Ne veruvam deka ke cekaat posle svetsko ke probaat da go sklopat timot pred da pocne svetskoto.Ќе почне светското првенство,па ќе заврши ќе се изродат 5-6 нови деца кои одма ќе ги посакаме во Баерн и ќе заборавите и на Џековци и на сите затоа PLS CHILL OUT има време за трансфери :smir:
категорично НЕ,НЕабе деца.....продајте си го рибери земете си ги парите 50-60 милиони додајте уште 40-50(имате вие) и купете си ги џеко,ноер/лорис и уште некои 2 дефанзивци...
и повторно НЕ!!!аман веќе со тој Џеко,се кажа дека не е потребен во тимот моментално и незнам шо уште се дрви со Џекозборот ми беше ако не го задржите рибери купете го џеко со парите и + голман и 2 дефанзивци...но како што и самите кажавте прво трофеите после трансферите......јас се залетав малку ....се извинувам но паметот сега ми е во трансферите бидејќи ливерпул тотално наебаа па многу е битно што ќе се случува на лето
како бре не е потребен???зборувам ако си оди рибери....џеко или некој на него сличен ви е и повеке од потребен....олич,клосе,милер, и овој гомес не се на рамниште на џеко.....така да ако си оди рибери и те како ке ви треба некој добар напаѓачкатегорично НЕ,НЕ
и повторно НЕ!!!аман веќе со тој Џеко,се кажа дека не е потребен во тимот моментално и незнам шо уште се дрви со Џеко
Ама АКО си оди Рибери. Абе нека му ја мислат во управата, џабе ние овде си правиме бајрам со умот. :smir:како бре не е потребен???зборувам ако си оди рибери....џеко или некој на него сличен ви е и повеке од потребен....олич,клосе,милер, и овој гомес не се на рамниште на џеко.....така да ако си оди рибери и те како ке ви треба некој добар напаѓач
Вака сеа, одам малку офтопик, или подобро речено во минатото. Овие неколку денови читам што дискусии се воделе на фан клубов пред моето време на форумов, значи зедов од прва страна да ги читам сите, онака чисто информативно. И нема никакво значење ова што сеа те цитирам, постот си е на место, само она на крајот скрос ме изнасмеа дека сеа е актуелно со бугарчево, па морав да те цитирам. Онака за забава, ништо посебно.:helou:Тоа се е точно.Само што главниот проблем е дека рокот нивен на траење е многу мал.Еве и Тони,изигра фантастично една сезона,сезонава се мачи,а за догодина мислам евентуално од клупа џокер да биде.Едноставно ја нема таа полетност,и поише гледа да падне него ли да даде гол.Затоа не ми се свиѓа и трансферот на Олиќ.Од догодина ќе биде 30 ќе изигра може ко Тони една добра сезона и толку.Ама неможеме ние сеа секоја година нови напаѓачи да купуваме.Мора малце да мислат на иднината.Не од сезона до сезона.Затоа треба да се земе некој ко Гомез или Пандев да може да изигра добри 3-4 сезони.Вака ко што се стиснати од управа,сеа Тони којзнае до кога ке го форсираат само за да не купат некој нов.Тоа не ми се свиѓа.Ај за Тимошчук не е толку проблем,си треба за неговата позција и искуство.Ама со нападов сме утка тотално.И Клосе више не е тоа што беше.Далеку е од тоа што беше.Па со Дортмунд едвај во последните минути даде гол.5000 шанси пропушти.За такво нешто во ЛШ испаѓаме 100%.Види дали Бербатов коа би ги имал тие шанси кои Клосе ги има дали нема да ги искористи.
Токму тука ја гледам нашата можеби најголема шанса за успех.Лион пред се ќе се (условно речено) исплаши од самото име Баерн Минхен.Ваквите постапки само покажуваат дека ни се плашат што за нас секако дека е добра психолошка предност.Инаку крајно педерски постапува Лион со тоа одлагањето на натпреварот... ама ако нејсе и Фергусон педерски постапи со Руни па џабе. Штом прибегуваат кон такви потези значи ни се плашат. Наше е да си ја играме играта стандардна а таквите активности вон терен да им ги оставиме на противниците... Ако ја наметнеме нашата игра џабе им е се...
Од кај ти е ова за Адриано? Линк?
А за Лион јбг... само да не заврши ко со Зенит пред три сезони потполно иста ситуација беше... :nesum: