Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Ќе почне светското првенство,па ќе заврши ќе се изродат 5-6 нови деца кои одма ќе ги посакаме во Баерн и ќе заборавите и на Џековци и на сите затоа PLS CHILL OUT има време за трансфери :smir:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Ќе почне светското првенство,па ќе заврши ќе се изродат 5-6 нови деца кои одма ќе ги посакаме во Баерн и ќе заборавите и на Џековци и на сите затоа PLS CHILL OUT има време за трансфери :smir:
Ne veruvam deka ke cekaat posle svetsko ke probaat da go sklopat timot pred da pocne svetskoto.

I

InF3cTeD

Гостин
абе деца.....продајте си го рибери земете си ги парите 50-60 милиони додајте уште 40-50(имате вие) и купете си ги џеко,ноер/лорис и уште некои 2 дефанзивци...
категорично НЕ,НЕ

зборот ми беше ако не го задржите рибери купете го џеко со парите и + голман и 2 дефанзивци...но како што и самите кажавте прво трофеите после трансферите......јас се залетав малку ....се извинувам но паметот сега ми е во трансферите бидејќи ливерпул тотално наебаа па многу е битно што ќе се случува на лето
и повторно НЕ!!!аман веќе со тој Џеко,се кажа дека не е потребен во тимот моментално и незнам шо уште се дрви со Џеко

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.779
Поени од реакции
12.112
категорично НЕ,НЕ

и повторно НЕ!!!аман веќе со тој Џеко,се кажа дека не е потребен во тимот моментално и незнам шо уште се дрви со Џеко
како бре не е потребен???зборувам ако си оди рибери....џеко или некој на него сличен ви е и повеке од потребен....олич,клосе,милер, и овој гомес не се на рамниште на џеко.....така да ако си оди рибери и те како ке ви треба некој добар напаѓач

Н

'Никола'

Гостин
како бре не е потребен???зборувам ако си оди рибери....џеко или некој на него сличен ви е и повеке од потребен....олич,клосе,милер, и овој гомес не се на рамниште на џеко.....така да ако си оди рибери и те како ке ви треба некој добар напаѓач
Ама АКО си оди Рибери. Абе нека му ја мислат во управата, џабе ние овде си правиме бајрам со умот. :smir:

Тоа се е точно.Само што главниот проблем е дека рокот нивен на траење е многу мал.Еве и Тони,изигра фантастично една сезона,сезонава се мачи,а за догодина мислам евентуално од клупа џокер да биде.Едноставно ја нема таа полетност,и поише гледа да падне него ли да даде гол.Затоа не ми се свиѓа и трансферот на Олиќ.Од догодина ќе биде 30 ќе изигра може ко Тони една добра сезона и толку.Ама неможеме ние сеа секоја година нови напаѓачи да купуваме.Мора малце да мислат на иднината.Не од сезона до сезона.Затоа треба да се земе некој ко Гомез или Пандев да може да изигра добри 3-4 сезони.Вака ко што се стиснати од управа,сеа Тони којзнае до кога ке го форсираат само за да не купат некој нов.Тоа не ми се свиѓа.Ај за Тимошчук не е толку проблем,си треба за неговата позција и искуство.Ама со нападов сме утка тотално.И Клосе више не е тоа што беше.Далеку е од тоа што беше.Па со Дортмунд едвај во последните минути даде гол.5000 шанси пропушти.За такво нешто во ЛШ испаѓаме 100%.Види дали Бербатов коа би ги имал тие шанси кои Клосе ги има дали нема да ги искористи.
Вака сеа, одам малку офтопик, или подобро речено во минатото. Овие неколку денови читам што дискусии се воделе на фан клубов пред моето време на форумов, значи зедов од прва страна да ги читам сите, онака чисто информативно. И нема никакво значење ова што сеа те цитирам, постот си е на место, само она на крајот скрос ме изнасмеа дека сеа е актуелно со бугарчево, па морав да те цитирам.:) Онака за забава, ништо посебно.:):helou:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Oooook.... back to the present :smir:

Значи утре со хановер веројатно нема да се ротира. Може само да се пробаат замените за вБомел и Бадштубер.

За Бади е јасно дека Контенто ќе игра во среда е сега мене ме интересира како ќе го решиме проблемот со вБомел кој според мене е многи важен дел од тимот.

На Тимо не му давам некои шанси едноставно не го игра вГаал и тоа е тоа(претпоставувам си има причина за тоа). Втората и поверојатна варијанта е Хамит. Има и трета - и двајцата ама тоа за Лион ми е препретпазливо нема потреба едноставно толку да се ја згуснуваме средината. Тулалан има потенцијал да ни ја ебе играта на средина а Пјанич што може во меѓувреме сите видовме.

Значи или едноставно:

-----Хамит--Швајни
Робен-----------Рибери
-------Олиќ
------------Гомез

Или малку покомплицирано:

---------Тимо
----Хамит--Швајни
Робен---------Рибери
--------Гомез

Инаку крајно педерски постапува Лион со тоа одлагањето на натпреварот... ама ако нејсе и Фергусон педерски постапи со Руни па џабе. Штом прибегуваат кон такви потези значи ни се плашат. Наше е да си ја играме играта стандардна а таквите активности вон терен да им ги оставиме на противниците... Ако ја наметнеме нашата игра џабе им е се...

P

PoisonLady

Гостин
Инаку крајно педерски постапува Лион со тоа одлагањето на натпреварот... ама ако нејсе и Фергусон педерски постапи со Руни па џабе. Штом прибегуваат кон такви потези значи ни се плашат. Наше е да си ја играме играта стандардна а таквите активности вон терен да им ги оставиме на противниците... Ако ја наметнеме нашата игра џабе им е се...
Токму тука ја гледам нашата можеби најголема шанса за успех.Лион пред се ќе се (условно речено) исплаши од самото име Баерн Минхен.Ваквите постапки само покажуваат дека ни се плашат што за нас секако дека е добра психолошка предност.

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Spored mene nema potreba protiv Hanover da igrame so najsilniod sostav Roben treba da odmori Ribery neka si igra poluvreme
Miler vo posledniot natprevar (protiv Leverkuzen) izigra super isto taka i Contento da igra 1sostav da vidime kako ce fuksionira so nego zatoa sto vo sreda osfen nego nemame drug desen bek

Znaci Lion ne igra ovaa nedela spored mene tie nesa fudbaleri profesionalci :nenene: se nadevam natprevarot protiv Minhengladbah da go odlozime

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Не бидете наивни......Воопшто не се плашат од нас,тоа сум сигурен.И Чак Норис да ни се викаше екипата немаше да се плашат.Тоа е од проста причина зашто немаат што да се изгубат,а можат да добијат многу.Нас не ни е сеедно,сооглед на тоа дека од нас се бара најмалце финале или титула,после 9 години.Реномето на екипата тоа го носи.Кај Лион е поинаку,они постигнаа огромен успех сезонава во ЛШ и не се воопшто оптоварени.Играат за слава и за сензација,и така е полесно.

Затоа не смееме да се фатиме во таа психолошка стапица дека они ни се плашат или незнам што.За да поминеме,мора ние да се плашиме и тоа многу.Само ако влезе со претстава дека играме против Реал или Барса или Манчестер,можеме да поминеме.Не смее името Лион да не залажува.

Сепак мислам дека имаме се што ни е потребно,со победа дома и таму,или евентуално нерешено таму,сигурно да влеземе во финалето во Мадрид.

п.с.
Ќе биде одличен гест од ДФБ да ни ја одложи утакмицата со Менхенгладбах.Но и да не е така,пак ќе успееме.Имаме екипа,имаме сила физичка и психолошка тоа да го издржиме.Впрочем еднаш сезонава изигравме 7 утакмици за 20 дена.Не гледам зашто тоа не би го повториле,и кога се работи за 4 утакмици во 14 дена!

I

InF3cTeD

Гостин
^во право си тотално,во никој случај не ни се плашат,сето овоа со одложувањето на утакмицата е однапред испланирано,а според мене тоа е за да се внесе малку немир и нервоза во нашата екипа.Ама па затоа Баерн се крајно професионален тим и не верувам дека целава оваа ситуација би внела немири во тимот....

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Bayern nema da se zali za toa sto Lion go oglozil natprevarot
ima uste edna interesna vest Bayern pratil ponuda za Adriano leviot bek na Sevila

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Од кај ти е ова за Адриано? Линк?

А за Лион јбг... само да не заврши ко со Зенит пред три сезони потполно иста ситуација беше... :nesum:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Од кај ти е ова за Адриано? Линк?

А за Лион јбг... само да не заврши ко со Зенит пред три сезони потполно иста ситуација беше... :nesum:

Нема шанси.....Не смее да дозволиме тоа да се случи!!!!!!Ова е сега или никогаш.Ова не е УЕФА Куп,ова е ЛШ.Тоа го знаат фудбалерите,и знаат низ што се поминаа за да дојдеме до тука.Ова е круната на сезоната,и мислам дека се свесни за тоа,односно сум сигурен.Тоа го знае и Ван Гал и бидете сигурни ќе направи се ова да заврши триумфално за Баерн.

Издржавме еден Руни Нани и компанија.....Можеме да го издржиме Лисандро Лопез и Пјаниќ.

Време е да одржиме лекција во ЛШ.Ова е најпогодниот момент!!!

Ќе биде тешко,но мораат да влезат со идејата дека играат против Барселона или слична екипа,буквално со истите подготовки како да играме против нив.

Да не се лажеме ќе биде пак трилер дво-меч,ама се надевам на конечно солиден резултат дома,не само победа,за колку толку посмирен реванш.

I

InF3cTeD

Гостин
ја мислам победа од 1-0 највеќе ни одговара,нагости докажавме дека сме способни на секој да му бутнеме бареме ден гол..така да 1-0 супер резултат пред реваншот би било

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom