Фан Клуб: Барселона

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Заслуживте барем минимална победа, добивте нерешен резултат.
Одите на домашен терен, против противник без сериозни амбиции...
Со среќа. Демолирајте ги

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Добар беше Пиќе бе, и на овој и на прошлиот натпревар у Ла лига против Мајорка, се враќа момакот, фали уште Педро да се врати и се ќе биде тип-топ.

За следната утакмица со Милан се враќа Адријано. Со него би биле побрзи по таа лева страна а и далеку поопасни у напад. Ја би со него да се започне на левата бековска позиција.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Заслуживте барем минимална победа, добивте нерешен резултат.
Одите на домашен терен, против противник без сериозни амбиции...
Со среќа. Демолирајте ги
Искомплексирано фанче на Арсенал, дојде да се сити во фан клуб на Барса, их тешко можам да те сватам друже, бар не во фан клуб Барса да го пишуваш ова, не во клуб кој си играше мачка и глушеч против секој дуел со Арсенал па и оној финалниот.

Противник без сериозни амбиции ? Дете разбуди се малку, свести се. А за тоа демолирање се надевам дека нема да пројде Милан како твоето смешно клубче Арсенал што навијаш.

Со извинување до навијачите на Барса што се убацив вака али некако ми бодеше во очи постов на смешниов дечко.

Ќе гледаме супер реванш, живците ќе играат, срцето ќе подзастанува, притисокот ќе скока .. подобриот ќе помине. Среќно.

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Пиќе изигра стварно одлично, како и Маскерано и Пујол. Не гушеја на средина, левата страна ни беше нефункционална до влегувањето на Тељо, важно добивме доста воздушни дуели (уау стасав ова да го речам за Барса) и не им дозволивме да се распуцаат на Боатенг и нослето, Робињо секако беше утка голема. Ајде сеа на Кампот да им покажат навивачите што е навивање (не викам дека ова вечерва беше лошо, напротив) и со нивна поддршка да се дадат голови, а да не се прими ниеден (или во најмала рака помалку отколку што ќе дадеме). Исто и теренот наш не е ко нива:)

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.108
Поени од реакции
25.169
Ќе може некој да ми објасни зашто стадионот ваш се вика Камп Ноу, мислам од каде потекнува името на стадионот, какво значење има за Барса.. од секогаш ме интересирало.

ПС: Малце ќе ви сменам тема на дискусија, али барем еден да ми одговори. И да нема ништо провоцирачко во мојов пост. :)

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Ќе може некој да ми објасни зашто стадионот ваш се вика Камп Ноу, мислам од каде потекнува името на стадионот, какво значење има за Барса.. од секогаш ме интересирало.

ПС: Малце ќе ви сменам тема на дискусија, али барем еден да ми одговори. И да нема ништо провоцирачко во мојов пост. :)
Првичното име било Estadi del FC Barcelona’, подоцна е популарно наречен Camp Nou (the new ground)

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Hmm nekoj veli deka e odlicen rezultat no mene ic ne mi se sviga.Da,bev za nereseno no so postignati golovi,a vaka mnogu rizicno e.ne daj Boze da primime ekoj glup gol od greska na odbranbenite igraci ili Valdez ili pak od nekoja kontra,ondak ojde se u k.rac.Premnogu rizicen rezultat,moravme da postigneme barem eden gol...
Odbranata ni bese super vecer.Iniesta najslab....Za Sancez ne znam sto da pisam,tolku ne sum iznerviran protiv nekoj fudbaler ne znm od koga...Dva 100 % sansi da imas i da ne pogodis nikoja e sramota.d bese Pedro na negovo mesto sigurno ke postignese eden gol...Premnogu razocaruvane od negova strana,premnogu...Izgleda i Pep odese na nereseno zatoa go stavi Keita vo sredina i igrase so 2 DM,a Iniesta kgoa i da igra levo krilo ednostavno gi koci akciitie,ne e on za krilo,TOCKA...
Na Kampot sakam od prva minuta Tello da igra...
Istotaka i Xavi ne siguren...
Znaci ako ne e Messi nema koj d postigne gol,do tolku dojde rabotata...Moraat da rabotat malce na sut od daleku,10 pati imavme moznost da sutirme od 16 metri no epten losi udari...

Член од
14 февруари 2008
Мислења
1.010
Поени од реакции
12
Искомплексирано фанче на Арсенал, дојде да се сити во фан клуб на Барса, их тешко можам да те сватам друже, бар не во фан клуб Барса да го пишуваш ова, не во клуб кој си играше мачка и глушеч против секој дуел со Арсенал па и оној финалниот.

Противник без сериозни амбиции ? Дете разбуди се малку, свести се. А за тоа демолирање се надевам дека нема да пројде Милан како твоето смешно клубче Арсенал што навијаш.

Со извинување до навијачите на Барса што се убацив вака али некако ми бодеше во очи постов на смешниов дечко.

Ќе гледаме супер реванш, живците ќе играат, срцето ќе подзастанува, притисокот ќе скока .. подобриот ќе помине. Среќно.
За разлика од Милан тоа смешно клубче ја победи Барселона и барем дома играше отворен фудбал и ни еднаш не изгуби(дома).

И да ганерот тропа глупости али ти ако беше попаметен немаше да му вратиш со " смешно клубче" за тим како Арсенал.Затоа и ти си смешен.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Препукањава помеѓу Милан и Арсенал на друга тема.....
Инаку ќе биде весело на реваншот иако очекувам во првите 20 минути да дадеме гол, па после ќе се игра порастеретено.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
  • Mnogu tvrda utakmica, ne mi se sviga rezultatot, barem da beshe neresheno so postignati golovi (1:1 ; 2:2) po drugo ke bese. So Keita dobivme na cvrstina, ama izgubivme mnogu vo napadot i vo tie dodavanja megu Xavi, Iniesta i Buskets. Na kampot sakam Tello da igra prva da gi izbusi po taa leva strana zaedno so Adriano posho mnogu se spori. Pujol neka odmori na revanshot. Ocukuvam da pobedime so 2 gola razlika.
Valdes
Alves - Pike - Maskerano - Adriano
Buskets
Xavi - Iniesta
Fabregas
Messi - Tello​

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Пујол е втор на листата на играчи со најмногу настапи на официјални натпревари за Барселона со 549 настапи, прв е Чави со 617. Линк!

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Оние па Милан дома се бранат 90 минути ЦЦЦ. А и плус Неста имаше 25 паса а Боатенг 15, што сакаш повеќе ?

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Кога се бранеа дома 90 мин. и чекаа контри, што ли ќе прават на Камп Ноу уште не ми е јасно.

Се на се, не толку добра утакмица, колку што е добар резултатот. И не дигајте паника, ако примиме еден гол што ќе праиме и слично. Со тие, Мезбах, Абате, Антонини, ќе ги отвориме. Арсенал им даде 3 гола на домашен терен, курац.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ambrosini was the Milan player who made most passes (42) yesterday. Only 2 Barcelona players gave less: Puyol (36) Mascherano (40)
Се е кажано.....

Kajgana Shop

На врв Bottom