Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Кеита може да игра од левата страна но по средината... незнам како ќе се снајде назад, сигурно деновиве интезивно ја вежба таа позиција па ќе видиме што како ќе биде иако мислам дека Силвињо би било најдобро да игра таму

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Силвињо нека игра на левата позиција а Пујол на десната а во одбрана ќе сме само со Пиќе :( а може и Касерес да игра стартер ама не ми се верува

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
:vozbud::vozbud:
Малку сме тенки во одбрана, али средината и нападот се Перфекција!!:vozbud:
Ја би го сменил само Кеита, на негово место би го играл Силвињо. Ипак неговото искуство е преголемо и би ни користело во вакви нтпревари. Друго ништо не би менувал, тоа е тој состав кој би требало да го победи Манчестер.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Силвињо на местото на Кеита а Кеита на местото на Бускетс.
Ова има смисла, или Силвињо лево Кеита десно а Пујол стандардно во средината со Пике а Туре со Иниеста и Чави пак во средниот ред:vozbud::toe:

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.317
Поени од реакции
270
Кеита да игра одбрана?:pos2::pos2::pos2:
Валдес
Пујол
Пике
Туре
Силвињо
Кеита
Чави
Иниеста
Меси
Ето
Анри

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ако игра Пујол крило, ќе го јадеме ептен лошо. Знае да се здиви братот и да иде до противнички шеснаестерец и да дрибла x)

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Тоа погоре е тимот што Елмундо депортиво го најави како Top Secret. Тоа се гласини од клубот и 90% е точно тоа што го кажуваат. Рекоа дека левата страна е најкритична поради тоа што Пеп се двоуми дали да го стави Кеита или Силвињо. Кој и да биде од тие двајца ќе си има проблем со Роналдо и затоа мислам дека одбраната нема да биде Man to man туку ќе биде Zonal Marking. Иниеста и Анри ќе бидат фит, и двајцата ќе почнат да тренираат со првиот тим кон крајот на неделата и тоа е нешто што многу ме радува.:vozbud:
Мислам дека во моментов Меси и Иниеста се оние кои ја прават разликата во класи на теренот, Иниеста е вреден играч, трча насекаде, дрибла, асистира, се враќа во одбрана... Меси од друга страна е играч којшто од секоја ситуација знае да постигне гол, ако биде оставен за секунда сам може да направи голема штета во одбраната на противникот, а заедно двајцата се СРЦЕТО НА ТИМОТ:smir: ( да не го изоставиме Чави овде):helou:

P

pepito*

Гостин
Повеќе сакам да игра Силвињо отколку Кеита,а Бускетс да си остани на средината
Поквалитетни играчи ни требаат на бековите,а не на штоперите оти од таму доаѓаат сите акции од Манчестер(Роналдо,Руни,Парк),а напаѓачите и не му се нешто посебно оти Фергусон ќе игра со Бербатов највероватно,а не со далеку подобриот Тевез
Бербатов е ИДЕАЛЕН за Пике-не е многу брз и повеќе игра на високи топки,а тоа е најсилната страна на Пике:helou:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
dobra opcija e ovoj sostav so Silvinjo lev bek...Buskets seushte ne e za golemi natprevari

Se nadevam deka odbranata ke funksionira besprekorno...

I

IBIZA SOUND

Гостин
kako i da e ke vidime na 27 kako ke bide,ama ne sakam buskets da igra oti koga igrase so celzi se gubese taka da mislam i sega so mancester ke izigra slab natprevar
i ronaldo ako se zapre na toj natprevar ke bide dobro oti mislam deka od tamu doagja pogolema opasnost i od sloboden udar tokmu od nego

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ајде бе Роналдо па Роналдо го видовме лани Роналдо се усра против нас.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ама лани не бевме толку слаби на таа лева страна. И не зезај ваков ли е таков ли е може со еден потег да ни ја ебе цела игра шо сме ја создавале.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Finleto ke bide mnogu tezok mec za dvete ekipi..

Veruvam deka Pique na 27-mi ke bide stolbot na odbranata!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom