Фан Клуб: Барселона

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Каква глупост кажа сега не си свесен
А ти што мислиш,дека Атлетико и РМ се противници ? не биди смешен молим те...

Иначе не сум задоволен од играта вечер,премногу грешење при додавањата и несигурност во играта.средниот ред беше слаб и не памтам кога има играно вака последно...Но за среќа се извлековме некако и со 3 бода се враќаме дома.
Не знам зошто му даде судијата жолт на Меси,едноставно беше рака ( иако може да не се свири,топката не го смена правецот),не беше намерно за да добие жолт.но од една страна подобро што доби,барем ќе одмора една утакмица....
Браво за Валдес...

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Али титула ке се слави во едниот.:icon_lol:

Пс. Честито победа, заслужена нешто повеке од нашата денес.
Да ти кажам право нема да ме чуди ако се слави титула и во двете (без разлика кој и да ја земе) :D

I

IBIZA SOUND

Гостин
moze da se kaze deka se isti golevite samo na razlicna strana :)

P.S.sakav ja da go postiram ova video ama si me predvaril :D

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.649
Поени од реакции
22.724
FCBarcelona Macedonian Fan Club
Лео Меси и Пепе имаат ист број на картони во Ла Лига, односно и двајцата овој викенд го добија петтиот жолт картон и се суспендирани за наредното коло.
Од 5-те жолти картони, Меси 3 ги доби за играње со рака, 1 за приговор кон судијата и 1 за симулирање.
Валируби (потпретседателот на Барса): „Никој не може да свати дека Меси и Пепе ќе одмараат во иста недела (поради картони).“
Неверојатно но сепак вистинито... знаејќи го дивјачкото однесување и касапење на Пепе.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Дали започнува сагата околу Тиаго Силва?!?

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Каков тандем ќе бидат со Пике,но многу тешко ова да се случи...

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.649
Поени од реакции
22.724
Pojedini španjolski mediji su danas objavili informaciju da je AC Milan Keiti poslao formalnu ponudu. Navodi se i da bi on mogao biti uključen u transfer Thiaga Silve, te da mu je Ibrahimović savjetovao prelazak u redove aktuelnih italijanskih prvaka.

Не е лошо ова доколку е точно, ама некако ич не ми се верува. Милан нема толку лесно да се откаже од својот најдобар дефанзивец, а богами ни Пеп не го дава Кеита така лесно. :icon_mrgr:

Tranquilis

Putting Macedonia on the map.
Член од
10 август 2011
Мислења
526
Поени од реакции
657
http://www.facebook.com/v/10150708469889973
(Видео линк) (Музиката во позадина е химната на Атлетико)

Еве парче атмосфера што обично не се доловува на ТВ екраните.
Минута пред да почне Атлетико - Барса, стадион Висенте Калдерон, пред два дена, во живо.

Најдобар момент, покрај вториот гол на Барса, беше поништениот гол на почетокот. Не се виде баш најдобро дали имаше игра со рака, но во секој случај беше уживање да се гледа во живо.

И уште нешто - Чави е газдата. Тачка.

Член од
15 септември 2011
Мислења
26
Поени од реакции
17
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/247906_1392157540208_1720246301_674956_421449_n.jpg Поздрав Фамилијо ,оставете ги мадригенос денеска им е денот 29.02. -еднаш во 4 години ,такви се они ,нека ласкаат .Visca el Barca <3
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 01:28 ---
Crakovia се луди ,има и Marca toons ама они ја претеруваат со ликовите :(

Kajgana Shop

На врв Bottom