Фан Клуб: Барселона

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Срциња се АС бе, не ми ги закачајте. :) Дома ќе ги носам ! :)

Него, Тони погоре ни ги постира пеколните утакмици. Јас па можеби за прв пат сметам дека ниту една од тие три утакмици нема да ни зададе некои посериозни проблеми, буквално ниту Челзи ниту Реал, а од друга страна убаво би било Мурињо да покаже муда за прв пат против Барса и у ваков сложен распоред за прв пат против Барса да излезе со некој комбиниран тим, нешто налик на тоа што Пеп би излегол со Барса, или барем еден младинец нека пушти, нешто што одамна го практикува Пеп.

Али ништо нема да видиме ни од тоа, само желба ќе остане, кога и у купот игра со Касиљас, ондак нема што да се бара покажување на муда од него.
Кога вчера против Апоел им бранеше Касиљас...
Апоел си дозволи да игра со резервен голман, ама Мурињо мислеше дека ќе испадне:ROFLMAO:

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
За некое чудо сеуште можам да се логирам на форумов
Сепак во Македонија има медиуми кои работат на високо ниво и кои ги објавуваат мислењата на своите читатели
Еве го тоа што го зборам цело време, поткрепено со факти
Постирајте секаде каде што можете
http://off.net.mk/offside/fudbal/barselona-milan-analiza-na-chitateli

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Сарагоса се бори за опстанок, ако не го решиме натпреварот брзо може да ни создаваат проблеми.
Мислам дека со Сарагоса ни Чави нема да игра туку на Тиаго ќе му даде шанса од почеток.

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
очекував дека ќе има реакции, ама не до волку.
немав и некое лошо мислење за милан, мислам дека легитимно си се бранеа првата, реваншот не изиграа толку лошо (исклучиво во споредба со други екипи како поминале) и мислам дека тоа беше нивниот максимум.
добро, најубаво се гледа во вакви моменти кој е плачко кој не знае да поднесе пораз, повеќе од заслужен. ако барселона не заслужи да помине , што заслужи милан??

ко ќе ми текне само на полуфиналето со интер, првата утакмица каква лакрдија беше, кражба, повреда на материјалните правила - гол од офсајд. реваншот го играа со формација милито дупли штопер, ето екстра десен бек. коа свирна крај судијата не знаеа како да се радуваат, праша некој дали заслужено поминале, а подоцна и шампиони?
абе како имаат образ мене ме чуди да зборат кој заслужил и кој не!

5 шута во 180 минути, наспроти 40 на барселона, тоа не е фактор?
судиите па судиите. сите овде се сложивме дека вториот пенал можеше и да не се свирне, ама единствениот аргумент е тој - обично не се свирел!? ма немој, ајде да видиме да го седнат на маса оние од уефа главниот судија, да речат чекај да видиме каде згрешил, што досудил а не постоело, каде се повредени правилата? - ќе видат чиста ситуација. прекршок во шеснаесетник, прекршок со умисла држење за дрес. не се ни збори дали имало или немало држење. тоа не се судело баш...! ...ете така си ги толкуваат правилата оние кои губат. особено оние кои по сите параметри заслужија да изгубат, по сите можни параметри!

во исто време да го седнат тој што судеше во милано, да видиме дали тој направил повреда на правилата. кој ќе биде казнет?
прашање од милион долари: кој судија направи грешка, повреда на правилата, овој вчера или оној од милано?

па уште ко ќе прочитам критики од т.н. неутрални навивачи, ауу ма немој молимте! неутрален навивач (он демек општ љубител на фудбал, за никого не навива) и делат мудрости како ова немало смисла...вечерта им се расипала...бла..бла... само секој што се декларира како неутрален во двобојот барса-милан, нека каже за кого навива.
второ прашање од милион долари: интер, реал, челзи, арсенал?
што да не навива за динамо киев или розенборг?!

читам биле горди (миланисти) они не сакале на ваков начин да победат... абе до кога со такви патетики, до кога?!? пораснете еднаш да му се сневиди. соочете се со реалноста, понудете дискусија на ниво.

ибрахимович сега го разбирал (комплексот на) мурињо кога играл на ноу камп. очигиледно дека не го разбрал, бидејќи јас не видов он некому да збрца со прст во око на крај од утакмицата. што значи - not there yet! :pos: уште неколку трауми како оваа од вчера, е тек тогаш ќе го разбере мурињо. до тогаш лаже

челзи или бенфика.. сееедно. целта е "ушкото" така кој сака нека дојде..

Не било фактор ова, лоши економисти сме биле. Бог да чува и да брани!!

пс. пост на место!

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Се надевам дека че излезиме жестоко од старт против Сарагоса, нека примат на старт 1-2 голчина, после че си крцкаме. Се надевам дека Монтоја или Мунеиса че изигра некоја минута, мора малце да се пододмори одбранава.
И дај доста се занимавате со хејтери, модератори, „неутрални“ фанови, фудбалски експерти шо не знаат основни фудбалски правила и слична багра.

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
6 утакмици за 18 дена или во превод на секои три дена утакмица

Уживање за нас фановите ама ќе биде пеколно за тимот

Raspored.png

I

IBIZA SOUND

Гостин
tezok tezok period,ne samo za nas tuku i za drugite timovi sto igraat vo polufinaleto :)
ke vidime koj ke ispadne maz :D

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Ako ja isgubime ova titula vo LS,ondak ke bide toa sto go nemame Villa.Odnosno sto nemame drug siguren napagas osven Messi.Druga pricina ne gledam i nema da najdime nekoj minus vo timot...
p.s : Pod hitno letoto da se donesi Muniain ( ama tesko da go pustat)
--- надополнето: 6 април 2012 во 02:08 ---

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.660
Поени од реакции
22.743
Туку пеколно ќе ни биде...

Челзи - Барселона
Барселона - Реал Мадрид
Барселона - Челзи

Мислам дека Ел Класикото ќе го одиграме со комбиниран состав, Куенка ми е прв фаворит од младинците дека ќе игра :D
Не знам дали се сечате, ама истиот распоред беше и во 2009та. Со мала разлика, што тогаш Ел Класикото го игравме на Бернабе, сега на Кампот, а со Челзи прво игравме дома па на гости, а сега обратно.:D
Да ве потсетам како изигравме тогаш:
Барселона 0-0 Челзи
Реал Мадрид 2-6 Барселона
Челзи 1-1 Барселона
--- надополнето: 7 април 2012 во 02:09 ---
П.С.
Да споделам едно видео, има скоро една година, ама никогаш нема да го заборавам тој натпревар. Барселона-Манчестер Ј. Финалето на Вембли.
За мене лично, тоа е натпреварот во кој што го видов најмотивираниот Лионел Меси досега. И воопшто, целиот тим тогаш беше страшно мотивиран, играта тогаш беше перфектна, сите беа опиени од магија. Дури и да освојат и оваа сезона ЛШ, ако не оваа па наредната, или било која, не знам дали играта во финалето ќе биде со таков сјај како во финалето на Вембли 2011.

Меси против Јунајтед, Вембли 28.05.2011, финале ЛШ:

Kajgana Shop

На врв Bottom