Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Боби[Мкд];3482073 напиша:
Што е добро?:nesum:

За еден играч, кој не покажа кујзнае што сезонава ќе добиеш еден од најталентираните млади напаѓачи, кој сигурно може и како крилен напаѓач да игра плус ќе ти останат 30 милиони да земаш замена за Рибери...:toe:

Крилен неможе,поготво што ние не ја играме тактиката на Барселона...

Може не покажа премногу оваа сезона во споредба со претходните,ама смешно да правиш споредба меѓу Рибери и Кркиќ.Едниот е талентиран напаѓач,другиот е мега ѕвезда,еден од 5те најдобри фудбалери во светот.
Посебно што нас во моментов не ни е неопходен напаѓач.И да смениме Рибери за Кркиќ остануваме за еден светска класа играч осакатени.А и тој што ќе го земеме за тие останати пари нема да биде таа класа на Рибери.Треба да го купиме Кака или Иниеста или некој друг од тој калибар за да добиеме еднаква замена.

Што значи со оваа понуда секако остануваме осакатени.Најдобро е да остане.Ни требаат такви играчи кои неможеш да ги најдеш во секој ќош.Рибери има класа,и он е играч кој одлучува натпревар со еден потег.Такашто ќе треба голема инвестиција за да се надомести неговото евентуално заминување.Кркиќ не е сигурно замената.

Боби[Мкд];3482096 напиша:
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/fc-bayern-louis-van-gaal-sauer-lyon-meta-717190.html

Баерн ќе се жали на УЕФА бидејќи француската федерација го одложила натпреваров викендов во првенството за да може доволно да се одморат играчите за со Баерн.

А мене ми е свеедно дали ќе дојде, Нојер, Акинфеев или Лорис.
Само не Адлер, Хандановиќ или Фреј.

По мене германската фудбалска федерација треба сега да реагира,и нас да ни ја одложи утакмицата со Менхенгладбах што е на 24ти.Мора да реагираме бидејќи ќе бидеме во подредена позиција.Они ќе имаат недела дена да се спремаат,ние 3.Мора или УЕФА у ДФБ да реагира по ова прашање!!!!!!

M

Mario Gómez

Гостин
Ако очекуеш нешто од ДФБ си се заебал, они ако се жалиме у недела ќе не натераат да играме.:pos2:

Н

'Никола'

Гостин
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/fc-bayern-louis-van-gaal-sauer-lyon-meta-717190.html

Баерн ќе се жали на УЕФА бидејќи француската федерација го одложила натпреваров викендов во првенството за да може доволно да се одморат играчите за со Баерн.

А мене ми е свеедно дали ќе дојде, Нојер, Акинфеев или Лорис.
Само не Адлер, Хандановиќ или Фреј.
Ејј педерии. Си немаме со така. Што ги наполнија одма гаќите од нас па прават вакви работи. Како и да е, не е на арно ова. Али белки ќе има реакција од УЕФА, да почекаме да видиме.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ејј педерии. Си немаме со така. Што ги наполнија одма гаќите од нас па прават вакви работи. Како и да е, не е на арно ова. Али белки ќе има реакција од УЕФА, да почекаме да видиме.

Да,а УЕФА е Платини,па погоди кој ќе заштити.....

Овде треба ДФБ одма да реагира и да ни ја одложи утакмицата.

Педери овие Лион,се исплашија па сеа ќе пробаат све за да свртат у своја корист.

Ама ако,баш така ќе го попушат.Пошто незнаат како е кога германец ќе се изнервира.Не е фер ова,ама ако сакаат прљаво нема проблем.

Убаво рече денес Ван Гал,нема веќе фер плеј,ова е лавовска борба за финале.

Сепак се надевам ДФБ ќе се вразуми па ќе застане на страна на Баерн,ако веќе УЕФА не.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.778
Поени од реакции
12.112
абе деца.....продајте си го рибери земете си ги парите 50-60 милиони додајте уште 40-50(имате вие) и купете си ги џеко,ноер/лорис и уште некои 2 дефанзивци...

Н

'Никола'

Гостин
абе деца.....продајте си го рибери земете си ги парите 50-60 милиони додајте уште 40-50(имате вие) и купете си ги џеко,ноер/лорис и уште некои 2 дефанзивци...
Ахх, колку е лесно така да се каже.:smir: Се е убаво кажано, но не е така лесно остварливо. Нормално, прво ќе направат се што е во нивна можност да го продолжат договорот со Рибери, па после ако не успее тоа, чичковците Хенес и Румениге ќе купат нешто, нема да не остават така со празни раце.

P

PoisonLady

Гостин
Ахх, колку е лесно така да се каже.:smir: Се е убаво кажано, но не е така лесно остварливо. Нормално, прво ќе направат се што е во нивна можност да го продолжат договорот со Рибери, па после ако не успее тоа, чичковците Хенес и Румениге ќе купат нешто, нема да не остават така со празни раце.
Ејјј не ми се збори за чичковците Румениге и ОСОБЕНО за чичо Хенес кој стално утки ми прави..Ако пак он одлучува за трансфериве-го наебавме пошто пак ќе ми донесе некоја ѕвезда од Зимбабве или каде не (како Карими на пример),или некој "расен" стрелец ко Хашемијан :uvo:

M

Mario Gómez

Гостин
Па и Гал да го прашаат сигурно ќе направи некоја утка како со холандскиот Лел, или полу утка ко Прањиќ.

Затоа дај јас да ги одбирам играчите.:star:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ај доста се замарате со трансфери,имаме страшно побитна работа во наредните 2 недели.......Прво трофеите после трансферите.....Играчи за купување секогаш има,трофеите е тешко да се освојат.

Глејте го клипов и сигнализацијата меѓу Робен и Рибери!Екстра.....

P

PoisonLady

Гостин
Боби[Мкд];3482233 напиша:
Па и Гал да го прашаат сигурно ќе направи некоја утка како со холандскиот Лел, или полу утка ко Прањиќ.

Затоа дај јас да ги одбирам играчите.:star:
Не не,и ти ќе ги утнеш.Видов до сега кои се' (непотребни) фудбалери сакаш да дојдат,па затоа поарно НЕ!:pipi:

P

PoisonLady

Гостин
Боби[Мкд];3482316 напиша:
Please шефице! Ветувам ќе сторам се да го продолжам договорот со Лел.:pipi:
хахаха еј,муабетот воопшто не беше за Лел.Претходниот пост ми беше пред се заради твојата огромна желба да се купи Џеко кој тотално не е неопходен во Баерн (барем не сега) :pipi:

Н

'Никола'

Гостин
хахаха еј,муабетот воопшто не беше за Лел.Претходниот пост ми беше пред се заради твојата огромна желба да се купи Џеко кој тотално не е неопходен во Баерн (барем не сега) :pipi:
Абе што се разбирате вие жените од фудбал.:pos::pos:
(морав еј, не можев да одолеам, нема лутиш, шала):)
Иначе, се согласувам дека во Баерн (со Рибери во состав), нема место за Џеко, и да, барем не за сега.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.778
Поени од реакции
12.112
зборот ми беше ако не го задржите рибери купете го џеко со парите и + голман и 2 дефанзивци...но како што и самите кажавте прво трофеите после трансферите......јас се залетав малку ....се извинувам но паметот сега ми е во трансферите бидејќи ливерпул тотално наебаа па многу е битно што ќе се случува на лето

Член од
10 март 2010
Мислења
248
Поени од реакции
34
Samo sto gleav vesti na germanskive...

Barselona go nudi Bojan Krkic i 30 milioni za Ribery lelele kakva ponuda...
jas odma bi prifatil :))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom