Фан Клуб: Барселона

R

Rigel Kent

Гостин
Bas ke mi bide zal za Stipsburg, iako retko pisuva kako i jas ,sekogas so zadovolstvo go citam.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959

:cuc::cuc::cuc:
Судиите се криви за ова......они му држат пиштол на главата на голманот за кога шутира Меси он да не рипа........консипираси тиорис:facepalm:

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
очекував дека ќе има реакции, ама не до волку.
немав и некое лошо мислење за милан, мислам дека легитимно си се бранеа првата, реваншот не изиграа толку лошо (исклучиво во споредба со други екипи како поминале) и мислам дека тоа беше нивниот максимум.
добро, најубаво се гледа во вакви моменти кој е плачко кој не знае да поднесе пораз, повеќе од заслужен. ако барселона не заслужи да помине , што заслужи милан??

ко ќе ми текне само на полуфиналето со интер, првата утакмица каква лакрдија беше, кражба, повреда на материјалните правила - гол од офсајд. реваншот го играа со формација милито дупли штопер, ето екстра десен бек. коа свирна крај судијата не знаеа како да се радуваат, праша некој дали заслужено поминале, а подоцна и шампиони?
абе како имаат образ мене ме чуди да зборат кој заслужил и кој не!

5 шута во 180 минути, наспроти 40 на барселона, тоа не е фактор?
судиите па судиите. сите овде се сложивме дека вториот пенал можеше и да не се свирне, ама единствениот аргумент е тој - обично не се свирел!? ма немој, ајде да видиме да го седнат на маса оние од уефа главниот судија, да речат чекај да видиме каде згрешил, што досудил а не постоело, каде се повредени правилата? - ќе видат чиста ситуација. прекршок во шеснаесетник, прекршок со умисла држење за дрес. не се ни збори дали имало или немало држење. тоа не се судело баш...! ...ете така си ги толкуваат правилата оние кои губат. особено оние кои по сите параметри заслужија да изгубат, по сите можни параметри!

во исто време да го седнат тој што судеше во милано, да видиме дали тој направил повреда на правилата. кој ќе биде казнет?
прашање од милион долари: кој судија направи грешка, повреда на правилата, овој вчера или оној од милано?

па уште ко ќе прочитам критики од т.н. неутрални навивачи, ауу ма немој молимте! неутрален навивач (он демек општ љубител на фудбал, за никого не навива) и делат мудрости како ова немало смисла...вечерта им се расипала...бла..бла... само секој што се декларира како неутрален во двобојот барса-милан, нека каже за кого навива.
второ прашање од милион долари: интер, реал, челзи, арсенал?
што да не навива за динамо киев или розенборг?!

читам биле горди (миланисти) они не сакале на ваков начин да победат... абе до кога со такви патетики, до кога?!? пораснете еднаш да му се сневиди. соочете се со реалноста, понудете дискусија на ниво.

ибрахимович сега го разбирал (комплексот на) мурињо кога играл на ноу камп. очигиледно дека не го разбрал, бидејќи јас не видов он некому да збрца со прст во око на крај од утакмицата. што значи - not there yet! :pos: уште неколку трауми како оваа од вчера, е тек тогаш ќе го разбере мурињо. до тогаш лаже

челзи или бенфика.. сееедно. целта е "ушкото" така кој сака нека дојде..

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Odlicna kolumna.Bravo za deckoto...
Daj da ne mu zamarame na hejterite,i tie se luge,mora da imaat kompleksi i da imaat zavist od ekipa koja dominira 5 godini po red.
Samo da uzivame vo ovaa Barca,da uzivame vo rekordite na Messi,vo rekordite na celiot tim,vo ubavinata na igrata koja ja pruzi ovoj tim i da stigneme do slednite tituli.....
Taka da...Visca el Barca y Visca Messi....

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Првиот 1/2 меч кај го играте, дома/гости?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Туку пеколно ќе ни биде...

Челзи - Барселона
Барселона - Реал Мадрид
Барселона - Челзи

Мислам дека Ел Класикото ќе го одиграме со комбиниран состав, Куенка ми е прв фаворит од младинците дека ќе игра :D

R

Rigel Kent

Гостин
Туку пеколно ќе ни биде...

Челзи - Барселона
Барселона - Реал Мадрид
Барселона - Челзи

Мислам дека Ел Класикото ќе го одиграме со комбиниран состав, Куенка ми е прв фаворит од младинците дека ќе игра :D

Na prviot natprevar sigurna pobeda, so Real so potpoln sostav a revansot so kombiniran . :D

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
на сите ќе ни биде пеколно. и реал игра со баерн па со нас па со баерн.

а челзи.. играат со тотенхем, со барса, со арсенал, со барса :)

сеа ќе се види кои се мужи! е ова е веќе лига на шампиони, а не апоел и олимпик.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Во меѓувреме незнам некој дали ја постираше информацијата дека Пике нема да игра на натпреварот со Сарагоса. Ваљда не сака да ризикува медицинскиот тим за неговото враќање, сепак следува најважниот дел од сезоната.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Прво беше Овребо против Челси, кој не им досуди на „плавите“ 4, 5 а според некои и 6 пенали. Сосема незаслужено Барса отиде понатаму. После беа Бенкеренца и Де Блекере против Интер, но овој пат И ПРОТИВ СУДИИТЕ, Интер успеа да ја елиминира Барса. Што ја покажува големината на Интер. Затоа се сега таму каде што се. Потоа беше Бусака против Арсенал, кога повторно и помогна на Барса, како толку немоќна да се пласира понатаму. Арсенал со толку многу шанси и шутеви на гол, со толку многу напади не успеа да го повтори „случајот Интер“, и да ги победи и судиите. Потоа доаѓа дуелот со Реал Мадрид, и како и секогаш кога ќе „згусти“, на сцена се појавува судијата, овој пат Штарк. Дани Алвес за микрометар избегна да седне во инвалидска количка, а судијата му покажа црвен картон на „кроткиот“ Пепе. За горенаведените „вирусани стручњаци“ правилото е следно – нема скршеница = нема црвен картон. Правилото е јасно, но судијата не го испочитува, затоа што се работеше за Барса нели?! Потоа дојде финалето со Манчестер Јунајтед. И немојте да сте помислеле дека овде Барса победила регуларно, без помош од судиите. А тоа беше случајот кога Виктор Валдес на два пати убаво се испрди, но сепак технологијата не е отидена до таму за да може преку ТВ да се пренесува и мирисот, па затоа и веројатно сте незапознаени, но присутните на Вембли тоа убаво го осетија, но судијата се правеше затнат, па не му додели два жолти на Валдес, поради загадување на средината... Ахх, пак тие судии. Затоа копирајте го слободно ова, проширете го, и барајте титулата од 2011 да им се одземе на Барса и додели на Ман. Јун.

Иако сум за Интер ама овој дел на текстот е епик:pos::pos:..тое јас сум еден од ректите реални и пристрасни од форумот што му ги објаснувам работите како што треба на другите што хејтаат сешто за Барселона и мене дури ме направија ваш фан:facepalm:..уште се смеам на помислата дека стартот на Пепе не бил за црвен:pos::pos::pos:..господ да чува што крепи земјата!

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958

Хмммм... значи топката не била во игра а?

Кој друг би имал мозок да смисли и да стави слика неколку секунди пред оваа каде што се гледа дека не е во игра топката, а не оваа пред да падне Бускетс, зошто нели после ова следува моментот кога судијата свири пенал. Кој друг ако не АС... ги обожавам:cuc:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Срциња се АС бе, не ми ги закачајте. :) Дома ќе ги носам ! :)

Него, Тони погоре ни ги постира пеколните утакмици. Јас па можеби за прв пат сметам дека ниту една од тие три утакмици нема да ни зададе некои посериозни проблеми, буквално ниту Челзи ниту Реал, а од друга страна убаво би било Мурињо да покаже муда за прв пат против Барса и у ваков сложен распоред за прв пат против Барса да излезе со некој комбиниран тим, нешто налик на тоа што Пеп би излегол со Барса, или барем еден младинец нека пушти, нешто што одамна го практикува Пеп.

Али ништо нема да видиме ни од тоа, само желба ќе остане, кога и у купот игра со Касиљас, ондак нема што да се бара покажување на муда од него.

Kajgana Shop

На врв Bottom