Фан Клуб: Барселона

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Им се замараш? :D
Смеј им се у фаца, од увек барале кривица во други и ќе ја бараат. Нема што да им се објаснува нека си веруваат во некои измисљотини, а ние ќе си се радуваме на "заслужениот" трофеј! :D
За некој месец ќе дојдете на Кампот ама како ќе си одите вие си знаете, изгубете се од темава славете го трофеј не тролајте овде.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Им се замараш? :D
Смеј им се у фаца, од увек барале кривица во други и ќе ја бараат. Нема што да им се објаснува нека си веруваат во некои измисљотини, а ние ќе си се радуваме на "заслужениот" трофеј! :D
:pos::pos::pos:
кој ги криве судиите овие години бе абдал. вие и вашиот посерен тим
ама најдевте си вие чаре со судиите. дадевте им поголема плата

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.157
Поени од реакции
25.299
За некој месец ќе дојдете на Кампот ама како ќе си одите вие си знаете, изгубете се од темава славете го трофеј не тролајте овде.
Не тролам брат, не сум од тие што провоцираат. Пишав и во првото мислење вечерва, да ве оштетија судиите, имаше спорни ситуации. Али барем признајте дека играчите играа мизерно. Значи ги немаше тие пасови познати на Барса, неможе Пеп да стартува без Чави и Иниеста. Мислев дека на полувреме ќе ги стави, али место нив ги става Куенка и Тељо што на крајот и не се покажаа лошо, едниот направи асистенција, а другиот даде гол.

I

IBIZA SOUND

Гостин
апла се гледаше дека е местено

епа и доста ни се 3 години владееме со светот :P

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
Глупостиве на Пеп, преминаа во страмота, и Педро мора да замине на крајов на сезонава.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Глупостиве на Пеп, преминаа во страмота, и Педро мора да замине на крајов на сезонава.
ти озбилен си за ова :facepalm::facepalm:
шо уопште навиваш за барса тогај ја незнам

P

pepito*

Гостин
ти озбилен си за ова :facepalm::facepalm:
шо уопште навиваш за барса тогај ја незнам
Дечко изгубен е тој цела сезона, а и ти вечерва, членот погоре според мене е во право, нека оди Педро каде сака, ги имаме Санчез, Цеск, Иниеста, Куенка, Тељо, Афелај, Виља, Деулофеу...

Едит
Само уште нешто да напишам
Како што не беа во право нашите противници кога се жалеа за судиите, така немаме и ние сега, пошто ни тогаш тие заслужија да победат, ни ние сега заслужуваме.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Дечко изгубен е тој цела сезона, а и ти вечерва, членот погоре според мене е во право, нека оди Педро каде сака, ги имаме Санчез, Цеск, Иниеста, Куенка, Тељо, Афелај, Виља, Деулофеу...
добро вие не сте нормални. каде сме оштетени во нападот оваа сезона па озгоре да сме го давале педро :tapp: недај боже случе се слично догодина, кој ќе ни игра напад ??? младинците тељо и куенка ?? јесте дека се одлични напаѓачи али неможеш овие да ги пуштеш во дерби утакмици. затоа прво помислете пред да напишете нешто. уште што не ќе прочитам вечерва :facepalm:

P

pepito*

Гостин
добро вие не сте нормални. каде сме оштетени во нападот оваа сезона па озгоре да сме го давале педро :tapp: недај боже случе се слично догодина, кој ќе ни игра напад ??? младинците тељо и куенка ?? јесте дека се одлични напаѓачи али неможеш овие да ги пуштеш во дерби утакмици. затоа прво помислете пред да напишете нешто. уште што не ќе прочитам вечерва :facepalm:
А, како ќе стасаше Педро да игра за првиот тим, ако не му беа дадени шанси за докажување во дерби натпреварите ? И Куенка и Тељо покажаа дека се подобри од него сезонава, само чекаат шанса. А, и уште нешто, за на лето на големо се пишува за доаѓање на Нејмар во Барса, така да немај гајле ти кој ќе игра.

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
Во формата во која е Педро сезонава, тешко дека би играл и во Осасуна, незнам со кој очи ти гледаш. Инаку дечко, јас сум навивал за Барса и во мн полоши периоди од овој, така да не се секирај ти за мене.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.831
Поени од реакции
10.242
Педро цела сезона е вон форма. Ниту еден поединец не е на нивото од лани, освен можеби Пујол. Можеби е подобро што рано ја посраа работата со Ла Лига, да се концентрираат на ЛШ сега и на финалето во купот. Ама претпоставувам сега Гвардиола ќе почне да игра со првиот состав откако ја изгубија титулата. Поглупо нешто од тоа Гвардиола не може да направи.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.668
Поени од реакции
22.752
Барса Б. 4-0 Картахена
Стрелци на головите: Деулофеу, Муниеса, Рафиња, Деулофеу.
Со оваа победа момците се искачија на 9то место и ако не се лажам за прв пат во оваа сезона се наоѓаат во првите 10 места на табелата.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Значи и на 7 бода заостанување сепак имаше некаква надеж, ама ако утре победи Реал (чудо ќе биде да не победи) тогаш и дефинитивно ја губиме Ла Лига.

Купот не го сметам за некој голем успех освен победата над Мадрид во 1/4 финале. Не ми значи многу тој трофеј.
ЛШ е главната цел сезонава. Но знаејќи колку тешко се освојува тогаш сезоната може да ни биде неуспешна, и покрај освоените Супер Купови на Европа и Шпанија но јас тие ги сметам за титули од лани. Светското клупско првенство е освоено, ако се освои ЛШ тогаш сезоната ќе ни биде успешна исто како и лани, ама без ЛШ сезоната ќе биде просечна.

Ќе се бориме за ЛШ, се надевам дека таму ќе играат помотивирано!

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
то е то,очекував нови киксеви,ама не толку бргу.....фаворитите тешко врват кај Осасуна на гости- тоа е веќе факт

што е тука е,лично не сум задоволен зошто клубот не ангажираше никој на позиција центарфор зимава кога веќе фалат напаѓачи.........Пеп никако не ја разигра таа позиција во цела негова кариера досега,но центарфор мислам дека му е потребен на секој врвен тим,замислете со вакви асистенти да е еден Трезеге во добрите негови години

останува Лигата на Шампиони каде несомнено се има повеќе мотив и желба за надигрување

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Ајде бе нека се порадуваат малку и они !

Добро бе луѓе кое ривалство ќе го имаме ако не ја освојат Ла Лига барем еднаш во 4 години!

АЛО ЛУЃЕ СЕ СПУШТАМЕ И ЈАС И ВИЕ НА НИСКОТО НИВО НА ФАНОВИТЕ НА ЕДЕН ТИМ КОИ СУДИИТЕ И УНИЦЕФ НЕ ГИ ВАДАТ ОД УСТА ПОСЛЕДНИВЕ ГОДИНИ!

Барем во тоа најмногу се разликуваме од нив !

Нека си ја земат титулава оваа сезона па пак наредните 3 наши ќе си бидат!

• Ми се допаѓа
Reactions: Xak

Kajgana Shop

На врв Bottom