Шурикен
Hard Core !
- Член од
- 8 ноември 2008
- Мислења
- 6.559
- Поени од реакции
- 4.072
Да беше интересно ке гледав, али мора сеир да се пука.Гледај си таму во шталата и не јади гомна
Да беше интересно ке гледав, али мора сеир да се пука.Гледај си таму во шталата и не јади гомна
Не е тоа пукање на сеир туку класично јадење гомна.Да беше интересно ке гледав, али мора сеир да се пука.
Ова да го напишеш во ситуација кога е очигледно дека Барселона е оштетена треба да си малоумен.Сериозни сте ? Или на радио ја слушате утакмицава без да гледате.
Абе метак, нели глеаш дека тоа џуџето пред голот ја допре топката и беше офсајд. Јес да и барса беше оштетена и со сликите што ги покажуваше и со све, а зошто еве на пример не ја ставиш сликата у која еден од тие памплонците испадна 1вс1 со Валдез, а немаше исто така ни О од офсајд ? Бидете реални, катастрофа се судиите, како за сите, така и за вас. Не дојдов да провоцирам ни ништо слично само биди објективен за таа ситуација со офсајдот и ти и другар ти алекс од струмица.Не е тоа пукање на сеир туку класично јадење гомна.
Ова да го напишеш во ситуација кога е очигледно дека Барселона е оштетена треба да си малоумен.
Да напишеше дека во мадрид е +10 и слични ваши зафрканции немаше ни да те цитирам,ама вака ќе си го добиваш заслуженото.
Поздрав.
Таа топка никој не ја допре.Абе метак, нели глеаш дека тоа џуџето пред голот ја допре топката и беше офсајд. Јес да и барса беше оштетена и со сликите што ги покажуваше и со све, а зошто еве на пример не ја ставиш сликата у која еден од тие памплонците испадна 1вс1 со Валдез, а немаше исто така ни О од офсајд ? Бидете реални, катастрофа се судиите, како за сите, така и за вас. Не дојдов да провоцирам ни ништо слично само биди објективен за таа ситуација со офсајдот и ти и другар ти алекс од струмица.
Таа топка никој не ја допре.
Поздрав.
добро вие не сте нормални. каде сме оштетени во нападот оваа сезона па озгоре да сме го давале педро недај боже случе се слично догодина, кој ќе ни игра напад ??? младинците тељо и куенка ?? јесте дека се одлични напаѓачи али неможеш овие да ги пуштеш во дерби утакмици. затоа прво помислете пред да напишете нешто. уште што не ќе прочитам вечерва
Не верувам вака да играат у Лш, мислам дека таму ќе идат далеку и дека ќе имаат мотивација да станат првата екипа што ја одбранила таа титула, бар тоа треба да им биде доволна мотивација, нешто што го немаат доволно годинава у Примера.mnogu od vas se nadevat vo LS
no jas iskreno da vi kazam ne se nadevam na LS,ednostavno so vakva igra nema sto da barame vo LS
se nadevam deka narednata godina ke bidime istiot tim kako izminatite 2 godini,i nema da cekame kako madrid 3 godini za titula
Не паѓајте на детски провокации особено не од фан на Интер Не се судиите криви што Барса играа ко баби во 50% од утакмиците. Со тимови какви што се Барса, Реал, Јунајтед, па сега и Сити и сл нема простор од вадење на судии. Момците лабаво влегоа во дуелите и не дадоа се од себе, секако тука е вклучен и заморот. И да не ве слушнам за некој од играчите да вреѓате или Пеп зошто до вчера да ви се соблечеа курот ќе им го пушевте сега станавте сите поголеми експерти од нив.Оваа година БарЦелона освои веќе нешто а твоот ShitTer ќе освои еден КУР ПОГОЛЕМ