Фан Клуб: Барселона

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Adriano; Keita, Thiago, Xavi; Cuenca, Messi y Alexis

Официјално, па нека ни е со среќа

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Ќе не даваат на Алфа или?
Иначе очекувам лесна победа со 3,4 гола.
санчез ќе дрмне некое голче вечерва
:)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Да не го урочиме Чави, али се истури од голови сезонава, до сега 15 гола постигнато.:icon_mrgr:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Бај бај Цезар :)

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Нас не ни судат 2 чисти пенала, на нив без проблем :D Затоа Меси се налути и им начука гол од офсајд.

Инаку Пике е многу несигурен, незнам што му е али мора под итно малце да се пресели на клупа.

Дојде Меси прв стрелец во историјата на Барселона, до колку ќе тера само тој си знае.

Visca el Barca

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Нас не ни судат 2 чисти пенала, на нив без проблем :D Затоа Меси се налути и им начука гол од офсајд.

Инаку Пике е многу несигурен, незнам што му е али мора под итно малце да се пресели на клупа.

Дојде Меси прв стрелец во историјата на Барселона, до колку ќе тера само тој си знае.

Visca el Barca
Токму така, тој не скокна на време и негова кривица е првиот гол.

За Меси веќе не знам што да пишувам, човекот си е најдобар! АЛАЛ ДА МУ Е!

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Каков Пике какви судии, баталете тоа Меси е човекот, живееме во неговото време, имаме и приказни за децата и внуците. Официјално првиот стрелец на Барселона :cuc:

Widow Cesar: "I'm very happy Messi surpassed my husband because Messi is a very good person, like my husband was

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Честитки до Меси, со вечерашниов хет-трик го урна 57 години стариот рекорд на Цезар, и со само 24 години се искачи на првото место на најдобри стрелци во историјата на Барса. Секоја чест. :cuc:

Вечерва посебно се издвои Дани, со 2 асистенции и 2 направени пенала.:icon_lol:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Токму така, тој не скокна на време и негова кривица е првиот гол.

За Меси веќе не знам што да пишувам, човекот си е најдобар! АЛАЛ ДА МУ Е!
Не само при првиот гол, туку можеше да истрча и да му помогне на Дани при првиот направен пенал и да ја пресече топката. Али... шта је ту је.

Лео:cuc:

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Не само при првиот гол, туку можеше да истрча и да му помогне на Дани при првиот направен пенал и да ја пресече топката. Али... шта је ту је.

Лео:cuc:
А можеше со глава да погоди на два корнери во спротивниот шеснаесетник! Туку сега нема да можи да го одмара ради црвениов. Ама затоа се надевам дека Монтоја че изигра барем некоја минута:)

А заборајв да го пофалам и Тељо, а влези голче шиба. Тој ни е сега фактор Х!

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Кога од резултатска и играчка доминација на 2:0 ќе примиме голови од вакви екипи мене ми е рамно на пораз,за атер од Меси не се нервирам.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Честито победа, а воедно и достигнувањето на Меси за најдобар стрелец во историјата на Барса, заслужува Лео да ги сруши сите рекорди во светот, едноставно штета ќе е да не е така пошто таков играч амин веќе!

Инаку затоплува полека во Шпанија, моментално сте на -2 зад Кралевите.. хмм, биче занимливо! :D

Kajgana Shop

На врв Bottom