Не е до Венгер до Боулд
Иначе одлично почнавте сезонава, иако сите предвидуваа дека ќе бидете очајни. Класа си е Венгер, нема што
Јас не ги разбирав муабетите дека немаме солиден тим, Казорла е неверојатен, Сеск 2.0, Подолски е машина, одбраната е дупло постабилна и подисциплинирана, уште Жиру да проработи и Сања и Вилшер да се вратат имаме тим за атакување на ПЛ.
Иначе одлично почнавте сезонава, иако сите предвидуваа дека ќе бидете очајни. Класа си е Венгер, нема што
Што е најтрагично сега ги нема истите да си ја признаат грешкатаЈас не ги разбирав муабетите дека немаме солиден тим, Казорла е неверојатен, Сеск 2.0, Подолски е машина, одбраната е дупло постабилна и подисциплинирана, уште Жиру да проработи и Сања и Вилшер да се вратат имаме тим за атакување на ПЛ.
Нема ни да ги има. А и не ни требаат. То е то.Што е најтрагично сега ги нема истите да си ја признаат грешката
Види имаа право многумина да бидат скептици пред почетокот на сезоната.Јас не ги разбирав муабетите дека немаме солиден тим, Казорла е неверојатен, Сеск 2.0, Подолски е машина, одбраната е дупло постабилна и подисциплинирана, уште Жиру да проработи и Сања и Вилшер да се вратат имаме тим за атакување на ПЛ.
Што се секираш тука се фановите од другите клубови (читај деца) да кажат дека Арсенал е на рамниште на Евертон. Да речеш дека Арсенал сезонава има тенка клупа треба да немаш ни основни познавања од ПЛ.Што е најтрагично сега ги нема истите да си ја признаат грешката
Искрено Арсенал си го пратам редовно и пошо едно другарче навива за Арсенал знам доста работи во врска со овој клуб. Супер игра имаат сега за сега, иако почнаа летаргично против Сандерленд и Стоук но работите полека си доаѓаат на свое место. Само една работа ми е сомнителна во врска со Арсенал а тоа е Жиру или Гиру како и да се вика, мислам дека не е на ниво на еден тим како што е Арсенал, можеа и некој подобар да земат од него. Вака до сега што го имам неколку утакмици гледано Пацини тип на играч е, не дека не може да просперира во Англија али мислам дека Арсенал не е тим за него. Подолски е страшен, какво засилување си добивте секоја чест. За Казорла не коментирам, излишни се коментари, дечкото го пратам уште од Виљареал, според мене најјакото засилување за Арсенал покрај Подолски. Само повредите да го заобиколат и се ќе биде супер.Јас не ги разбирав муабетите дека немаме солиден тим, Казорла е неверојатен, Сеск 2.0, Подолски е машина, одбраната е дупло постабилна и подисциплинирана, уште Жиру да проработи и Сања и Вилшер да се вратат имаме тим за атакување на ПЛ.
Точно е дека и Дортмунд биле доста заинтересирани за Полди, но цената (15м евра) била преголема?Честито, Полди пак, а?
Точно е, биле заинтересирани влето 2011 но тогаш не сакаа да ја платат таа сума и за 5м го зедоа Перишич.Јас реков пред почетокот на сезонава ова ќе биде клучна сезона за Жервињо и Диаби.
Гибс исто така многу ме изненадува, играше доста добро во втората половина на ланската сезона, но сега игра одлично, Сантош ќе може само како крило да влезе во игра.
--- надополнето: 19 септември 2012 во 11:57 ---
Точно е дека и Дортмунд биле доста заинтересирани за Полди, но цената (15м евра) била преголема?
Да и јас за Ремзи го мислам истото, вака ми е камен кога игра прва, али многу боље игра од клупа. А Жервињо одлично ја почна сезонава, само многу е себичен мора Венгер да му врзе два три шамари. Генерално како смо се надали добро смо се удали, работава, 3 победи две реми, не е уопште лошоЖервињо се пронајде некако како поцентрално т.е. како втор напаѓач доста игра. Само ме нервира што го праевте дрво кога не беше во форма. Имаше пад мислам поради промашениот пеналот на африканскиот куп но како што гледам се созема и одлично се снаоѓа во нападот.
Исто така и ремзи вчера доста внесе свежина затоа што не го прегоруваат по 90 мин секој натпревар. Се гледаше лани како да нема сила сега кога влага свеж друг играч гледаме.
како и да е има доста квалитетни играчи за ротација така да ќе е интересно до крај
Да и јас за Ремзи го мислам истото, вака ми е камен кога игра прва, али многу боље игра од клупа. А Жервињо одлично ја почна сезонава, само многу е себичен мора Венгер да му врзе два три шамари. Генерално како смо се надали добро смо се удали, работава, 3 победи две реми, не е уопште лошоЖервињо се пронајде некако како поцентрално т.е. како втор напаѓач доста игра. Само ме нервира што го праевте дрво кога не беше во форма. Имаше пад мислам поради промашениот пеналот на африканскиот куп но како што гледам се созема и одлично се снаоѓа во нападот.
Исто така и ремзи вчера доста внесе свежина затоа што не го прегоруваат по 90 мин секој натпревар. Се гледаше лани како да нема сила сега кога влага свеж друг играч гледаме.
како и да е има доста квалитетни играчи за ротација така да ќе е интересно до крај