Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Според законите на физиката, до вечер ќе извријаш, ќе те снема.:smir::pos2: И јас сум така нешто, се скренувам, не можам на ништо друго да мислам, само во натпреварот ми брчи умот. Ајде нека иди побрзо, и нормално да победиме.
А јас па си мислев дека јас сум бил професионално деформиран... ама и ти одлетал брат :pos2:

Благодарам на честитките за именден :smir: Сега на ред се Баерн да ми честитаат вечер :fcb3:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Вечер сум за вас,оние убавите од Манчестер не ми биле никогаш по мерак.
Само со тимска игра можете да ги поминете,Ван Гал мислам дека е поголем тактичар од Серот.Сепак фудбал е се може да се очекува.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Луѓеееее и мене ми е именден и ми се најавуваат гости да ми доаѓаат:zid::zid::zid:

Ама ќе гледам да избегам од дома ако е можно и да дојдам(нормално под гас) уште сега почнав да се загревам до вечер ќе прегреам:party1::party1:

Баварец за многу години да ни е името па ваљда ќе ми успее бегството од дома
ПС-Ќе го консултирам Клинт Иствуд за тактики при бегство:pos2::pos2::pos2:

Н

'Никола'

Гостин
Ајде и јас да ви ги честитам имендените на двајцата, и ти (Bavarecot), обавезно да избегаш од дома, да се видиме, да ти пренесиме импресии од некни, и нормално, да пијаме мноооооогу пиво.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.770
Поени од реакции
43.974
Ајде и јас да ви ги честитам имендените на двајцата, и ти (Bavarecot), обавезно да избегаш од дома, да се видиме, да ти пренесиме импресии од некни, и нормално, да пијаме мноооооогу пиво.
И ќе пеете: Пијем за да заборавим :smir:

Се зезам,со среќа вечер и нека победи подобриот. :helou:

Н

'Никола'

Гостин
И ќе пеете: Пијем за да заборавим :smir:

Се зезам,со среќа вечер и нека победи подобриот. :helou:
Ај ај...:wink:

Ајде дечки се одјавувам од форумов сеа, излегувам, па се гледаме вечер во Ајриш. И како што напиша другарчево над мене, нека победи подобрата екипа.

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Uste 2 casa :vozbud:
Nas ne potcenia mnogu po 2pat Ok toa e + za nas a.Ako dademe prvi gol togas ce bide se reseno
man... ako zalutaa site vo napat vo kontri ce mozeme da gi izedeme netreba mnogu da promasuemo podobro sut1/1gol otkolku sut10/1gol.
Stebilno vo odbrana Badi treba da bide mnogu siguren koga ce vleze vo duel so Valensia
:helou:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Торпедо кај ви е бе ? :vozbud:
Eве ме бе :)
Не се заборавам јас :)

Ајде вечер сакам да победи подобриот :P ајде се гледаме !!
И нормално, очекувам гол од Рибери или Робен!!

:bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern:<3

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
Ајде нека почнува неможам веќе.... збеснав....
Сакам вечер на Олд Трафорд ова да се пее:

Чао, отидов јас.. Со среќа!!!!!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.976
Поени од реакции
7.109
Ај со среќа на двете екипи и нека победи подобриот!

П.С. Само нека нема црвени картони, спорни пенали и офсајди и голови во 93 мин.

П.С.С. Рунииии :zlo:

Бавариа

ГЕМИЏИЈА ОД ВЕЛЕС
Член од
16 март 2010
Мислења
189
Поени од реакции
10
здраво дечки ја сум нов фан на Баерн на форумов,се надевам ќе ме примите.Уште 10 мин. и почнува фудбалов,неможам веќе да чекам нека почнувам оти полудев.Со среќа и нека победи подобриот(Баерн Минхен) :vozbud:

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
здраво дечки ја сум нов фан на Баерн на форумов,се надевам ќе ме примите.Уште 10 мин. и почнува фудбалов,неможам веќе да чекам нека почнувам оти полудев.Со среќа и нека победи подобриот(Баерн Минхен) :vozbud:
Dobrodojde

Pothitno Batstuber aut mesto nego Contento isto taka Miler aut Gomez moraaaaaaaaaaa

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Имаме голема, историска шанса !!!!!!!!!!!!!! :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom