I
IBIZA SOUND
Гостин
vo tezok film se vlezeni komsiite
a i kako ne bi bile seto toa sto mu se slucuvase izminatite 3 godini
a i kako ne bi bile seto toa sto mu se slucuvase izminatite 3 godini
Кој ќе игра напад, Торес ?Педро не е земен за репрезентацијата на Шпанија за вечерашниов пријателски натпревар против Венецуела, а големи се шансите и да не биде земен за Европсково.
Оваа сезона Педро стварно е далеку од тоа што го покажуваше изминативе две сезони, незнам што толку е паднат у форма, дали неколкуте повреди едно по друго што му се десија, дали некој психички проблем има, незнам, само не е тој што го знаеме.
Фалат неговите втрчувања у празно, неговата позиционираност, како и неговата безпрекорна реализација која ја имаше.
п.с. Иначе, Меси постигна гол против Швајцарија а Иниеста фино голче против Венецуела.
Ни Торес не е земен... а ако продолжи у иста форма нема ни он да патува.Кој ќе игра напад, Торес ?
Меси 3 голчиња до крај, а Иниеста си излезе на полувреме, душа ми дојде, уште тоа ни треба пак тој да биде повреден.Педро не е земен за репрезентацијата на Шпанија за вечерашниов пријателски натпревар против Венецуела, а големи се шансите и да не биде земен за Европсково.
Оваа сезона Педро стварно е далеку од тоа што го покажуваше изминативе две сезони, незнам што толку е паднат у форма, дали неколкуте повреди едно по друго што му се десија, дали некој психички проблем има, незнам, само не е тој што го знаеме.
Фалат неговите втрчувања у празно, неговата позиционираност, како и неговата безпрекорна реализација која ја имаше.
п.с. Иначе, Меси постигна гол против Швајцарија а Иниеста фино голче против Венецуела.
+1,Изјавата на Тиаго Силва е извадена од контекст, тој кажа дека Барселона е најдобра секој сака да игра во неа, но он сака да остане во Милан и да биде легенда како Малдини. Не верувам дека ќе го напушти Милан.
Инаку се би дал да дојде Агуеро во Барса. Како само играат со Меси тоа е неверојатно.