Не се занесувајте дека ќе биде тешко...Можеше Ливерпул да ви падне и суперот да ви го направеше сред Ноу Камп...Имавте среќа!Тешка битка ќе биде за во 1/2 ..
Па нема ли да биде бе што го направи ти Баерн порано зборуваше ќе земе ЛШ ова она сега нема шанси кај Барселона дај не се занесувај тиНе се занесувајте дека ќе биде тешко...Можеше Ливерпул да ви падне и суперот да ви го направеше сред Ноу Камп...Имавте среќа!
Тешко ќе биде во секој случај... али не е дека Баерн се многу јаки... што ви е ??? Поради 12те гола против Спортинг ? Па и ние ги тепавме Спортинг без проблеми. Ни одговара стилот на игра на Баерн, играат отворено и напаѓаат. Незнам некој кој не победил во нашата игра сезонава... Како и да е голем оптимист сум за понатаму.Е значи не ми се верува еден тим не го сакав за 1/4 финале и тој ни се падна. баерн се годинава доста јаки и морам да признаам дека не сум баш сигурен дека ќе одиме у 1/2 финале. А пак таму не чека Ливерпул или Челзи и пак втората нагости. Ќе биде ужасно тешко ама ајде да веруваме во Пеп и компанија.