Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
I

IBIZA SOUND

Гостин
da da i jas procitav za toa deka alves e povreden ama mislam deka ne e seriozno,no kako i da e i da go nema do krajot ne e potreben vike za ovaa sezona oti toj negovoto si go napravi koga najmnogu trebase sega da bide fit do septemvri mesec koga pocnuva novata sezona

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
И Гудјонсен имал некоја ситна повреда :tapp:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Луѓе, како што гледам, Барса едвај ќе има да склопи тим за финалето. Тоа не е добро. Анри и Иниеста до кај се со повредите? Се надевам дека ќе ги видиме во составот во Среда.:smir:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Луѓе, како што гледам, Барса едвај ќе има да склопи тим за финалето. Тоа не е добро. Анри и Иниеста до кај се со повредите? Се надевам дека ќе ги видиме во составот во Среда.:smir:
Ќе играат мислам за финалето денеска имаа тренинг http://www.fcbarcelona.com/web/english/galeries/futbol/temporada08-09/05/entrenaments/entrenament_iniesta_henry/galeria.html

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
dresovite rotiraat sekoja sezona...4 primeroka gi menuvaat sekoja sezona

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Мене педерски ми седи да имаме розеви дресови x)

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Новите дресови ќе ги носат во Сабота против Осасуна. Значи титулата ќе биде прославена во новите дресови:vozbud::vozbud:

А за тоа дека Барса нема да може да склопи тим, овие повреди се на играчи кои нема да настапуваат (Алвес) или небитни (Гудјонсен). Очекувајте на 27ми да излеземе со Иниеста и Анри во прва постава, зошто веќе тренираат и се речиси спремни за натпреварот.

Анри----Ето----Меси:vozbud::vozbud::vozbud: Едноставно најдобриот напад што некогаш постоел:smir:

I

IBIZA SOUND

Гостин
ne znam i jas so napravi pep so ovoj napad.cudo sto tesko ke se zaboravi,a isto taka i za sredniot red istoto vazi

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958

:pos2::pos2:

You know the joke "what is a madrid fan with an iq of 50? - gifted". It's fucking true, and he is responsible for the names on the shirts:

<---- Терорист

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom