M
Mario Gómez
Гостин
Да тој беше, ама тоа важи за елфот, не за екипите.:salut:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Боби[Мкд];3457970 напиша:Да тој беше, ама тоа важи за елфот, не за екипите.:salut:
Па зарем може на таков ден Баерн да ти расипе???????
НЕМА ШАНСИ!!!!!
Баварци утре ватрено,како и секогаш,и да го разбиеме малерот,Идеме у полфинале!!!!!!!!
Ќе биде епско,ќе биде пеколно,но како што еден прославен англиски фудбалер кажал:
„Фудбалот е игра со 11 играчи во која на крајот секогаш победуваат германците“
Добра да,моево малце парафразирано....
Иначе околу стримот,ќе ја даваат на Канал 5,такада не ти треба многу стрим.
Сепак ако не,отвори livestream.ru и уживај!
Хахаха, закон. Многу точна изјава.![]()
Одвај чекам утре да дојде, се скренувам по дома. Ќе земам од 17h ќе заминам Ајриш, ако има заинтересирани нека се јават. И што мислев, ми избега мислата...ААА да, утре Баже чести пива за името.:baeh::pos2::pos2:
:пиво ЈАС! И така ќе сум од сабајле зафатен, после паметот накај натпреваров ќе ми летне може да се најдеме некој саат порана да лупнеме по 16-17 пива!
![]()
Кул Шизици..........
Само опуштено утре,ладнокрвно,со еден збор на германски начин,па да ја чекираме картата за полуфинале.
9 години оваа екипа чека,пак да се врати тронот,9 години се гради оваа екипа од славната генерација на Ефенберг и титулата 2001.
Мислам дека времето дојде,повторно да ја покажеме нашата сила!
Околу новостите пред утакмица,Робен дефинитивно ќе игра,а и Ван Бајтен,такашто на терен ќе го извадиме најсилниот состав.Со малце среќа утре ќе биде мераци!!!
неможам веќе да дочекам да дојде натпреваров,вријам уште од сега а неможам да замислам вечер каков ќе бидам![]()