Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Не верувам дека Баерн е кадарен да ја елиминира Барселона, ама не се залажувајте дека е лесен противник, доста цврста екипа се, и имаат комплетно разни изданија во Бундес и во ЛШ, претпазливо треба да се влезе во дуел со нив, ама ако им ја наметнете играта не би требало да има проблеми.

И не заборавајте добро да се изморите за Примера :pipi:
:)

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Со душа го чекам првиот настап на Габи Милито го нема ниту во резервите а пред 1 месец се опорави:toe:

QuoVadisXX

Vadis47
Член од
24 февруари 2009
Мислења
43
Поени од реакции
0
Очекувам добар натпревар и нормално мислам дека Барселона ке иди до 1/2 финале! :smir:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Baern ke go projdeme...na Camp Nou ke pobedime so 3 razlika...a za 1/2 togas ke bide tesko

Manchester ima sreka so Porto ke igraat!

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Ќе дојде време и за Милито, веројатно Пеп несака да ризикува со негово прерано враќање на терените што веројатно би резултирало со уште некоја повреда. Да му веруваме на Пеп и на неговите одлуки!!!

Викендов играме со Малага на домашен терен, очекувам повторно некој испревртен состав и секако уште една победа.
Според мене вака би изгледал составот.

Валдес
Д.Алвес---Касерес---Маркез---Пике(Силвињо)
Чави---Бускетс---Кеита
Меси---Бојан---Хлеб

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Му се радувам на дуелот со вас зашто немаме играно добри 10 години ЛШ. Преку глава ми беше секоја година Реал-Милан-Арсенал малку и со вас да се пробаме :smir:

Офанзивно играме и ние и вие па затоа мислам постабилната одбрана ќе е клучот. 100% сум сигурен дека ќе има голови на двете страни - да не се лажеме не може да се исклучат и Меси и Ето и Анри 180 минути ама оптимиста сум - мислам еден гол повеќе ќе постигнеме ние :toe: Реал ни се пациенти ама мислам и со вас немаме испаднато никогаш (ни ЛШ ни УЕФА Куп колку што знам)... Што ништо не мора да значи нормално.

Има време... Поздрав Каталонци :salut:

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Му се радувам на дуелот со вас зашто немаме играно добри 10 години ЛШ. Преку глава ми беше секоја година Реал-Милан-Арсенал малку и со вас да се пробаме :smir:

Офанзивно играме и ние и вие па затоа мислам постабилната одбрана ќе е клучот. 100% сум сигурен дека ќе има голови на двете страни - да не се лажеме не може да се исклучат и Меси и Ето и Анри 180 минути ама оптимиста сум - мислам еден гол повеќе ќе постигнеме ние :toe: Реал ни се пациенти ама мислам и со вас немаме испаднато никогаш (ни ЛШ ни УЕФА Куп колку што знам)... Што ништо не мора да значи нормално.

се поштува постов...:helou:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442

Туфекчиев-ова се поштува???...:pos::pos::pos:

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Не. туку дечкото си е искрен и си кажува реално дека не се за потченување и дека мозеби тиа ке идат .....

P.S. Ниа идемо .... :pos2::pos2::pos2:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Браво браво, од толкав убаво напишан пост ти се фати за тоа:tapp:

Инаку ако го фатиме ритамот како минатиот пат против Лион, Баерн не е тим кој ќе не спречи да стигнеме во полуфинале. Мислам дека Меси и Рибери ќе бидат мотивирани и ќе гледаме одличен натпревар секако :):)

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
интересен натпревар и ќе се молам да го даваат овој дуел наместо досадниот Челзи - Ливерпул (во ист ден играте со нив, така?)

очекувам победа дома на барса и барем нерешено на гости или како и да е да одат во полуфинале, воопшто не мислам дека ќе биде лесно но Барса ако се распали ќе им нема спас на незгодните германци :)

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
"I want to win the Champions League"

Нема подобар момент од овој за тоа:smir: Анри е есктра мотивиран затоа што само тој трофеј му фали...

V

Viktoranius

Гостин
Баерн Михнен значи. Давам шанси 60-40 за нас.:)

Ќе биде тежок меч, али мислам дека сме неколку нијанси подобри од нив, така да би требало да ги поминеме.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Во недела за со Малага еден глуп состав испревртен според мене
Валдес
Пике
Маркез
Силвињо
Дани Алвеш
Јаја Туре
Чави
Иниеста
Кркич
Меси
Хлеб
Хлеб е доста свеж така да би го ставил како стартер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom