Фан Клуб: Бамбер Бриџ

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.923
Поени од реакции
11.305
Кај заглавив денес 12 саати, сум ја пропуштил цела забава на форумов. Алал да ви е (y)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Абе ја си четувам со фудбалеров, мајке ми. Многу фин човек, вика јако би било да дојдеме таму да дадеме поддршка. И ме прашуваше зашто баш овој клуб сме го избрале. И више не бил на позајмица, потпишал за клубов :D

МЕ ПРАША ЗА ВЕЛИЧЕ ШУМУЛИКОВСКИ ХАХАХАХАХАХААХАХАХ :pos:

velice shumlikoski?

he played for preston north end 2 mins from bamber bridge

that is the team i support haha
Дај речи му нека прај муабет со тоа управата да ме земат мене, без пари ќе играм само нека ми дадат виза и некоја работичка онака нека ми најдат ако можат, ако не сам ќе си најдам. :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Еј луѓе, овој типов кажа ќе ни го посветел следниот гол. За возврат бара да го следите на твитер и да му твитнете некад :D "i want my followers to go up rapidly :)" вика :ROFLMAO:

@ryantommo12

Ајде твитајте :)

П.с: Нз зашто кажа да го пратам ова по пораки на пријателите, не јавно, па as far as you're concerned, индивидуално сум ве контактирал :P

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.128
Поени од реакции
75.068
Таман за дербито со Клитовите на 1 јануари :D
Со Wizz air има лет до Лондон за 4 300 денари на 31.12 :)
После со воз од Лондон до Бамбер Бриџ за на 1 јануари има некои попусти како што гледам по пола е смалена цената :D
Цената во еден правец е 31 фунта :)
А тоа се 2 250 денари.
Со други зборови 6 550 денари само за авион до Лондон и воз до Бамбер Бриџ :D
Враќање нема, го гледаш дербито со Клитовите и што повеќе ти треба во животот? :icon_mrgr:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
"@ryantommo12: This time last year I was playing in the Youth cup at Ewood Park...on saturday I will be playing against Burnley United!!#Depressing"

P

PewDiePie

Гостин
Не реално незнам како ви се тоа кајгананаградите ама темава е дефинитивно најпозитивна тема минимум последнава година,и треба некое признание да и се оддаде,затоа и инсистирам Ацид да и даде место на насловна на кајгана,зошто ваква взаемна љубов навивачи-клуб,клуб-навивачи за олку кратко време незнам дали се има случено некогаш,се гледа дека дечките ја ценат и почитуваат нашата поддрша и се позитивно запрепастени.

Уште сум под импресии. :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
А да го купиме ние клубов да си играме реал лајф менаџер? :D

не брат, @Џонтра Волта ќе треба да полудува секој трет ден (кој ја чита темата за фм 14,знае) :pos::pos:

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
И мене ме бројте за фан, ја сам си пластичен у секој случај :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Седам во кладилница, глеам ЛШ и си викам:
Кој знае што се дешава сега на натпреварот... замисли да победат и да ни ја посветат победата.
А па замисли, да се деси некоја бум завршница и во 90та да тепаат 1:0. Па замисли што ќе се дешава на форум.
Или па да се деси некој страотен пресврт, три дена има да се муабети за утакмицата. Замисли и хајлтајтс да ни пуштат на крај.
Враќање во реалноста, седнувам на компјутер, гледам испишани дузина страни и знаев дека едно од сценаријата се случило.
Thank you god. Бамбербриџовци, најаки сме.
Како можеш да гледаш ЛШ додека Бамбер игра важна утакмица во купот ? Предавник ! Јас мислам дека треба да те банираат од темава.

Kajgana Shop

На врв Bottom