Фан Клуб: Арсенал

Член од
20 август 2011
Мислења
72
Поени од реакции
18
Првиот вистински тест на јачината на екипата е во недела.
Засега работите се на многу добар пат но сепак сеуште е рано да се каже, наредниве две недели ќе кажат.
Се слушаат лоши вести (лигаменти на коленото) во врска со Војче но да се надеваме дека не се вистинити.
Сити се ранет лав после ова со Реал, па ќе видиме и тие како ќе се покажат.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Ако ги сплескаме Сити тимот ќе добие многу добар морален „буст“. Сити се моментални шампиони и имаат доста добар тим, така да дури и нерешен резултат на гостински терен би било одлично за тимскиот морал. До сега знаевме да изгубиме вакви натпревари (освен лани каде што бевме одлични со сите големи тимови, само МанЈу не тепаше два пати), а оваа сезона делува дека имаме состав за подобро да се претставиме. Јас викам ги макљаме 2-1 у гости! Напред Топџии!

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Од овие 2 дерби меча, против Сити и Челзи, се надевам на 3 бода, 4 бода се пуна капа, и да не примиме повеќе од 2 гола вкупно.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Од овие 2 дерби меча, против Сити и Челзи, се надевам на 3 бода, 4 бода се пуна капа, и да не примиме повеќе од 2 гола вкупно.
И 2 се подобри од 3... никако не смееме да забележиме пораз!!!
Иако од мноооогу заден план, но сезонава почнува да наликува на инвинсибл доколку се истрпи... па макар дома да немаме пораз цела сезона ќе биде доста, но до пола сезона никаде не!

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Тек сега го гледам пеналот што ви го досудил,овој нормален ли е бе????
За ова во Англија и жолт ќе јаде тој што падна,а не па пенал да суди.Неверојатно нешто,како прво одеше на топка,второ ја удри топката,а доколку го закачи и него нема везе,човекот е на раб,сосема безопасен кон голот.
Катастрофа...среќа што ја свртевте.
На педерите плави сакам да им го здрвите гзот да не знаат кај се наоѓаат и да ги докрајчите,моралот во - да им отиде ,психички да паднат,Манчини да почне коса да кубе и да си се вратат таму кај што им е местото.На средина на табела!!!
I'm with you:D(Без мене ништо).

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Ја лично мислам дека ке ги добиеме Шити, али за Челзи сум скептичен, ма да после ланската утакмица се е можно. Искрено и јас мислам декка 2 бода се боље од 3:) па после тоа иде 4 бода, а најбоље варијанта се 6те:) со господ напред во недела

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Абе каков Челзи, одбраната им е распашана банда, со Сити ќе биде многу, многу потешко.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
баш челзи ми е очај тим , и повероватно ми е да ги добиеме челзи него сити , толку купуваат играчи а пак не играат ништо посебно од фудбал првата утакмица со виган 2-0 у први 5 мин и после виган ги згазија до крај на утакмица ама немаа среќа , од билбао губат 4-1 , билбао се добар тим.. ама 4-1 ... вчера со јуве исто така играа многу безвезно у главно се се дешава на средина и ништо посебно јуве дури и боље играше така да челзи треба да ги добиеме

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
И мене со Сити ми е многу потешка.
Јаја Туре е у многу јака форма. Ќе биде јако Дијаби против Туре, Силва против Казорла :D

Kajgana Shop

На врв Bottom