Фан Клуб: Барселона

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Добро е, водиме 2:0, одлична игра. Ќе има петарда до крај....oh wait.

Немој Пеп да ми збори пред утамица, дека не се предале во лига, а после излегува со ваков смешен состав. Некој си небитен лик како Серхи Роберто ќе ми игра средина. Море мрш у пичку материну.
Бар одмори го Меси, не може да оди човекот.
Меси не сака сам да одмори. Сам сака да игра на сите натпревари и притоа без да биде заменет. Се по 90 минути игра.

Ама оваа игра е катастрофа бе, какви погрешни додавања, а освен тоа се само нашите се лизгаат...ко демек тие од Осасуна да ставиле ланци на копачките.

Вака не заслужуваме титула во Ла Лига!

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
шо има да ги разиграме играчите. ти разиграј тамо судијата да дај 3 гола за нас
Да бе местена е, играчи од светски тим, елитата на фудбалот, ќе местат натпревар против Осасуна бидејќи итака титулата е изгубена. Браво. Logic level : 13 yrs old.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Што не сака? Па кој е тренер? Нека го стават него тренер/играч, па нека прави што сака.
На што личеше оној шут? После ми чека еден саат, додека не го блокираа.

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Пеп нека си го напика составов в газ. Па уште и Куенка и Тељо ги загрева :facepalm::facepalm:

O

ob1

Гостин
Сериозни сте со муабетите дека намерно судат против вас, за ние да освоиме титула? Ако сте сериозно, патетично е, нели вонземјански тим сте, не паѓајте на такво ниво..
И да не пробувам да провоцирам, бевте оштетени стварно, ама побарајте си ја грешката во вашиот тренер и вашите играчи, зашто кај вас во тимот не е нешто во ред. Ваљда ќе се опраите во второ полувреме, може и ќе победите, али јас послаба утакмица на Барса немам гледано во последниве 3 години.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Убаво вика All In, кога веќе се одмара нека се одмори Меси, ги изигра сите натпревари сезонава по 90 минути, се гледа последниве утакмици дека душа нема, игра лошо и без концентрација доволно.
Нема везе што сакал да игра, Пеп мораше да го одмори него кога веќе се решава да ги одмара Чави, Цеск итн...

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.857
Поени од реакции
10.331
Браво Валдес...да ти го е... дегажманот, од 5 топки 10 дава во нивните нозе.

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Време е да се напуштат сите мисли дека има шанси(освен теоретски) да се освои Ла Лига и да се фокусираме на Купот и Лигата на Шампиони.

Kajgana Shop

На врв Bottom