Фан Клуб: Бамбер Бриџ

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А Сабаховић па, вика не му требал некој си Томиџери куп. Дечко иди легни си бе, од вакви ликови како тебе не просперираме. Требле годинава. Сите ќе го јадат.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Да не ја посетам ниту еднаш после постот на Рики темата „Barclays Premier League“.. means :eek: BAMBER ftw!

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Јас без заебанција и мртов сериозен сум дај да вадиме кредити од банки и да им идеме една утакмица ... им улетаме со бакљи , топовски удари ќе незнаат кај се :)) браво бе момци неделава ми тргна ужас ама откако ве читам од прееска што се вика срце ми се напуни браво :)

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.851
Поени од реакции
5.178
Ако има некој што живее во Ливпул, Манчестер или Престон, може да оди на една утакмица, во близина е Бамбер Бриџ.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Јас без заебанција и мртов сериозен сум дај да вадиме кредити од банки и да им идеме една утакмица ... им улетаме со бакљи , топовски удари ќе незнаат кај се :)) браво бе момци неделава ми тргна ужас ама откако ве читам од прееска што се вика срце ми се напуни браво :)
Такви сме ние од оваа страна на железничка,се разнежнуеме на вакви небитни клубови :Д

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.646
Поени од реакции
31.868
Пиша некој од нивните на страната :D

Си сменил сликце, сето таман го стокмил.

Олку позитивен фудбалски ден сум немал никогаш во животот. Олку радост ни победа на Барселона над Реал, не сум почувствувал. Толку искрена, спонтана ситуација од двете страни. Не може да не се сака клубов. А и статусите нивни се целосно искрени, по малку збунети што се случува но се гледа дека добиваат мотив дечките :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Абе ја си четувам со фудбалеров, мајке ми. Многу фин човек, вика јако би било да дојдеме таму да дадеме поддршка. И ме прашуваше зашто баш овој клуб сме го избрале. И више не бил на позајмица, потпишал за клубов :D

МЕ ПРАША ЗА ВЕЛИЧЕ ШУМУЛИКОВСКИ ХАХАХАХАХАХААХАХАХ :pos:

velice shumlikoski?

he played for preston north end 2 mins from bamber bridge

that is the team i support haha

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
пиши му да му кажат Камерон да попушти критериум за визи и ќе дојдеме, ее со визер лесно е сеа.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.851
Поени од реакции
5.178
А да го купиме ние клубов да си играме реал лајф менаџер? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom