаго​
Дани - Меси - Тељо​

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Vaka treba da igrame protiv Celzi a ne deneska....
Inace,nikogas ne sum go sakal Cesc(bev protiv negovo vrakane kaj nas) i znam deka ako igra vecer pak ke zaebava....

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Vaka treba da igrame protiv Celzi a ne deneska....
Inace,nikogas ne sum go sakal Cesc(bev protiv negovo vrakane kaj nas) i znam deka ako igra vecer pak ke zaebava....
Цеск си беше супер до пред 2 ипол месеци. Имаше 15 гола и 15 асистенции.
Фантастично остварување, страшно добро соработуваа со Меси, буквално со врзани очи можеа да се разберат.
Си викав, до крајот на сезоната има уште три ипол месеци, момаков ќе заокружи на минимум 20 гола и 20 асистенции. Али завергла малку. Што се деси со него изминативе месеци везе немам.

Рано е сеуште да му се суди, и лани ако ви текнува Виља имаше еден грд период каде неможеше гол да даде и каде лошо се позиционираше, и сезонава у прв дел знаеше многу зицери да утиња, за Педро да не зборам, како црно и бело е во однос на прошливе сезони, calm down само, ќе го опраи Пеп, ќе му ја најде најсоодветната позиција за у Барса.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Одиме момци........на -1, па после со Билбао и Севиља напред. Ама прво денеска....
верувам дека можеме, кога Хефрен успеа гол да им даде, зошто да не и Тељо :)

Kajgana Shop

На врв Bottom