Фан Клуб: Барселона

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Сакав Меси да постигне гол само поради ова

Messi is now the all-time top scorer in the UCL knock-out phase with 19 goals, surpassing Shevchenko and Raul

Секоја чест за Санчез дечкото е клучен играч и знае да реши натпревар. Добар е потегот да се одмори Пике. Следната на Кампот уште некој рекорд ќе падне :)
Пујол и Санчез по натпреварот

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Ајде нека ни е честито победата..со оваа победа од 1:3 би се осмелил да кажам дека веќе 99 % сме пласирани во 1/4 финале:icon_lol:,се надевам дека после овој меч ќе се врати самодовербата кај играчите и дека ќе продолжат со победите,следни се Валенсија..

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Фала курцу си наналивме грижи за во ЛШ. Сега само полека у Ла Лига, без повреди, нека се игра ради реда и ќе се чека ждрепка за 1/4 финале

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Конечно добар резултат на гости, без разлика во кое натпреварување.
За ла Лига мислам дека Пеп се откажа уште против Осасуна кога видовме со каков состав излезе.
Мислам дека сега би било вистинско време да им се даде шанса на младите (Тиаго, Куенка, Тељо, С. Роберто..и останатите)...да играат и да стекнат искуство, за наредната сезона да бидат спремни на многу потешки и побитни натпревари.

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
sega da ne ispadne golem problem ramoto na sancez
uste toj fale da se povrede kako sto sme otepani so povredite :)
То му е стара повреда, од пред 2-3-4 недели. Чим игра цело време значи нема проблем да му прави.
За С.Роберто не сум ич да го пушта, ептен е изгубен, а Тељо, Куенка и Тиаго би ги шијале пола тимови од примера, заедно со неуморливиот Меси би биле убиствени, само да има мотив за игра и да нема повреди.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
^ Провоцира човекот бе, не го сфаќајте за озбилно. Ниско од негова страна.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Не ми е јасно и покрај тоа што водат со 10 поени пред нас и скоро сигурно е дека ќе ја освојат титулата се уште покажуваат знаци на немоќ со тоа што провоцираат!

Дали Мурињно веќе знае дека му е последна година па го боли таквото што ќе изјави или пак криво му е што само еднаш во толку натпревари ја победи Барса!

Како да е се гордеам што имаме тренер со кој 3 години владеевме со Шпанија и Европа а никогаш не дал слична изјава која и барем малку би наликувала на оваа!

• Ми се допаѓа
Reactions: Xak

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
ПЕП можеше лани на 5-0 да му го извади курот и да му го стави во уста, после тоа со ИНТЕР шо го направи на камп ноу, ама прстот на глава, памет, некој е господин, некој е мрша

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
И што ако ја слави титулата во Барселона, вие пуштете му ги тие вашите фамозни прскалки!

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Дечак ти многу искомплексиран си бре, ти ли најде да зборуваш кој ке освојува титули кој не, пази глупо размислување никој не освоил да сега двапати по ред лш значи не само БАРСА никој нема да ја освои, и наместо баерн требало реал да го ставиш, зш овие неколку години пева па растура у лш, али има време редом нели лани куп, сега лига, па лш догодина :pos:, и пак одмор црногорската јебига.

Еј супер, поз кис

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Мене искрено не ми се верува дека го изјавил ова.

Kajgana Shop

На врв Bottom