Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
ееее и со баерн дома и у 1/2 финале ако пројдеме првата дома.......ццц глупости

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Полошо здравје.

Двете почетни натпревари(1/4 и 1/2финале) ги играме дома што е многу тешко во оваа фаза.

M

Mario Gómez

Гостин
Teшко е што играте на гости прво, ама среќа се паднавте со нас...ќе не турите до максимум во првиот на тпревар и после лесно ќе биде.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Сега мора на Ноу Камп да направите добар резултат со швабиве, зошто тие во Германија не се даваат лесно. Ипак мислим дека ќе ги пројдете, ама после и тоа како ќе ви биде тешко против Ливерпул/Челзи (посебно со Ливерпул, кој знае да ги уништи екипите што играат фудбал за око, пр. Реал и Манчестер). Тешко посебно што ги играте првите дома...

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Желбата да играме со Арсенал немисе исполни но и со Баерн ќе биде добра утакмица. Штета е што не ја играме првата утакмица на гости но и вака мислам дека ќе излеземе како победници. Рано е да се збори за 1/2 финале но ако дојдеме до таму ќе биде пеколно тешко да се игра втората утакмица на гости кај Ливерпул или Челзи.:smir:

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Баерн Минхен - иако сакав да се паднеме со англиска екипа. Како и да е, ни одговара стилот на игра на фудбал на Баерн Минхен, и верувам дека ќе го поминеме без некој поголеми проблеми:wink:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Е значи не ми се верува еден тим не го сакав за 1/4 финале и тој ни се падна. баерн се годинава доста јаки и морам да признаам дека не сум баш сигурен дека ќе одиме у 1/2 финале. А пак таму не чека Ливерпул или Челзи и пак втората нагости. Ќе биде ужасно тешко ама ајде да веруваме во Пеп и компанија.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
За противникот во ЛШ и за 1/4 и за 1/2 финале сум задоволен ама ич не ми се допаѓа што првите натпревари ќе ги играме дома до сега 2 години игравме дома прво и испаднавме од Челзи и Ливерпул се надевам ќе биде 3 среќа:)

Не се занесувајте дека ќе биде тешко...Можеше Ливерпул да ви падне и суперот да ви го направеше сред Ноу Камп...Имавте среќа!
Па нема ли да биде бе што го направи ти Баерн порано зборуваше ќе земе ЛШ ова она сега нема шанси кај Барселона дај не се занесувај ти

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Е значи не ми се верува еден тим не го сакав за 1/4 финале и тој ни се падна. баерн се годинава доста јаки и морам да признаам дека не сум баш сигурен дека ќе одиме у 1/2 финале. А пак таму не чека Ливерпул или Челзи и пак втората нагости. Ќе биде ужасно тешко ама ајде да веруваме во Пеп и компанија.
Тешко ќе биде во секој случај... али не е дека Баерн се многу јаки... што ви е ??? Поради 12те гола против Спортинг ? Па и ние ги тепавме Спортинг без проблеми. Ни одговара стилот на игра на Баерн, играат отворено и напаѓаат. Незнам некој кој не победил во нашата игра сезонава... Како и да е голем оптимист сум за понатаму.

krkic

Boixos Nois
Член од
7 декември 2008
Мислења
237
Поени од реакции
5
pa dobro e ne e losa zdrepkata so ogled na toa deka mozese da se padnat i mn podobri protivnici no i baern ne e za potcenuvanje.na nou kamp ke mora pozitiven rezultat za na alijans arena da bide malku polesno ajde messi isti evro gol da dade samo na nou kamp se sekavate neli minatata godina bese mi se cini ajde dobra e zdrepkata em ke dogovorat za riberi transferot haha pozzz i barca sekogas na pobeda:salut::salut::salut:

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Сигурно победувате и тоа со добра разлика и без никакви проблеми!

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Секако далеку од тоа дека Баерн е слаба екипа, но сепак подобро со нив отколку со Манчестер или Челзи. Оптимист сум за дуелите со Баерн, а потоа секако ќе биде тешко со англискиот противник особено со оглед на тоа дека реваншот ќе биде во Англија. Сепак верувам во пласман во Рим.

I

IBIZA SOUND

Гостин
sekako deka ovaa nema da bide lesen natprevar so baern,no baern e polesen tim od man liver ili celzi barem taka ja mislam
aj belki ke nema golemi problemi messi na taa strana so filip lam

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom