Invader
I am not in danger, I am the danger!
- Член од
- 17 ноември 2008
- Мислења
- 18.021
- Поени од реакции
- 22.929
Добро немора до толку може и ВиљареалНе ми се верува дека толку среќа ќе имате 2 сезони по ред
Добро немора до толку може и ВиљареалНе ми се верува дека толку среќа ќе имате 2 сезони по ред
А од кого беше изјавено дека не го ценат? Од медиумите? Па сиротиот ако верува во медиумите, ја решил работата...Точно дека сакаа да го донесат Роналдо, ама местото на Робињо во Реал не беше ставено под знак прашалник, тоа што по медиумиве се пишуваше дека за Робињо нема место е друго 20. Копилето само го искористи тоа за да си замине, почна да плаче како секогаш. Него не му беше до тоа дали ќе игра или не, зошто се знаеше дека има место во први 11 за него, туку беше љубоморен зошто некои играчи имаа поголема плата од него во клубот, па цело лето дрвеше дека сакал у Челзи да игра, сон му било, и на крај кога ги виде парите од Сити, се залета во Сити да иде. Абе ајде, нека крши глава, играчи како него незнам кој би сакал...Да се разбереме Робињо си замина од Реал затоа што таму ич не го ценеа,имаа изјавено дека не го сметаат него доколку дојде Роналдо
И мене така да би ми направиле би си отишол посто зашто,а и секој друг.
А од кого беше изјавено дека не го ценат? Од медиумите? Па сиротиот ако верува во медиумите, ја решил работата...Точно дека сакаа да го донесат Роналдо, ама местото на Робињо во Реал не беше ставено под знак прашалник, тоа што по медиумиве се пишуваше дека за Робињо нема место е друго 20. Копилето само го искористи тоа за да си замине, почна да плаче како секогаш. Него не му беше до тоа дали ќе игра или не, зошто се знаеше дека има место во први 11 за него, туку беше љубоморен зошто некои играчи имаа поголема плата од него во клубот, па цело лето дрвеше дека сакал у Челзи да игра, сон му било, и на крај кога ги виде парите од Сити, се залета во Сити да иде. Абе ајде, нека крши глава, играчи како него незнам кој би сакал...
Јас не ги посакувам Порто и Виљареал туку имам претчуство дека со еден од нив ќе се паднеме а и јас сакам англиска екипа или Баерн да изиграме со јак тим да видиме дали сме достојни да се држиме со јак тимДајте ни ги Арсенал... или Јунајтед... сакам англиски клуб утре. Ако сакаме да стигнеме до финале поарно да стигнеме со стил, а не да посакуваме некои екипи како Порто или Виљареал.
Абе ке се вадат на пенали али таму е цар,а не во Реал Мадрид и на него и на сите играчи тоа им се дешава кога играш у форма те ценат,а имаш мал пад сите се против[/b]
Манчестер Сити!
Инаку да,Робињо отиде за пари во Сити да му е било Челзи сон ќе отидеше во Челзи,а не во Сити ќе го видам што ќе биде од него таму ќе губат од Алборг и на пенали да се вадат.
Не бе, па ја не барам кривец во никого. Нека игра УЕФА сега, а догодина нема ни УЕФА да игра, освен ако не даде некој милионче +, па не би ме чудело и во Катар ако иде да игра со пензионерите. И ако толку тврдиш, дај да видим каде било изјавено од некој од Реал дека не сметаат на Робињо. Се знаеше зошто сакаше да иде, Реал не му даваше нов договор со поголема плата, тој почна да плаче заради милиончињата и нормално сакаше да замине, нека иде никој не го допира...И + гледаме колку е цар, само им прави проблеми и расправии во клубот, нема да ме чуди ако го шитнат на лето.Абе ке се вадат на пенали али таму е цар,а не во Реал Мадрид и на него и на сите играчи тоа им се дешава кога играш у форма те ценат,а имаш мал пад сите се против
бобиче и немој да ми кажуваш тука медиуми за Робињо молимте,секаде беше изјавено тоа и на сите им беше јасно зашто уствари заминува Робињо.И на тебе ти беше јасно и на него и на Реал МадридАли Реал се заеба не го донесе Роналдо како негова замена и сега никој не ви е крив!
Него никој не го допира,го боли цефот што игра куп уефа.Ке освојат уефа и ке си игра пак у уефа и пази следната година што ке направат шеиците.А како што почнал он да се развива би требало да стане еден од најдобрите играчи во светот.Тука не е тема за тоа да збориме јебига.Не бе, па ја не барам кривец во никого. Нека игра УЕФА сега, а догодина нема ни УЕФА да игра, освен ако не даде некој милионче +, па не би ме чудело и во Катар ако иде да игра со пензионерите. И ако толку тврдиш, дај да видим каде било изјавено од некој од Реал дека не сметаат на Робињо. Се знаеше зошто сакаше да иде, Реал не му даваше нов договор со поголема плата, тој почна да плаче заради милиончињата и нормално сакаше да замине, нека иде никој не го допира...И + гледаме колку е цар, само им прави проблеми и расправии во клубот, нема да ме чуди ако го шитнат на лето.
Ок наврати до Реал фан клуб ако сакаш да допраеме моабетНего никој не го допира,го боли цефот што игра куп уефа.Ке освојат уефа и ке си игра пак у уефа и пази следната година што ке направат шеиците.А како што почнал он да се развива би требало да стане еден од најдобрите играчи во светот.Тука не е тема за тоа да збориме јебига.
Again?Сабајле сакам да се паднеме со Арсенал но мислите ми идат дека ќе се паднеме со Челзи.