Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/noticies/futbol/temporada09-10/07/n090723107701.html

THANK YOU ETO`O SAMUEL
samo uste ednas ke kazam
mnogu mi e krivo so tretiot strelec na barsa e prodaden na vakov nacin,nemase potreba da bide na vakov ne ubav nacin prodaden

i za kraj moite omileni sliki od nego i anri

220309webpartido10.jpg

0000053400article.jpg

0000054959article.jpg

newsmlmmdd592de93c39551.jpg

poslednite dve sliki mislam deka site znaete od koj natprevar se :pos2: deklasiranjeto na zadrid:pos2:

Изгледа ќе стартуваме со Бојан и со Педро во Недела. Можно е Меси да влезе при крајот иако не се многу големи шансите. Што е до мене, на првиот натпревар нека влезат со послаб состав. Вториот натпревар се игра на Камп Ноу, така да верувам дека ќе го добиеме.:smir:

abe vidovte ne znam kaj pizuvase....agentot na Eto'o veli deka ne ja isklucuva moznosta Eto'o da se vrati vo BARCA eden den

Не верувам да се врати во Барселона повторно. Стопати има кажано дека сака да ја заврши кариерата во Мајорка.

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Абе остај ги па и ти. Нека се надеваат сега на тоа дека Ибра нема да дава голови. Убаво е да се мечтае. Знаеш така растат децата...МЕЧТАЕЈЌИ

хахахаххахха нема грешка.:pos2::back:

Ако дојде Ебуе,на него ќе можеме да сметаме,не само како замена за Алвес,туку може и да влегува како замена за Меси

Дечково лечи комплекси во нашиот фан клуб. Прво нека го погледне резултатот во мојот потпис и нека виде што направивме ние сезонава, потоа нека си сонува дека Реал Мадид ќе може да го направи тоа еден ден.

Не обрнувајте внимание, не вреди.

Дечково лечи комплекси во нашиот фан клуб. Прво нека го погледне резултатот во мојот потпис и нека виде што направивме ние сезонава, потоа нека си сонува дека Реал Мадид ќе може да го направи тоа еден ден.

Не обрнувајте внимание, не вреди.

haha GO BOLIIII

Баш го гледав Мата на Градски. Цело време беше со Бускетс, кога му се доближив...му реков "Come to barca"...се сврте и ми се насмеа. :)))

picture.php

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom